Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la velez_mostar » 18 jul 2013, 00:29

vendeta87 je napisao/la:Samo zanam da smo bhsport, gringobih i moja mlaenkost od pocetka govorili da je Zuka odlican igrac i da ima mjesta u nasoj repci!
Vjerovatno si me zaboravio :D

Sjecam se nekih miseva koji su se kriticki odnosili prema kvalitetama ovog momka, pa i prema nama koji smo ga hvalili.
Momak je jako kvalitetan igrac, i za Pandzu i ostale doktor.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 jul 2013, 01:02

Cak i kad Spaha ode imat cemo solidnu zadnju liniju Bicakcic-Zukan. Nice.
Unico amore sei!
❤️🖤

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2013, 11:46

Ako sam dobro primjetio, Zukan je juce igrao lijevog beka u prvenstvu protiv Waasland-Beverena, sto stoji i na rezultati . com.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 jul 2013, 18:04

Goalgetter je napisao/la:Ako sam dobro primjetio, Zukan je juce igrao lijevog beka u prvenstvu protiv Waasland-Beverena, sto stoji i na rezultati . com.
Jest igrao je lijevog beka...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 avg 2013, 16:36

Gledao sam ih danas , ervin na stoperu ponovo. Ja otiso da sok kupim oni gol primili tih 10 ak min sam propustio tako da ne mogu rec jel on sta pogrijesio. Ostatak susreta su dominirali i dali 2 gola , i ovo im je bitna pobjeda ne bi im valjo remi na domacem terenu nakon remija u gostima. Ervin dobar nista posebno al dobar standardno... Imaju strasno lijep stadion fkt , i ambicije su im kvalifikacije za europu nadam se da ce moci...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 avg 2013, 16:45

grgr je napisao/la:Gledao sam ih danas , ervin na stoperu ponovo. Ja otiso da sok kupim oni gol primili tih 10 ak min sam propustio tako da ne mogu rec jel on sta pogrijesio. Ostatak susreta su dominirali i dali 2 gola , i ovo im je bitna pobjeda ne bi im valjo remi na domacem terenu nakon remija u gostima. Ervin dobar nista posebno al dobar standardno... Imaju strasno lijep stadion fkt , i ambicije su im kvalifikacije za europu nadam se da ce moci...

Nije Zuka kriv za gol standardno dobar u skoku odlican u duelima tako da pozitivna ocijena :D :D

Edit:danas su otvorili novi stadion koji je preljep :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 avg 2013, 16:52

Otvoren je on i ranije mislim na utakmici protiv stuttgarta kad su slavili 2:0 i ervin je upravo bio strijelac prvog gola na ovom stadionu ikad :D
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 04 avg 2013, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 avg 2013, 17:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ourfuturestartshere.be/asset ... home10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Kolko samo prelijep stadion jest da mu je kapacitet napravljen za potrebe kluba ono 20 hiljada al ja bi dao srce za ovakav stadion za repku sa nezz ni ja 40 hiljada mjesta to bi ludilo bilo ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2013, 22:44

Jednostavno katastrofalan danas. Kao da je bio pijan. Ni trunka borbe i koncentracije. Sramotno izdanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 avg 2013, 22:57

Cartman je napisao/la:Jednostavno katastrofalan danas. Kao da je bio pijan. Ni trunka borbe i koncentracije. Sramotno izdanje.
uzas

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 14 avg 2013, 22:59

Cartman je napisao/la:Jednostavno katastrofalan danas. Kao da je bio pijan. Ni trunka borbe i koncentracije. Sramotno izdanje.
Potpis. Fakat je djelovao izgubljen i nevoljan.
shandrlike-tandrlike

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 avg 2013, 22:59

katastrofa :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 avg 2013, 23:31

Uvijek sam bio skeptican u vezi njega i izgleda da sam bio upravu. Prosjek cisti, dobar za klupe i nista vise.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 avg 2013, 23:33

Protiv Grcke bog i batina a sada nije ni za kantonalne lige, hebem ti takve navijace i onda se jos pitamo zasto je ovakva situacija u ovoj drzavi!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 avg 2013, 23:38

Al' su mi simpatični ovi ovako koji su oduvijek znali da taj i taj veze nema, ali eto, kao to nikad do sad nije vidio, niti je taj i taj to pokazivao. I, baš se u ovoj utakmici pokazalo nešto što ti simpatični odavno znaju.

Šta kašike kažu za Eurosong naredne godine?

Ervine, bit ćeš bolji kad bude potrebnije!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 avg 2013, 14:39

Vidim svi nešto protiv Zukana pa ko bi mogao bolje sa Šunjićem mislim ni na treningu se nepoljavljuju te kombinacije da oni vježbaju zajedno sa Begovićem igru u odbrani uvijek je tu Sapha a po bokovima Mujdža i Salihović

22.03.2013 Zukan doktorirao Grke a sad svi nešto protiv njega :evil:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2013, 15:38

Bayern@heart je napisao/la:Vidim svi nešto protiv Zukana pa ko bi mogao bolje sa Šunjićem mislim ni na treningu se nepoljavljuju te kombinacije da oni vježbaju zajedno sa Begovićem igru u odbrani uvijek je tu Sapha a po bokovima Mujdža i Salihović

22.03.2013 Zukan doktorirao Grke a sad svi nešto protiv njega :evil:
Bio je on vrlo los i u prvom kad je igrao sa Spahom. Diskerud ga prvo prevari, pa onda otrese, ono je bio cist penal. A pricamo o igracu koji igra u jednoj Norveskoj ligi, nije to neka ekstra klasa igrac pa da ga tako prolazi. Vjerovao sam u Zukanovica, ali nakon ove partije ne zasluzuje prvu postavu protiv Slovacke. Nije on los igrac, ali mjesto se zasluzi, a on to nije uradio. Sto je cudno, najbolju partiju za repku je odigrao na beku, ne na stoperu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2013, 15:56

Ne vidim fakat po cemu je Zuka sinoc bio losiji od Bicakcica ( kojeg svi hvale ) pa da ga napadate ovoliko?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 avg 2013, 13:38

"Safet Sušić suočio se sa prvim, nadamo se i posljednjim problemom pred reprezentativno okupljanje povodom kvalifikacionih utakmica protiv Slovačke.

Pape u Zenici i Žilini neće moći računati na pouzdanog Ervina Zukanovića koji je osjetio bolove u predjelu trbušnih mišića nakon posljednjeg nastupa za Gent prije dva dana u kojemu su na gostovanju remizirali sa Club Bruggeom.

- Obavio sam pretrage i nažalost odlučeno je da moram strogo mirovati naredne tri sedmice. - kaže Ervin Zukanović za ****.

- Ovo ne doživljavam kao neki peh, jer je život pun uspona i padova, a iskreno sam uvjeren kako će reprezentacija i bez mene slaviti pobjede protiv Slovačke. - poručio je Zukanović.

Ervin Zukanović je u posljednjim mečevima bio standardnim prvotimcem naše reprezentacije, tako da će njegov izostanak biti značajan problem za selektora Sušića."

(****)

Šteta za Zukana ali šta je tu je imamo sad Bičakčića za štopera pa neće biti problema možda jedino nemamo zamjene lijevom beku ali valjda će Sejo to dobro da odradi.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 sep 2013, 18:31

Kad nam se vraća ovaj Zmaj?
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zikerrz21 i 36 gostiju.