FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 04 avg 2013, 11:37

JTS je napisao/la:ako Mujkić zabije 10 golova ove sezone sa ovakvim veznim redom iza, to će biti mašala :D
valjao bi nam :)
slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 avg 2013, 11:41

@ultrasstyle_tz
iskreno muka mi je više od te priče - "pustili Renu". To može napisat samo neko ko godinama nije došao na Tušanj, ko prati Slobodu preko interneta ili ko zapravo ne želi da vidi neke stvari. Još mi se više povraća kad pročitam Azmir i ova uprava krivi za rasipanje mladih igrača :roll: .. sramite se svi vi koji tako razmišljate :oops:
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2013, 11:46

najteze je biti igrac Slobode pa Reala...
Mujka ako ne dadne het trik u prvoj tekmi, zna se vec ko sa C ce mu je.at mater seljacku i punit ljudima glavu da je zbog njeg otjerano nase dijete od 18 god(Riba). Kojem su isto je.ali mater i nabijali pritisak kad je i mladji bio dok nije potpisao za koga treba. I djeci se mater psuje selektivno na tusnju ;) zavisi za kojeg menadzera igra.

tacno mi je zbog tog drago sto je 5 KM ulaz, samo i da se uvede da NIKO ne moze uc dzaba jer to mi je utjeha,70% tih sa C nece dat 5 KM za Slobodu pa ce i manji pritisak bit na igrace.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 avg 2013, 12:05

:(
slika
fukara87 je napisao/la:Karic bio primoran da otkaze prijateljsku protiv Podrinja, kao razlog naveo umor igraca, ne znam sta reci na ovo, vidjet cemo kad se igraci osvjeze i odmore kako ce to sve izgledati.

Pa vjerovatno su i umorni,pred početak prvenstva čojk igra prijateljske :roll: Dobar potez.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 avg 2013, 12:11

Otkazan meč protiv Podrinja

slika

Poraz od Gradine natjerao je šefa struke našeg tima da "povuče ručnu".

Nakon što su u posljednjih šest dana odigrali čak četiri utakmice, u stručnom štabu Crveno - crnih odlučili su da otkažu meč protiv Podrinja iz Janje koji je bio planiran za srijedu (7. avgust).

Kariću i saradnicima nakon utakmice protiv Srebreničana bilo je jasno da se ekipa mora odmoriti i da joj je prijeko potrebno osvježenje.

"Nakon Gradine nećemo igrati u Janji. U kratko vrijeme smo imali previše utakmica i to se već odražava na ekipi. Igrači su umorni, gubimo utakmice i sve se to može odraziti na njihovu psihlošku spremu uoči prvenstva. Zbog svega toga nećemo igrati protiv Podrinja", objasnio je šef stručnog štaba Slobode Smajil Karić.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 04 avg 2013, 12:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:najteze je biti igrac Slobode pa Reala...
Mujka ako ne dadne het trik u prvoj tekmi, zna se vec ko sa C ce mu je.at mater seljacku i punit ljudima glavu da je zbog njeg otjerano nase dijete od 18 god(Riba). Kojem su isto je.ali mater i nabijali pritisak kad je i mladji bio dok nije potpisao za koga treba. I djeci se mater psuje selektivno na tusnju ;) zavisi za kojeg menadzera igra.

tacno mi je zbog tog drago sto je 5 KM ulaz, samo i da se uvede da NIKO ne moze uc dzaba jer to mi je utjeha,70% tih sa C nece dat 5 KM za Slobodu pa ce i manji pritisak bit na igrace.
tako je care , svaka cast !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 avg 2013, 12:49

Tako je slazem se stobom upotpunosti, ko voli Slobodu nece mu bit tesko izdvojit 5 KM, ja jucer cenera potrosi a prijateljska utakmica i to samo da bi otisao da gledam nase.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 04 avg 2013, 12:58

fukara87 je napisao/la:

Tako je slazem se stobom upotpunosti, ko voli Slobodu nece mu bit tesko izdvojit 5 KM, ja jucer cenera potrosi a prijateljska utakmica i to samo da bi otisao da gledam nase.

MA NA PUTU DO SIROKOG sam znao potrositi i po 80,90 KM !!! ali nije to bitno , bitno je da sad budemo jedinstveni , SVI NA SJEVER PROTIV TROGLAVA

Zmajche
Kontakt:

Post Postao/la Zmajche » 04 avg 2013, 16:34

jel se oporavio mehanovic???

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 04 avg 2013, 17:12

Mehanovic se oporavio i uz Omica i Efendica bio najbolji igrac protiv gradine

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 avg 2013, 17:44

matijash je napisao/la:Mehanovic se oporavio i uz Omica i Efendica bio najbolji igrac protiv gradine
Dobar je bio Fejzic sto je dosao iz Simin Hana.

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 04 avg 2013, 17:47

Ma nije los Fejzic i Hasanovic je odigrao dobro al ova trojica su po meni bili najbolji

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 avg 2013, 17:52

kerber je napisao/la:Trener karič je premorijo svoju ekipu, radijo je sa njima brz ikakvih programa, On je trebo zvati na pripreme ljude sa DIFA da mu pokažu kako se rade visinske pripreme.ai on nezna da ima ta školska ustanova.Izatodolazi do ovoga da su noge teške idugo četo trajati moj smajile kariču.On daje po 20 minuta najbonjem igraču ptošle sezone, miči samo kad gubi po 2 0, inače je mičo jedini miljenik tuzlanske publike.Eto toliko SMAILE IGRAĆI BI BILI SRETNI DA TI I TVOJ TAJ PATOKAR DANETE OSTVKU,Kapiten OMIČ NESMIJE DA KAŽE NAMA NAVIJAČIMA DA SI TI KRIVAC ZA SVE, I OVEIGRAČE ŠTO SI DOVEO SAMO DVOJICA MOGU PROČI
Pravopis ti je tacno najjaca strana. De idi malo edukuj se pa dodji ovdje da komentarises i napadas ekipu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 avg 2013, 17:55

matijash je napisao/la:Mehanovic se oporavio i uz Omica i Efendica bio najbolji igrac protiv gradine
I to zemlja odigro svoje drugo poluvrijeme, a još ima neku laganu povredicu pa zato nije išao d početka. Dečko je vjetar, tam-vam.

Nismo još svjesni kolko smo odbili Efendićem, koliki prostor pokriva momak, za nepovjerovat.
Omič standardno, kapitenski.

Mene je dojmio Hasanović kada je ušao u drugom poluvremenu, vidi se da zna s loptom, prima, okreće se, sasvim solidno.

Golman dva puta dobre reakcije imao, a onda primio neshvatljiv drugi gol.

Ljubas mi se učinio manjim na slikama, a u stvari ima i njega. Plus što ima kapacitete da stigne blokirati skoro svaki šut, minus što mi se učinilo da prelako dopušta protivnicima da prime loptu na krilima, a kad su u pitanju dubinske.

Nezić standardan na beku;i kod njega prisutan kapacitet trke.

Fejzić je igrao juče prvo poluvrijeme u vezi; jak u duelima i vidi se da se ne boji je jer prošao i lige 3 ranga ispod ovog.

Mujkić u par navrata digao prašinu za sobom, dugo nisma vidio nekog sa onakvim startom. Ipak, nije imao upotrebljivih lopti.

Galin po meni sasvim solidan, posebno će vrijediti u domačim tekmama gdje mu po vratu ne mogu rukama visiti odbrambeni igrači. U par navrat je tako mekano odigrao dupli pas. Po meni neshvatljivo zamjenjen na poluvremenu.

Međutim, još veče iznenađenje je kada je Mujku izveo lupam u 55min odmah poslije 2-0, a na mjesto napadača u formaciji 4-5-1 stavio Mirzu Čejvana...WTF :ugeek: :ugeek: :ugeek: Jel to Mirza Čejvan treća opcija za napadača pa proba i tu kombinaciju :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Brčkalić nije igrao, a ostali tankosava.

Korner prije kornera kada je Gradina povela lagan čut glavm u Hadžića,ali Deda grmi da ne smije protivnik šutirati iz kornera pa pod cijenu penala. Kroz dvije minute korner koji lijepim golom domačini dolaze do vodstva...ALI, igrač Gradine je loptu diretno iz kornera dočekao na nekih 12-13m i poluvolejom poslao u suprotni ugao. Deda poludio...ne smije lopta pasti iz kornera, to ne smije se desiti

Hvala bogu pa je Smajil povukao ručnu i poslao ih na odmor.

Imamo dobru ekipu, ali jučer sataraš taktika i rasporedi da čovjek počupa kose sebi
tuzlanska Sloboda

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 04 avg 2013, 18:05

BITNO JE INTELKTU DA SI PROČITO I SVATIO MOŽDA TI JE TATA POVREĐEN OVIM POSTOM.

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 04 avg 2013, 18:09

Ljudi budimo realni ja Micu volim kao i svi mi koji smo svaku utakmicu na trebinama al Mico nema snage za 90 minuta Mico je dobar za zadnjih pola sata.A Prso da ne spominjem zadnje dvije utakmice dno dna.Podhitno nam treba jedan dobar centralni vezni jer smo bez tog veznog izgubljeni.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 avg 2013, 18:16

Nama treba vezni, koji je kvalteta i koji ce igru dici na novi nivo, da hoce pristat na nase uslove u vezi plate, a jos pritom da je slobodan igrac i da ima i iskustva iza sebe. Sigurno bi takvog Smajl i Azmir objerucke prihvatili, Azmir vjerovatno pojma nema o igracima koji bi mogli pojacat Slobodu, jer sigurno nije upoznat sa kvalitetima igraca sa ovog podrucja, Smajl sigurno nema pojma gdje naci jeftinog a dobrog, i mal sad slobodan takav.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 avg 2013, 18:25

Realno niko nije zadovoljan kad glubimo, sta je razlog..umor ili nesto drugo ali dobra okolnost nam je raspored.
Moze se reci da nas je raspored pomazio do sredine septembra.

Prva 4 kola 3 domace i jedno gostovanje. Ocekujem 10 ili 12 bodova ako se sve idealno poklopi. Ali bio bih prezadovoljan i sa 10 bodova.

Eto imaju 1 mjesec da sve dodje na svoje mjesto do prvog gostovanja tezeg Jedinstvu. Mladosti moraju uzeti taj bod ili vise. A mislim da se 3 utakmice kuci mogu dobiti i ako ne bude pretjerano dobre igre, samo neka uzimaju po 3 boda. Dok osvajaju bodove ja iskreno zadovoljan jer nisam navikao na neki fudbal od Slobode, i kad je jaka bila nije igrala neki pretjerano lijep fudbal za publiku. Tako da uzmu sve po 1:0 ja presretan.

I eto imaju mjesec i po da se uigraju do prvog ozbiljnog gostovanja pa se opet vracaju kucu protiv Bratstva.
Mislim da cemo Bratstvo i Radnicki nekako uzeti i da necemo sigurno izgubiti ali da cemo tesko uzeti te utakmice po 1:0.

Ako ne uzmu 12+ bodova u prvih 6 kola onda Karicu levat si pravi :)

Zmajche
Kontakt:

Post Postao/la Zmajche » 04 avg 2013, 18:28

mehanovic je brz igrac uhz sve svoje greske jedan od najboljih bekova u ligi sigurno

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 04 avg 2013, 18:29

Zmajche je napisao/la:mehanovic je brz igrac uhz sve svoje greske jedan od najboljih bekova u ligi sigurno
Mehanovic je masina

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.