Kako je prije toga izgubio kad je vodio 1:0 do penalaŠB_Fidelis je napisao/la:Greske se desavaju, medjutim Velez je i kudikamo prije toga izgubio, a i zasluzio izgubiti utakmicu, realno.
Generalno gledajuci, sudjenje na Pecari je za pozeljeti sto se tice ove lige.
Nisi u pravu fidelis jer sam bio na utakmici. Sudija nas je ostetio i na 1:0 za nas kad smo isli 3 na 1 u kontri nakon sto smo presjekli loptu koju niste htjeli izbaciti dok je vas igrac lezao na travi. Vidim nisi ni bio na utakmici ili si nas mozda zamjenio s nekim drugimŠB_Fidelis je napisao/la:Bio je bolji tijekom citavog susreta.
Niti je postenjacina niti je ljudina, a to da ima dobru pricu, koja vas zavara, to imaKevin je napisao/la:Musa sve objasnio, kapa do poda..čovjek je poštenjačina i ljudina
Ja ću samo reć svaka čast momcim, vezite pasove onako u nedjelju kao večeras u drugom poluvremenu i ne gine Veležu pet komada
edit: bolje izgubii od Udinesea i 5:0 nego npr. kao Hajduk od DIla Gori
Ti bubas ko maksim po diviziji ili kako već, em što bubaš em što ne znaš brojati. Da ironično je ponavljati 27,27 itd. Opet se zamarate nekim drugim stvarima a ne vidite gdje ste vi, konkretno jučer je brojka Škripara bila odlična a bila bi još bolja da se nisu događale stvari koje su se na žalost nekih momaka događale.Dalje dičiš se nekom arminom bubaš brojke, a znaš da je od te "armija navijača" na stadionu u Vrapčićima upravo nerjetko bude "27" navijača i zato popusti malo ne budi svakom loncu poklopac.moRAja je napisao/la:Ma bola ne zanimaju me vasi okviri i pm ali gdje ces Velez nazivat malim klubom. Ja razumijem da te pere ljubomora zbog nase istorije i nase armije navijaca ali to nije razlog da se blamiras. Nije sramota igrati drugu ligu kad znas da te u njoj bodri 2000-3000 ljudi ali igrati 3 pretkolo EL a da te prati 27 ljudi to cu prepustiti tebi da odgovoris sam sebi koji su mali a koji veliki klubovi. Ne zelim se vise raspravljat na vasoj temi i kao sto sam napisao neka pobjedi bolji ali uz posteno sudjenje
pa to i kažem, da je to sasvim normala, jer biznis i para ne poznaje granice...ŠB_Fidelis je napisao/la:Gdje je stvoren problem?
Financira i Mepas FK Zeljeznicar, pa ne vidim da se stvorio ikakav problem.
bumo vidiliSB96 je napisao/la:Posljednjih osam utakmica između nas i Veleža samo jedan remi sve ostalo su pobjede Sirokog...Tradicija se nastavlja sutra..
Ja se isto nadam dobrom nogometu večeras na Pecari i korektnom suđenju iako je na Pecari suđenje u većini korektno tako da gosti mogu pokazat nogometno znanje da na to ne utiče sudac...Naravno navijači Veleža su dobro došli na Pecaru jer kakva je nogometna utakmica bez gostujućih navijača, bujrum rođeni....rodjak je napisao/la:bumo vidiliSB96 je napisao/la:Posljednjih osam utakmica između nas i Veleža samo jedan remi sve ostalo su pobjede Sirokog...Tradicija se nastavlja sutra..
,tradicija se zna nekad i prekinuti
![]()
Nek bude dobra tekma,uz korektno navijanje,uz posteno sudjenje nek pobjedi bolji,ili pak ako budu tu negdje u 10 deka nek prepolove plijen ,to je sto mogu reci.
nadam se pobjedi Veleza
19UM94 je napisao/la:trpajte ove levate