FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka čast za ažurnost službene stranice i ko se bavi time, svidja mi se pravo ovo najava sada pred svaku utakmicu kada pocinje prodaja karata cijene i to... pomak po tom pitanju je očigledan.
Upravo sam ovo htio također reci, i za mene je ovo jedan veliki plus.bangara je napisao/la:Svaka čast za ažurnost službene stranice i ko se bavi time, svidja mi se pravo ovo najava sada pred svaku utakmicu kada pocinje prodaja karata cijene i to... pomak po tom pitanju je očigledan.
domorocki je napisao/la:
Naš jedan igrač je uveliko na meti tog kluba što ga spominješ
Pa što ga ne tušnu ?[/quote]
Hoće da ga vide 2-3 dana,Brko neće ni da čuje
Einigkeit und Recht und Freiheit
Mora da je rijec o Svraki ili Adilovicu, njih ko god da trazi hoce prvo da ih trestiraju na 2-3 dana
NO PYRO NO PARTY
Hoće da ga vide 2-3 dana,Brko neće ni da čuje[/quote]domorocki je napisao/la:domorocki je napisao/la:
Pa što ga ne tušnu ?
Ma ja ne bih prodavao Svraku ako nije dobra lova. Siguran sam da ce on imati jos dobrih utakmica ove sezone i da ce aBd kad odemo u Brazil naci svoje mjesto u reprezentaciji.
Nazalost ne vjerujem da ce on biti u repki na svjetskom. Daj Boze da grijesim, medjutim mislim da ce ici oni standardni + neki od ovih novih kolaca u repki i tjt.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Brković u konkurenciji večeras
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ma ja ne bih prodavao Svraku ako nije dobra lova. Siguran sam da ce on imati jos dobrih utakmica ove sezone i da ce aBd kad odemo u Brazil naci svoje mjesto u reprezentaciji.[/quote]EuroSport je napisao/la:Hoće da ga vide 2-3 dana,Brko neće ni da čujedomorocki je napisao/la:domorocki je napisao/la:
Pa što ga ne tušnu ?
Pa bolje mene da povedu u Brazil..nadam se da ce ove sezone zablistati i konacno ga negdje talnuti.
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Napokon neko da se vraća , da dobijemo tu 'širinu' u ekipi , sljedeci je Zola nadam seplavetniloo je napisao/la:Brković u konkurenciji večeras

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
- storm_raider
- Kontakt:
tacno sad razumijem kako su se osjecali u Njemackoj dok je igrao Dzeko ili sad ovi u City-uChWilla je napisao/la:isto glasanja za igrača kola bundeslige dok je džekson igr'o...exbabilon je napisao/la:Kad vidim koga nekad izaberemo za igraca mjeseca ili sezone tacno se pitam gledamo li mi iste utakmice.
EDITHaj sad kontam.Većina glasova za Urdinova je stigla sa prostora Makedonije, gdje su neki portali čak i objavili članak o glasanju za Yania.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Previse glupo -.- Taman kad pomislim da ne moze gore od Adila , sjetim se Laze i Melunovica 

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Ode najgori, dode jos gori od najgoreg.samozeljeznicar je napisao/la:Previse glupo -.- Taman kad pomislim da ne moze gore od Adila , sjetim se Laze i Melunovica

- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Koliko god losi bili, pa da su svi igraci losi, treba im dati podrsku, i zavrsena prica.
Za sve ti hvala Amare!
Samo se sjetite Tomica kada smo ga tek doveli.Mnogi su nam se iz Sirokog smijali jer smo ga doveli, govorili da je taraba ovo ono,a pogledajte Tomica sad.Momak razvaljuje.Amar je sigurno nesto vidjeo u momku cim ga zeli dovesti.Mi ne potpisujemo samo eto onako da raja prica da smo nekoga doveli.samozeljeznicar je napisao/la:Previse glupo -.- Taman kad pomislim da ne moze gore od Adila , sjetim se Laze i Melunovica
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Nama Nistelroy nebi valjo (iz najboljih dana)...
mogu oni pričati šta hoće, al' šta je radilo ostalih 10 igrača + husref i stručni štab dok je on uzimao loptu da puca?
Vjerovat portalu Sportin....

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.