A da se malo svrati na neki kurs bosanskog ? Ozbiljno ti kažem. Negdje gore naći kurs hrvatskog/bosasnkog i upisati.BosniaHerzegovina je napisao/la: Prema officijalnu stranicu je u kombinacijima za utakmicu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Glas navijača: Urdinov najbolji za juli
http://fkzeljeznicar.ba/glas-navijaca-u ... juli/6245/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/glas-navijaca-u ... juli/6245/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kad vidim koga nekad izaberemo za igraca mjeseca ili sezone tacno se pitam gledamo li mi iste utakmice.
EDIT
EDIT
Haj sad kontam.Većina glasova za Urdinova je stigla sa prostora Makedonije, gdje su neki portali čak i objavili članak o glasanju za Yania.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Jesi gadan. Ti da mi nesto kazesUrbinato je napisao/la:A da se malo svrati na neki kurs bosanskog ? Ozbiljno ti kažem. Negdje gore naći kurs hrvatskog/bosasnkog i upisati.BosniaHerzegovina je napisao/la: Prema officijalnu stranicu je u kombinacijima za utakmicu.
Za sve ti hvala Amare!
Upravo tako ! Navijači trebaju da budu među glavnim sponzorima kluba.Treba puniti stadion na svakoj utakmici, a nije teško izračunati kakav bi bio finansijski efekat. Udruženje navijača da se pobrine da ne bude kazni. Pun stadion na neki način garantuje i privlačenje firmi koje žele da se reklamiraju. Smatram da navijači ne čine dovoljno, pogotovo oni koji žive u Sarajevu, jer niko me ne može ubijediti da u gradu nema osam hiljada duša koje su u mogućnosti platiti kartu dva puta mjesečno.likusa je napisao/la:Danas cemo da se pokazemo kolko zapravo volimo Želju,kolko nam je stalo do toga kakvo je stanje u klubu
Lijepo nas je Amar trznuo, meni došlo da plačem kad sam pomislila da bi mogao otići u ovom momentu. Očito je odlučio da se malo posveti sređivanju kluba, napokon.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
isto glasanja za igrača kola bundeslige dok je džekson igr'o...exbabilon je napisao/la:Kad vidim koga nekad izaberemo za igraca mjeseca ili sezone tacno se pitam gledamo li mi iste utakmice.
EDITHaj sad kontam.Većina glasova za Urdinova je stigla sa prostora Makedonije, gdje su neki portali čak i objavili članak o glasanju za Yania.

Abd tri boda protiv ovih medvjeda i grmi veceras Amar Amar Osim Osim! 

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Sramota da Jamak nije igrač mjeseca, vazda neki stranac. Mislim svaka čast Urdinovu ali ovo je tako klasično za naš narod. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- corleone87
- Kontakt:
Po meni Tomic ili Bucan,jedan od njih je trebao biti igrac mjeseca.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
E vala to je od drasticnog znacaja ko je igrac mjeseca, hvala bogu pa je konkurencija zestoka, ima vise igraca koji su zasluzili to priznanje, a Yani je sigurno jedan od njih.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Podrška,na svakoj utakmici, svih 90 min i neovisno od rezultata.
Samo srce na teren.
Samo srce na teren.
-
- Kontakt:
svi u dolinu
VTŽ

VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Karte u prodaji od 17:30
http://fkzeljeznicar.ba/karte-u-prodaji-od-1730/6248/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/karte-u-prodaji-od-1730/6248/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- karlovacko
- Kontakt:
Hajde Željo pobijedi bodove donesi nocas nešto lijepo treba da se desi !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
u ovakvoj formi, i cigani bi rekli šta će nam batko on...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovo oko igraca mjeseca..to je izbor navijaca..Yani jeste pokupio simpatije zbog njegove borbenosti,to raja voli..meni licno bio je izbor Jamak,dvoumio se izmedju njega ,Seje i Tomica..al eto Jamak je bio gotovo uvijek na udaru nas navijaca i kontam zasluzio malo i pohvala za njegovu igru u ove tri tekme.Veceras idemo po tri boda..svi u Dolinu!!!
- SarajlijaTM
Jamak definitivno!
Najbolji je u zadnjim tekmama,trudi se kao nikad do sad
Zaslužio je kapitensku traku i da konacno,stadion,koji ga je najviše osporavao stane iza njega. Vrijeme je da se Jamak prozove na grbavici;-)
Najbolji je u zadnjim tekmama,trudi se kao nikad do sad
Zaslužio je kapitensku traku i da konacno,stadion,koji ga je najviše osporavao stane iza njega. Vrijeme je da se Jamak prozove na grbavici;-)
E čuj Makedonci glasali za Urdinova hhahahaha vrh majke mi 
Pa što ga ne tušnu ?

domorocki je napisao/la:
Naš jedan igrač je uveliko na meti tog kluba što ga spominješ
Pa što ga ne tušnu ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Šteta što Jamak ne dobi ovu "titulu" ne bi li mu dalo motiv da nastavi sa ovakvim igrama..
VTŽ !!
VTŽ !!
Ja te volim, volim Željo..
Ne treba Jamaku nagrada. Covjek je masina, ali pitanje samo sta poslije ramazana kad se iz kisele pretvori u toceno. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.