FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

samke12345
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la samke12345 » 04 avg 2013, 09:49

cejvanovic do sada sve igro u odbrani juce protiv gradine igro je u napadu pa msm stvarno nema logike

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 04 avg 2013, 09:57

TzBulevar87 je napisao/la:Strašno je prijatelju moj koliko ovdje ima fudbalskih laika, da ne kažem i životnih.. Uvijek nezadovoljno i uvijek pesimist!

Zimus smo na pripremama imali obrnut omjer - znači samo jedan poraz.. i šta se onda desilo kad su nam pobjede trebale??
ONDA SU DJECA IZNIJELA SVE A NE POJAČANJA RIBA MIČO RENO VELA SVI PO 3 GOLA, ASAD VIDI POJAČANJA A NJIH NIGDJE NEMA U NAS IGRA IGRAČ STANDARNI KOJI JE DOŠAO IZ 4 LIGE A NAŠA DJECA MOAJU ŠUTITI, TO JE TEROR.BIL TI IGRO KAD VIDIŠ TOLIKU NEPRAVDU.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 avg 2013, 10:04

Mozel malo bez napucavanja tenzija, sacekajmo da vidimo rezultate, pa onda tek mozemo govoriti, rezultati su ipak najvazniji, mislim na onaj takmicarski dio
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 avg 2013, 10:58

Bio sam jucer na utakmici i svega sam vidio, eh sad ova prijateljska utakmica ne mora nista da znaci jer ne moze ovo bit jasna slika iskreno, oni jesu odigrali skroz lose protiv Gradine i neko ce reci da nemamo sanse uci u PL sa ovim trenutnim igracima, ali treba imati na umu da se prije nekoliko dana zavrsilo sa pripremama u Zlatiboru i stvarno 4 utakmice odigrat u sedmici je previse, cak previse i za neke velike timove u Evropi to treba da zna ko se i malo razumije u Fudbal, mozda je ovo dobro sto je Karic otkazao utakmicu sa Podrinjem da se malo igraci odmore fizicki i psihicki do pocetka prvenstva, mozda malo lakse treninge i to je to, al ako oni budu hodali po gradu i pili onda uzalud sviraci. Vidjet cemo kako ce to izgledati protiv Troglava, znace se u prvih 5 kola koliko su igraci spremni i da li imaju kvaliteta za PL, i onaj ko nije bio jucer u Srebreniku nek mi ne prica nista, sve neki strucnjaci po Fb-u i na forumu a kad je otic gledat utakmicu nigdje nikog.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 avg 2013, 11:02

prvih 5 kola i nisu neko mjerilo, tek u 5 kolu imamo pravi ispit protiv Jedinstva u Bihaću .. hipotetički sa prosječnom ekipom možemo dobivati kući, al' zato ćemo fasovati redom na strani

uvijek imam dojam da igrači ne daju sve od sebe na terenu, glume glumu .. limitirani, nemaju kvalitet, sve ok, al' nisu invalidi, dajte sve od sebe i nema problema
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2013, 11:10

Evo vam miljenika :D

slika

Poništen gol

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 avg 2013, 11:10

JTS je napisao/la:prvih 5 kola i nisu neko mjerilo, tek u 5 kolu imamo pravi ispit protiv Jedinstva u Bihaću .. hipotetički sa prosječnom ekipom možemo dobivati kući, al' zato ćemo fasovati redom na strani

uvijek imam dojam da igrači ne daju sve od sebe na terenu, glume glumu .. limitirani, nemaju kvalitet, sve ok, al' nisu invalidi, dajte sve od sebe i nema problema
Sacekajte malo, sto ste ne nestrpljivi, svi mi zelimo odmah neke uspjehe i da se sto prije vratimo u PL, i ja sam isti takav, jer odmah ocekujemo i u Prijateljskim utakmicama da deru sve redom, pa eto iskreno bil ti griz'o teren u prijateljskoj ? Bi al malo sutra, gledo bi da te neko ne polomi i da nesto ne povrijedis, Karica treba pustit da odradi svoje sto je zapoceo i ako se pokaze u ligi da nije trener onda ga treba zamijenit, u prvih nekoliko kola cemo znati na cemu smo a sve do tad su price bezvezne da se mora trener mijenjat i tako te stvari.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2013, 11:13

atmosfera oko ekipe, nekoj gospodi mrsko trcat i trenirat 2x dnevno pa se zale Tinjicu na trenera. Imal igdje da se igraci zale da puno trce osim kod nas, nego navikli ko Jaha narokaj se tableta pred tekmu, ne moras ni trenirat-doping kontrole i nema i onako..... jos sad i mi ako nabijemo strah od greske- otpisi nas..

mozda i nije neki trener, ali eto svi oni su strucnjaci (igraci), svi su igrali vani-znaju kako prave pripreme izgledaju, a ni jedan nije mako do ovih priprema do Zlatibora kamo li negdje druge( sem ovih iskusnijih). Da se meni zale kako puno trce, pa trcali bi dok ne popadaju-dok ne crknu, na stranu taktika...

podrzat covjeka u ligi pa vidjet cemo sta ce bit. Ni ja nisam zadovoljan sredinom terena pa ne treba im jos veci pritisak stvarat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 04 avg 2013, 11:15

Sve se vrti oko jednog , kasno je za popravke ostaje samo da se kupuju utakmice i to je ono sto sam i naglasavao kod kulta licnosti , "kad mene ne bude da platim sve se radpada" ! Troglav je kao klub u rasulu i nisu jos ni poceli ozbiljno raditi , tako da prvo kolo bi trebali bodovi biti sigurni , ali ja necu da Azmir kupuje svaku utakmicu , hocu da gledam utakmicu i da ako vec moram da trpim losu igru da to budu nasa djeca , sad ce advokati oplesti evo ga protiv Azmira , naprotiv protiv ponavljanja gresaka iz proslosti ! Ne zanima me niko iz uprave , ali tako su pricali prije par mjeseci idemo proces stabilizacije , evropski put , a nakon toga po privatnim pijankama se dovode bez ikakvog plana igraci (niti jedan da se nazove pojacanje ) koji ni sanjali nisu da ce obuci dres Slobode , a tjeras svoj proizvod. Ja ne bih pustio Renata i Ribu , ali kafica sa Ademom i odose , tamo su fol svi protiv svih a svi se tale ! Nema veze prezivilo se svasta pa ce i ovo , svakog cuda tri dana dosta .... !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 avg 2013, 11:20

fukara87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:prvih 5 kola i nisu neko mjerilo, tek u 5 kolu imamo pravi ispit protiv Jedinstva u Bihaću .. hipotetički sa prosječnom ekipom možemo dobivati kući, al' zato ćemo fasovati redom na strani

Sacekajte malo, sto ste ne nestrpljivi, svi mi zelimo odmah neke uspjehe i da se sto prije vratimo u PL, i ja sam isti takav, jer odmah ocekujemo i u Prijateljskim utakmicama da deru sve redom, pa eto iskreno bil ti griz'o teren u prijateljskoj ? Bi al malo sutra, gledo bi da te neko ne polomi i da nesto ne povrijedis, Karica treba pustit da odradi svoje sto je zapoceo i ako se pokaze u ligi da nije trener onda ga treba zamijenit, u prvih nekoliko kola cemo znati na cemu smo a sve do tad su price bezvezne da se mora trener mijenjat i tako te stvari.
pogrešno si me shvatio, ne govorim ja ništa za prijateljske, niku tu ne traži rezultat, one su da se ekipa uigra, itd

govorim da je naš najveći problem taj što igrači ne daju sve od sebe, ne znam da l' jedini tako mislim .. na domaćem terenu to još i prođe, pa kao malo i zapnu zbog publike, al' na gostovanju neće .. pa kako je onaj Radnički prošle sezone igrao dobro, Vitez, Branitelj, itd

ljudi se bore .. B-O-R-E .. a naši haman misle sve će doći od sebe, hoće qrac

NON MOLLARE MAI

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 04 avg 2013, 11:22

Niposto ne treba sada mjenjati ljude , to bi izazvalo krizu ! Samo malo ozbiljnije sa timom jer realno ne mozes kupiti bas sve utakmice , isto tako kritika trenerima iz omladinskog pogona ( osvojili sva prvenstva u kojim su se takmicili ) evidentno nisu koordinirali sa prvim timom i predlozili djecu koja treba da se prikljuce , nego ih pustili ko stetu niz vodu ! Toliko i nadam se da pored svega loseg nesto ce i dobro izaci iz ove situacije !

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 avg 2013, 11:22

rukfash je napisao/la:Sve se vrti oko jednog , kasno je za popravke ostaje samo da se kupuju utakmice i to je ono sto sam i naglasavao kod kulta licnosti , "kad mene ne bude da platim sve se radpada" ! Troglav je kao klub u rasulu i nisu jos ni poceli ozbiljno raditi , tako da prvo kolo bi trebali bodovi biti sigurni , ali ja necu da Azmir kupuje svaku utakmicu , hocu da gledam utakmicu i da ako vec moram da trpim losu igru da to budu nasa djeca , sad ce advokati oplesti evo ga protiv Azmira , naprotiv protiv ponavljanja gresaka iz proslosti ! Ne zanima me niko iz uprave , ali tako su pricali prije par mjeseci idemo proces stabilizacije , evropski put , a nakon toga po privatnim pijankama se dovode bez ikakvog plana igraci (niti jedan da se nazove pojacanje ) koji ni sanjali nisu da ce obuci dres Slobode , a tjeras svoj proizvod. Ja ne bih pustio Renata i Ribu , ali kafica sa Ademom i odose , tamo su fol svi protiv svih a svi se tale ! Nema veze prezivilo se svasta pa ce i ovo , svakog cuda tri dana dosta .... !
Da molim te više; zar ti i svi ostali koji spominju kako smo "pustili" Ribu i Renu, ne možeš da shvatiš da nije bilo ni teoretske šanse da ta dva igrača ostanu. Prijatelju, to su ti aferimi iz prošlosti, od prethodnih uprava i to je tako.. toj djeci su vezani lanci oko ruku i oko nogu, isto ko i kod sadašnje uprave. Ni jedni ni drugi se tu ništa ne pitaju, zna se koga se pita, NAŽALOST! :roll:
075

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 avg 2013, 11:23

Smajil mi ne djeluje autoritativno, znamo kako je to bilo kod Soka .. igralo se, borilo .. pa i kod Denisa također .. Smajil mi izgleda kao neki pijun :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 04 avg 2013, 11:25

harry_90 je napisao/la:Zao mi samo Azmira,koliko god covjek da se trudi,ovi to ne znaju cijeniti.. ;)

Sta je potrebno da Karic dobije otkaz ili podnese ostavku ?

Potrebno je da otjerate azmira.Nemogu da vjerujem da ne vidis da ga azmir ne zeli otjerati i da mu covjek vjeruje.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 avg 2013, 11:29

Tayyp je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zao mi samo Azmira,koliko god covjek da se trudi,ovi to ne znaju cijeniti.. ;)

Potrebno je da otjerate azmira.Nemogu da vjerujem da ne vidis da ga azmir ne zeli otjerati i da mu covjek vjeruje.
Idi umij se dobro, pa se vrati i pogledaj sta si napisao, cuj da otjeramo Azmira, eto ko nam rece jedan navijac iz Lukavca :shock: , mi odavno nismo imali boljeg predsjenika tako da nemas pojma .
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 04 avg 2013, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 04 avg 2013, 11:29

kerber je napisao/la:Trener karič je premorijo svoju ekipu, radijo je sa njima brz ikakvih programa, On je trebo zvati na pripreme ljude sa DIFA da mu pokažu kako se rade visinske pripreme.ai on nezna da ima ta školska ustanova.Izatodolazi do ovoga da su noge teške čidugoeto trajati moj smajile kariču.On daje po 20 minuta najbonjem igraču ptošle sezone, miči samo kad gubi po 2 0, inače je mičo jedini miljenik tuzlanske publike.Eto toliko SMAILE IGRAĆI BI BILI SRETNI DA TI I TVOJ TAJ PATOKAR DANETE OSTVKU,Kapiten OMIČ NESMIJE DA KAŽE NAMA NAVIJAČIMA DA SI TI KRIVAC ZA SVE, I OVEIGRAČE ŠTO SI DOVEO SAMO DVOJICA MOGU PROČI
De nam reci kroz koju si ti skolsku ustanovu prosao.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 avg 2013, 11:29

znao sam :D here we go again :lol:

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2013, 11:30

ti nisi imao TEORETSKIH sansi da zadrzis Renu. Ribu ne bih ni zadrzavao, eno ga i u Celiku se ko i kod nas zabija u ljude- nula igrac, ali Reno je imao mjesto i ostao bi. nemojte lagat i varat ljude da se njih neko odrekao nego ih je Adem odveo, a on im je vec godinama menadzer i Reno je mogao ostat MOZDA samo da je Adem u klubu, a toga mi nemoj pa makar i pod cijenu da citav tim ode.
dalje, takodjer pricati da se pojacavalo bez plana je takodjer smijesno. Imali smo problema sa bocnim igracima, vraceno je nase dijete Efendic i doveden Mehanovic iz Lukavca- 2 beka koji su imali strasne sezone, bolje nisi mogao ni zamislit. Svaki tim bi ih u ligi uzeo pusti ti njihove price, da igraju kod njih svrsavali bi na njih..Dosao Cejvan umjesto Grade-da me neko pitao koga hocu umjesto Grade rekao bih Cejvana- dakle i to odlican potez.

.dalje napad doveden momak koji je dao preko 50 golova u 3 sezone - isto po pricama nekih najbolji napadac lige (dok je kod njih igrao) i Galin koji ima solidan pedigre(htjeli ga i premijerligasi kod nas). Dakle na papiru odbrana i napad i te kako planski..

za sredinu ponavljam losa je, ali i tu je planski. Doveden Brckalic kojeg je Smajl trazio...svugdje u svijetu kad trener trazi igraca dobije ga- tako i Azmir radi, ne zna on ove igrace kakav je koji vec dovede kojeg traze. Trumica nije htio i po meni se zaje.ao, kreativca nisu nasli i po meni vezni red nije ok. Ali pricati da se pojacavalo totalno bez plana jer varanje ljudi i zamazivanje ociju te stvaranje pritiska pred sezonu.

dalje sto se tice kulta licnosti, prvi Azmir trubi kako mora jos neko s njim, kako ne moze sam i nece sam. Pa sto ga Jasmin ne primi, niko mu ne brani. Sto neko od nas ko ima ne ulozi 4-5 hiljada KM mjesecno i ne bi bio kult licnosti budi siguran. Nego ovdje hoce "ti nama daj pare, da se mi pitamo i radimo sta hocemo s njima, bezhljebarimo i parazitiramo na racun Slobode kao i do sad, ali eto nece bit kult licnosti". Sad sto mi bona necemo dat i sto cemo boga oca pokrast- to nema veze bitno je da ne ovisi sve od jednog covjeka kojeg usput budi receno muzemo i koji daje sam svoje pare...ne ide to tako kod amerikanaca, daj pare i nece bit drustvo jednog lica. Dok ne das nemas pravo glasa.

nego tema su igraci, i ja se slazem da se trebala dovesti jedna zamjena za Hasica i jedan dobar veznjak da gradi igru ali zbog toga pricati 10 dana pred sezonu kako su SVI neplanski dovedeni, kako je neko otjerao nasu djecu zbog nekog je namjerna loziona. Ja deseti put pitam koje je to dijete otjerano. Mazu se oci i laze se ljudima koji ne znaju ko odvodi igrace iz Slobode pa se pise "ja bih zadrzao Renu i Ribu" i ja bih druze Ronalda i Karlosa ali ni pomocu trikova. Prije bi njih 2 doveo da posjete Slobodu neg sto bi Adem dobrocinitelj pomogao klubu i Azmiru i ostavio Renu, a odrekao se par hiljada zbog Slobode da pomogne.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 avg 2013, 11:32

ako Mujkić zabije 10 golova ove sezone sa ovakvim veznim redom iza, to će biti mašala :D

NON MOLLARE MAI

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 04 avg 2013, 11:35

fukara87 je napisao/la:
Tayyp je napisao/la:

Idi umij se dobro, pa se vrati i pogledaj sta si napisao, cuj da otjeramo Azmira, eto ko nam rece jedan navijac iz Lukavca :shock: , mi odavno nismo imali bolje predsjenika tako da nemas pojma .
Ja sam samo odgovori covjeku na pitanje sta je potrebno uraditi da se otjera Karic.Mislim da je Azmir taj koji ne zeli da se karic otjera.Nisam mislio nista negativno i slazem se da je Azmir jedina svijetla tacka u klubu a vidjet ces kako ce ga pojedinci minirati.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.