FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- karlovacko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas uzet mesare aBd !
VTŽ
VTŽ
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ako je bio povrijeđen, nije zaboravio igrati fudbal. On je i dalje veliki majstor, svako ima svoju nafaku, a on svoju nije imao u Želji. Vidjet ćemo kako će se snaći u Olimpicu, ali za sada je i više nego dobar, štaviše odličan je.samozeljeznicar je napisao/la:Onaj 'stari' Smajic je bio igracina, a ovaj 'novi' je propao cim se vratio u našu ligualeksandar_veliki je napisao/la:Znas, bez obira na sve, na tvoj cinizam, mnogo ce Miljacke proteci dok jedan igrac iz nase lige bude bar na meti Anderlechta, bar na meti. A, eto, amlom Smajketu su koliko ja znam, a dobro znam, raznorrazni mesetari sjebali transfer i izmislili neku srcanu manu. Cudno, za dva mjeseca iste nigdje nije bilo.samozeljeznicar je napisao/la:Najbolji igrac Olimpica jeste, a max moze igrati do petog kola , poslje slijedi teška povreda, kao i običnoPovrede su ga uništile, kod nas nije odigrao ni 5 utakmica .
Dobro udure ako je tako onda moja greska,nisam znao.manhattn je napisao/la:Moram te razocarati, nije NSBiH nista na BP uradio, sve je to Opcina Zenica izdvojila pare i uradila....znam da zvuci cudno jer smo mi u BiH navikli da nam uvijek neko drugi nes uradi i pokloni, ali tako je....MuhamedTM je napisao/la:Kako nam fali dobar teren,nesto kao sto je NSBIH odradio na BP.
Ali i dalje mislim da repka ne igra na BP nikad se teren ne bi odradio.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
općina Zenica čini sve da reprezentacija utakmice igra na Bilinom polju, to je činjenica.
ali isto tako je činjenica da Savez nema ništa sa promjenom travnjaka na Bilinom polju.
ali isto tako je činjenica da Savez nema ništa sa promjenom travnjaka na Bilinom polju.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ako Bog da, kada se kvalifikujemo za Brazil i kad legnu milioni sredit ce se tribine, napucat ce se BP.Pasha je napisao/la:općina Zenica čini sve da reprezentacija utakmice igra na Bilinom polju, to je činjenica.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hoce li biti prenos sutra(veceras) na bht ili na areni ?Ili mozda neki link ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ništa.BigSam je napisao/la:Hoce li biti prenos sutra(veceras) na bht ili na areni ?Ili mozda neki link ?
Sutra ako Bog da preuzeti prvo mjesto i držati ga do kraja sezone. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
jel fakat ? a nista onda,pratit tekstualni prenos do teravijeDukeOfWellington je napisao/la:Ništa.BigSam je napisao/la:Hoce li biti prenos sutra(veceras) na bht ili na areni ?Ili mozda neki link ?

Koga je BHT prenosio ovo kolo?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Nas danas iz Lukavice.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Zar Bučan nije povrijeđen?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Prema officijalnu stranicu je u kombinacijima za utakmicu. Znaci da nije povrijedjen. Svraka isto tako je u kombinacijima, a to nije bio protiv Zvijezde.hamo_pipa je napisao/la:Zar Bučan nije povrijeđen?
Za sve ti hvala Amare!
Svi putevi vode u Dolinu Ćupova...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
sreća pa imaju reflektori. pocrkali bi da igraju u 17:30.
Ma bolje da su stavili termin u 21 00 nego u 20 30 zbog ovih sto moraju iftarit...., ali ja se ne zalim, meni svejednomarkan79 je napisao/la:sreća pa imaju reflektori. pocrkali bi da igraju u 17:30.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Naš jedan igrač je uveliko na meti tog kluba što ga spominješaleksandar_veliki je napisao/la:Znas, bez obira na sve, na tvoj cinizam, mnogo ce Miljacke proteci dok jedan igrac iz nase lige bude bar na meti Anderlechta, bar na meti. A, eto, amlom Smajketu su koliko ja znam, a dobro znam, raznorrazni mesetari sjebali transfer i izmislili neku srcanu manu. Cudno, za dva mjeseca iste nigdje nije bilo.samozeljeznicar je napisao/la:Najbolji igrac Olimpica jeste, a max moze igrati do petog kola , poslje slijedi teška povreda, kao i obično

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Ma nije valjda kapiten i reprezentativac?domorocki je napisao/la:Naš jedan igrač je uveliko na meti tog kluba što ga spominješaleksandar_veliki je napisao/la:Znas, bez obira na sve, na tvoj cinizam, mnogo ce Miljacke proteci dok jedan igrac iz nase lige bude bar na meti Anderlechta, bar na meti. A, eto, amlom Smajketu su koliko ja znam, a dobro znam, raznorrazni mesetari sjebali transfer i izmislili neku srcanu manu. Cudno, za dva mjeseca iste nigdje nije bilo.samozeljeznicar je napisao/la:Najbolji igrac Olimpica jeste, a max moze igrati do petog kola , poslje slijedi teška povreda, kao i obično
Danas cemo da se pokazemo kolko zapravo volimo Želju,kolko nam je stalo do toga kakvo je stanje u klubu
Željeznicar za život cijeli !