FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 avg 2013, 23:59

ako ima ugovor do kraja sezone, onda to znaci da moze potpisati za neki klub vec na polusezoni, ali preci tek moze na kraju :D to kontam :D

Dobro bi bilo stvoriti tu blazu mladih talentovanih igraca s par iskusnih lisaca :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 04 avg 2013, 00:01

Bosniacum Lilium je napisao/la:ako ima ugovor do kraja sezone, onda to znaci da moze potpisati za neki klub vec na polusezoni, ali preci tek moze na kraju :D to kontam :D

Dobro bi bilo stvoriti tu blazu mladih talentovanih igraca s par iskusnih lisaca :D
:!: pa i kazem, on moze i potpisati sad u januaru za nas a onda da pređe pocetkom prelaznog roka :)
treba to zaganjati sad kad smo ko bbrod
4 mlda reprezentativca bi bila odlicna stvar!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2013, 00:02

Vjerovatno ce ga oni vec sad na polusezoni dati vani negdje ako ne uspiju sa njim dogovoriti produzenje,bilo je sad kontaka sa njim ali nasi se vazda kace na ove sa ugovorima :) al eto sta znas sta vrijeme nosi,pita se i on nesto tu za to eventualno produzenje tako da nikad ne reci nikad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 04 avg 2013, 00:55

OVI NASI U KLUBU NISU NORMALNI.... :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2013, 01:02

Nema od ovoga nista,smjesan text na kraju krajeva sam po sebi nepovezan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 04 avg 2013, 01:03

Musemic : Travancic i Komazec debitovati ce protiv Slavije.
Zar Puzigaća ne može da nastupi sutra ? :o
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 avg 2013, 01:06

htcxone je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... ankic/1113

Rukovodstvo Fudbalskog Kluba Sarajevo, ponukano tragičnim događajem u Bihaću kada je u potpunosti izgorjela kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić", pokrenulo je inicijativu o odigravanju humanitarne utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a s ciljem prikupljanja sredstava za njenu obnovu.

- "Kontaktirao sam šefa stručnog štaba NK Jedinstvo iz Bihaća g. Mehmeda Janjoša, sa kojim sam razgovarao o ideji da FK Sarajevo i NK Jedinstvo iz Bihaća odigraju humanitarnu utakmicu. Poslije sam razgovarao i sa predsjednikom Jedinstva koji je bio pozitivno iznenađen ovom idejom i sa zadovoljstvom su je prihvatili." - kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

- "Kasnije sam zaključio da bi veći efekat imala utakmica koju bi podržali navijači svih klubova iz Sarajeva, tako da sam kontaktirao čelnike Željezničara, Olimpica i Slavije, te su svi načelno pristali uzeti učešće u ovom humanitarnom projektu. Informisao sam i čelnike Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, te Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, koji su također podržali inicijativu, dok će se o detaljima razgovarati u narednim danima." - zaključio je Selimović, istakavši da je misija Fudbalskog Kluba Sarajevo, između ostalog, biti i društveno odgovorna sportska organizacija koja će svojim djelovanjem aktivno doprinositi boljitku bh.društva.

Pored planirane utakmice na Koševu između reprezentacije Sarajeva i NK Jedinstvo iz Bihaća, načelno je dogovren i prijateljski susret Fudbalskog Kluba Sarajevo i Jedinstva u Bihaću.

Iskazana je i nada i želja da će svi koji budu učestvovali u organizaciji same utakmice dati svoj doprinos kada su u pitanju troškovi, kako bi što više novca od ulaznica završilo kao donacija bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.
E nek se i ovaj derbi odigra na pocetku sezone :). Najvjerovatnije ce se odigrati kad bude pauza
NO PYRO NO PARTY

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2013, 01:06

Coach22 je napisao/la:Musemic : Travancic i Komazec debitovati ce protiv Slavije.
Mislim da mu jos nisi papiri stigli ,Komazec ce poceti sutra,Anid ce dobiti minutazu sad manju ili vecu zavisi od rezultata

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 04 avg 2013, 01:08

miky_hz je napisao/la:
Coach22 je napisao/la:Musemic : Travancic i Komazec debitovati ce protiv Slavije.
Mislim da mu jos nisi papiri stigli ,Komazec ce poceti sutra,Anid ce dobiti minutazu sad manju ili vecu zavisi od rezultata
Ma riješiće se valjda i to za Puzigaću ,da je ono samo sutra aBd pobjediti , i uhvatiti taj pobjednički ritam ,nemamo ga odavno :D
NA NA NA NA ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2013, 01:11

Valjalo bi svakako ,najvise zbog posjete naredno kolo kad dolazi siroki...vidjecemo zanimljivo ce biti,sutra teska borba vremena i covjeka :mrgreen:

Nece nam Comor praviti valjda neke vece probleme :P

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 04 avg 2013, 01:15

Bit će teško sutra ma da mislim da smo jači kvalitetom od Slavije , a valjalo bi i da prekinemo aBd taj post sa Širokim Brijegom :))
NA NA NA NA ....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 avg 2013, 01:19

moustapha je napisao/la:Jos jedan zadnji vezni. :mrgreen:
nije zadnji vezni nego bek i to lijevi, ali nebitno sad. nece on kod nas ;)
mada bih ga volio vidjeti u bordo dresu jer mi je rod :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 01:49

Na ovu temu je najjaci doce, uvijek neki pisevi s vama. Ne znam koliko ovaj ima godina @htcxone, ali je najjaci lik. Ponekad pomislim kad ga citam da nisam na temi Reala, i onda opet boljem pogledam kad vidim Boga mi Sarajevo. :)
Pokupova frajer pola lige, napravio vec kamp, samo jos da vidi lokaciju. Inace dobar prijatelj Tana, ulozili su oko 3 miliona, titula je tu vec rijesena do septembra najdalje. Ma ovaj lik grmi :)

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 04 avg 2013, 01:55

Coach22 je napisao/la:Bit će teško sutra ma da mislim da smo jači kvalitetom od Slavije , a valjalo bi i da prekinemo aBd taj post sa Širokim Brijegom :))
Koji post??
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 04 avg 2013, 08:52

htcxone je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ako ima ugovor do kraja sezone, onda to znaci da moze potpisati za neki klub vec na polusezoni, ali preci tek moze na kraju :D to kontam :D

:!: pa i kazem, on moze i potpisati sad u januaru za nas a onda da pređe pocetkom prelaznog roka :)
treba to zaganjati sad kad smo ko bbrod
4 mlda reprezentativca bi bila odlicna stvar!

Hahaha, koliko ste skupili bodova. Jeste li prvi na polusezoni. Vidim ovaj Komazec i Travančić se odlično pokazali. Sušić pozvao pola vaše ekipe u reprezentaciju koja se okuplja u vašem kampu.

Duljevića kupite, pa ga odmah prodajte jer nećete imati ni za košpa, pošto će se, prilikom vizite, vaš brod od tereta nasukat negdje na obalama Malezije. Valjda vas nađu do početka drugog dijela prvenstva, pošto trebate odbraniti titulu uzetu prije tuce godina.
Joj divova.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 04 avg 2013, 08:59

:roll:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 avg 2013, 09:00

Haj sinko ne serendaj majketi.Blizu je kraj raspusta daj malo se lektire ufati :idea:

markan79

Post Postao/la markan79 » 04 avg 2013, 09:22

danas lagana pobjeda. takav osjećaj :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 avg 2013, 09:40

E baš bi volio da vidim gdje neko spomenuo titulu i nešto slićno al dobro ima nas svakakvih.Taj kamp ne vidim zašto toliko bode očli nekom pa šta če biti ako se i napravi.Ako nas slaže čovjek neče biti ni prvi ni zadnji meni lićno djeluje da neče iskreno se bojim onih IMT(ima li mene tu) da neki problem sa dozvolama ne zajebu i njega i klub i djecu a to bi bila šteta.E sad bi zamolio ove velike dušebrižnike da mi objasne da li bi to voljeli od tolike "brige" da se to desi da ne bude kamp i da nam djeca treniraju po livadama ili nikako, bolje da budu klošari i narkosi je li?Stvarno mi se nekad gadi doći ovde i čitati kolika je to mržnja sa tim nasukanim brodovima itd.... Samo ne zaboravite ima jedan koji sve vidi a hvala dragom Bogu zasad Tan dobro radi i uprava na čelu sa Dinom. Imamo skroz novi tim ja sam to rekao prije KUKESA a sad kakav če biti sportski rezultat vidjet če se (kako može neko obećati titulu ili nešto slićno a ima vas koji nikad niste ni vidjeli Komazeca na primjer ili ovog malog iz Kelna).Kažu uložio 3 miliona KM pa šta i da jeste, što to toliko bode oči a možda je i manje ili možda i više pa to treba samo da raduje, dao Bog da i drugi timovi dobiju isto ili barem približno .Zašto tolika zavist? A dragi moji Pitari i Hordaši pustite ih neka pričaju ,što nas više crne nama ide sve bolje barem na marketinškom planu (mašallah oko 4000 članova)a krenut će ako Bog da i na sportskom. Evo i Sesar se prodao drago mi je i zbog momka a i zbog kluba dobit če se koliko toliko (hahaha).Eto sad igrači sami dolaze onako bez veze eto nije Tan dao dinara da dođu. Dolaze da jedu "viršle" i ovaj iz Holandije čuo pa se trpa u red za "viršle". A pojedinci imaju toliko problema u svojim klubovima a dolaze ovamo liječiti svoje komplexe ne bi li nas prosvjetlili i oči nam otvorili "mi maštamo ,mi smo prvaci svemira (a jedva smo Zrinjski dobili),mi imamo kamp a treniramo na terenu Famosa(hvala im),itd...."Ja sam rekao najmanje 5 novih igrača u timu če biti do trečeg -četvrtog kola a eto i to je mašta al dobro vidjet ćemo nego evo nek se zna samo (Melunović,Haurdić,Šunjevarić su bivši,Radulović tribine a znaći fali još jedan i da se moj broj poklopi a bit če i to a ušli u tim Vule,Karić(mada hmm),Osmanagić,danas Komazec,Travančić pa još se čekaju Bišanović i Puzigaća a ako Bog da i Kovačević i još neko )i sad nek vide je li to sastav kao protiv Kukesa.I da me ne prozivate nisam rekao da če ovaj sastav bolje igrati ili imati bolje rezultate ali iskreno želim i mislim da hoče. Zato hajde moje Sarajevo idemo ako Bog da da danas da ostvarimo dobar rezultat u Lukavici,a ovi zlobnici ako su ljudi lijepo ih molim da nas puste da umiremo u svojim maštama kao prvaci svemira bar je lijepo i bolje nego živjeti kao "dušebrižnik" i umrijeti od muke dobivši enterokolitis a u međuvremenu probleme i svoje i svojih klubova gurati pod tepih bitno je da se vidi kako divovi "maštaju" i naslađivati se.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Babuka31, Kaunas i 41 gost.