Lijevi bek ?!Jericho je napisao/la:Belošević je lijevi bek.. kakve on ima veze s tom dvojicom?

Zakleo bih se da je veznjak i da je tu poziciju igrao u Sarajevu, ne znam mozda grijesim..
Lijevi bek ?!Jericho je napisao/la:Belošević je lijevi bek.. kakve on ima veze s tom dvojicom?
Klasicni lijevi bek, extra izvodi slobodnjake, penale i prekide .. Mana mu je brzina jbg ko i svakom u premier ligistarmo94 je napisao/la:Lijevi bek ?!Jericho je napisao/la:Belošević je lijevi bek.. kakve on ima veze s tom dvojicom?![]()
Zakleo bih se da je veznjak i da je tu poziciju igrao u Sarajevu, ne znam mozda grijesim..
a ebiga, ne moze se sve popunit.19UM94 je napisao/la:ma sve smo pozicije popunili .. po broju igrača ... ali što se kvalitete tiče ona nedostaje na štoperskoj poziciji i na poziciji napadača NAJVIŠE !
Nisam ga pratio u Zrinjskom,gdje se nije bas ni naigrao ali je u mladoj repci momak masina.Sigurno jedan od i najperspektivnijih igraca.Uzivanje je bilo pratiti ga u mladoj reprezentaciji.haris10 je napisao/la:znam da je suspendovan ali ako manite ljudske kvalitet kakav je ovaj arezina ovako igracki!?
Uopće nije točno. Zasto bi to bio recept za debakl.DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu.
Pa otkad je to Jagodic menadjermiki651 je napisao/la:Uopće nije točno. Zasto bi to bio recept za debakl.DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu.
Glavni problem svih klubova u BiH je sto menadzeri dovode igrače u klub sto nije čudno, ali čudno je sto ti isti menadzeri plaćaju i dalje te iste igrače a zauzvrat posto su dovedeni besplatno oni moraju imati mjesta u timu.
Tri kluba u Bih to ne prakticiraju Zeljeznicar, Siroki i Zrinjski. Ostalih 90% klubova ovise o menadzerima i njihovim spletkama.
Za Sarajevo sada nisam siguran posto vidim otjerase ong njihovog glavnog iz uprave i jos bi dodao Čelik ali kod njih opet dosta tog ovisi o Jagodiću.
Ne može jedan Raspudić (direktor aerodroma) koji lopte vjerovatno ne igra ni na terminima zajedno sa sličnim "stručnacima" iz vaše uprave biti kvalifikovan za dovođenje igrača. Raspudić je kvalifikovan za sportskog direktora koliko i Branko Karačić za direktora aerodroma, i sam Karačić je frustriran da mu "profesionalci" iz uprave dovode igračemiki651 je napisao/la:Uopće nije točno. Zasto bi to bio recept za debakl.DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu.
Glavni problem svih klubova u BiH je sto menadzeri dovode igrače u klub sto nije čudno, ali čudno je sto ti isti menadzeri plaćaju i dalje te iste igrače a zauzvrat posto su dovedeni besplatno oni moraju imati mjesta u timu.
Tri kluba u Bih to ne prakticiraju Zeljeznicar, Siroki i Zrinjski. Ostalih 90% klubova ovise o menadzerima i njihovim spletkama.
Za Sarajevo sada nisam siguran posto vidim otjerase ong njihovog glavnog iz uprave i jos bi dodao Čelik ali kod njih opet dosta tog ovisi o Jagodiću.
starmo94 je napisao/la:Dobro je sto ode Arezina jer kod nas ne bi' igrao, a ovako ce u Celiku igrat i ako odigra kako zna mi ga prodamo i svi sretni..
Jos ako mu u Zenici budu davali aparati pa gdje ce mu kraj bit'..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.