Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nevjerovato Smajic i Kokot su ih pokidali da su ovi popadali s nogu a i vidi se da su neki beze pjenili na ovog Kajkuta!MrMuscle je napisao/la:Joj koji smo mi baksuzi.. Smajic najbolji igrac Olimpica... A kod nas bio uvijek povrijedjen.... Ne bi me cudilo da odradi cijelu sezonu u Olimpicu, a da se ne povrijedi....
Kako god meni je drago za Smajica bio je korektan maksimalno ali sto kazes nije se dalo ni nama ni njemu!aleksandar_veliki je napisao/la:
Ne moze zaboraviti igrati, znao je i Amar to, zato mu je i nakon svega ponudio novi ugovor. Ali, jbg, Smajicu jednostavno Grbavica nije bila suđena.
Kokot bi bio extra napadac za nasu ligu samo da ima zavrsnicu, mozda i najbolji... A ostali fudbalski segmenti su mu bolji od Kajkutovih....Kakav Kajkut, dajte molim vas dolazi 10 dana prije pocetka sezone...pile87 je napisao/la:Nevjerovato Smajic i Kokot su ih pokidali da su ovi popadali s nogu a i vidi se da su neki beze pjenili na ovog Kajkuta!MrMuscle je napisao/la:Joj koji smo mi baksuzi.. Smajic najbolji igrac Olimpica... A kod nas bio uvijek povrijedjen.... Ne bi me cudilo da odradi cijelu sezonu u Olimpicu, a da se ne povrijedi....
možda ćete vi ili Široki ili Sarajevo bii najveći Olimpiku, a ne obrnutoRios je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje Olimpic ce nam biti jedan od najozbiljnijih konkureneta ove sezone..
Ne trči pred rudu.Kevin je napisao/la:možda ćete vi ili Široki ili Sarajevo bii najveći Olimpiku, a ne obrnutoRios je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje Olimpic ce nam biti jedan od najozbiljnijih konkureneta ove sezone..![]()
Mislim da je u pitanju klasični sarkazam sa šaljivim tonom.savatihotece je napisao/la:Ne trči pred rudu.Kevin je napisao/la:možda ćete vi ili Široki ili Sarajevo bii najveći Olimpiku, a ne obrnutoRios je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje Olimpic ce nam biti jedan od najozbiljnijih konkureneta ove sezone..![]()
Kako aktuelni prvak moze nekom biti konkurent? Valjda je u svim sportovima sampion taj koji ima konkurente,izazivace i tako toKevin je napisao/la:možda ćete vi ili Široki ili Sarajevo bii najveći Olimpiku, a ne obrnutoRios je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje Olimpic ce nam biti jedan od najozbiljnijih konkureneta ove sezone..![]()
Moram te razocarati, nije NSBiH nista na BP uradio, sve je to Opcina Zenica izdvojila pare i uradila....znam da zvuci cudno jer smo mi u BiH navikli da nam uvijek neko drugi nes uradi i pokloni, ali tako je....MuhamedTM je napisao/la:Kako nam fali dobar teren,nesto kao sto je NSBIH odradio na BP.
Kakvi sve delegata ovdje ima,boze sacuvaj.NSBiH nije ulozio ni marku u stadion B.polje.Decko prava adresa ti je kanton Sarajevo,opcina ova,opcina ona.MuhamedTM je napisao/la:Kako nam fali dobar teren,nesto kao sto je NSBIH odradio na BP.
Onaj 'stari' Smajic je bio igracina, a ovaj 'novi' je propao cim se vratio u našu ligualeksandar_veliki je napisao/la:Znas, bez obira na sve, na tvoj cinizam, mnogo ce Miljacke proteci dok jedan igrac iz nase lige bude bar na meti Anderlechta, bar na meti. A, eto, amlom Smajketu su koliko ja znam, a dobro znam, raznorrazni mesetari sjebali transfer i izmislili neku srcanu manu. Cudno, za dva mjeseca iste nigdje nije bilo.samozeljeznicar je napisao/la:Najbolji igrac Olimpica jeste, a max moze igrati do petog kola , poslje slijedi teška povreda, kao i obično
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.