Nema naknadnog prijavljivanjajasta je napisao/la:Nije do mene brate, al takav je koncept ovoga.Braveheart23 je napisao/la:nije posteno, ja sam bio banovan sedmicu dana, do juce ccccc
Više sreće iduće sezone

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nema naknadnog prijavljivanjajasta je napisao/la:Nije do mene brate, al takav je koncept ovoga.Braveheart23 je napisao/la:nije posteno, ja sam bio banovan sedmicu dana, do juce ccccc
Ne znam ni sto sam banovan... mozda zbog takvi likova poput tebe, bezobraznih!anonimni je napisao/la:Pobrini se da koristiš forum u skladu s pravilima, pa ćemo razmisliti da te ubacimo sljedeće sezone, do tada ćao!
ako jasta dopusti ovdje nalijepi prognoze pa cu ja da ubacim u temu kad bude vrijeme za tojagamu je napisao/la:imal kakve sanse da odigram recimo 3,4 i 5 kolo unapred,jer nece me biti tu u pitanju je godisnji odmor??
jasta je napisao/la:Normala da moze. Cilj je ocuvati standardne igrace. Nek bude ovako kako je Otelo predlozio. Posalji kola koliko mislis da je dovoljno.
Da ne bude neke zabune, dosta raje se javilo za pomoc ( hvala svima ), al evo zasad sam uzeo 2-cu malo iskusnijih ( po br. postova ), da bi sve ovo islo lakse i efikasnije. ( otelo,anonimni)
Hvala,ispravljeno.moRAja je napisao/la:Otelo ako ti je ovo koliko je ko pogodio parova zajebo si se u vezi mene. Nemam 2 pogotka nego 1. MVO sam prognozirao dvicu.
Isto i kod meneMaestro^^ je napisao/la:3/5 , moglo je i bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.