Kakva bravura Girouda u inat dezurnim pljuvacima u vidu Heada i ovog Aršavina kojem je uzor doktor Seamen. Svaka cast momcine sto vise pljujete o momku on je bolji samo nastavite tako i imamo topscorera ove godine u EPL
AA23 je napisao/la:Meni u cilju postovi?
Bože.sačuvaj, komentarisem ono što mi smeta i što valja kao i drugi, postoji ignore ako ti se ne dopadaju moji postovi a ove brze postove sa mobitela kucam pa su kratki..
Kazes da ne govorim konkretno, Giroud je flop, kratko jasno. Sta tu nije konkretno?
To bolje da si Koketu reko onako flop je pravo. Šta bi ti brate da on dođe sa naših 16m, predribla sve i zabije sam. Pa nije Chuck Norris. I daj shvati to vec jednom yebo ga ja. Zadnjih 15 postova su ti o tome kakav je Giroud flop.
Paradajz je napisao/la:Kaze profesor da mozete da uzmete titulu bez obzira da li sa ili bez Suareza... Veliki optimista Wenger...
Ma pusti ga ba nisam nikad rijeci rekao protiv njega, ali i ovo je njegovo klasicno pretjerivanje i njegove klasicne pressice u kojim najavljuje strasne stvari.

Ne mozemo titulu uzet ni sa Suarezom, zadovoljan bih bio borbom i drzanjem tu, u blizini Cityja, Uniteda i Chelsea, u bodovnom smislu, da nam ne bjezi prvak po 30 i kusur bodova.
Što se tekme tiče vidim po vasim komentarima, klasicni sugavi talijanski fudbal zabij im iz kontre i ubij im svaku volju za igranjem fudbala. I bolje sto nisam gledao. Mora ova ekipa jos raditi ali sve u svemu uz Suareza ako dodje bice puno puno puno bolje.