dovoljno jedan da bude taraba i to ti je toFCL je napisao/la:ne igraju njih dvojica samipile87 je napisao/la:Ja napisa jos prije tekme sa Zeljom da Crnogorac i Kuduzovic nemogu biti pojacanja ni za jednu ekipu u nasoj ligi to su igraci za borbu za opstanak, bolji ste poso napravili sa Pehiljom a meni strucnjaci tvrde da su srezali budzet ali da imaju bolju ekipu sto je samo po sebi apsurd.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Do sad sam uvijek bio optimista po pitanju Zvijezde al ovo je prelomilo da smo mi nazalost dokucili dno! Ekipa koja nema srede je kanta za nabijanje ! Sa ovakvom igrom nabijanja i spavanja po terenu rezultati se vide ! Definitivno sam pogubio zivce tjeseci se bit ce bolje

hajde dobro vi znate najbolje,najbolje onda staviti juniore pa nek nabijaju gol razliku na namavatreni je napisao/la:dovoljno jedan da bude taraba i to ti je toFCL je napisao/la:ne igraju njih dvojica samipile87 je napisao/la:Ja napisa jos prije tekme sa Zeljom da Crnogorac i Kuduzovic nemogu biti pojacanja ni za jednu ekipu u nasoj ligi to su igraci za borbu za opstanak, bolji ste poso napravili sa Pehiljom a meni strucnjaci tvrde da su srezali budzet ali da imaju bolju ekipu sto je samo po sebi apsurd.
Etoga,prvi smo odpozadi.....sljedeći Zrinjski nas povali adio PL.Ne bi me čudilo da smo kao Leotar u krizi.....al na ovaj način jad i čemer,tuzno

Jos gore,Radnik ako nije bio i gori od nas a zabio gol 

bice to sve u reduvatreni je napisao/la:Jos gore,Radnik ako nije bio i gori od nas a zabio gol

Daj sta kukate nakon 2 utakmice. Ima Zvijezda dobru ekipu. Gadne 2 utakmice ste imali. Narednu dobijatevatreni je napisao/la:Etoga,prvi smo odpozadi.....sljedeći Zrinjski nas povali adio PL.Ne bi me čudilo da smo kao Leotar u krizi.....al na ovaj način jad i čemer,tuzno![]()
![]()
![]()
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
ma vi ste previse dobrih igraca tek tako pustili , ja sam znao da ce ti biti medju kandidatima za ispadanje
Sabura ljudi
.Imali smo tezak raspored u prva dva kola,a i dalje ćemo imati
.Polahko,pobijedit ćemo do kraja nekog valjda kod kuće
Pa po bod protiv Travnika,Leotara,Mladosti,Viteza i Rudara ako izvučemo to je pet bodova....siguran opstanak,ali po uslovom da od nabrojanih ekipa bar dvije ne osvoje vise od dva boda jos

ma ako ce nakon dvije tekme planirat ispadanje bolje da ne igraju pl
Sa ovom ekipom treba imati strpljenja.
Ko nema živce da čeka neka ne čeka trajat će dugo,ali će vrijediti.
- mentalitet87
- Kontakt:
mentalitet87 je napisao/la:teska borba za opstanak zapamti !
jednom pitar-uvijek supak
Jbt pa mi smo jedina ekipa sa stabilnim finansijskim stanjem koja igra kilavo i koja će se boriti za opstanak. Valjda griješim.
Kakva god borba bila,Zvijezda neće ispast još najmanje tri godine
A za tri godine ko zna na šta će ova liga ličiti i gdje će biti "giganti" opterećeni dugovima

A za tri godine ko zna na šta će ova liga ličiti i gdje će biti "giganti" opterećeni dugovima

Sa ovom ekipom vjerujem da cemo se nacekat da prokinu i znam da necemo ispast dok ima love nek kupujurasta1922 je napisao/la:Sa ovom ekipom treba imati strpljenja.

Valjda neko u klubu skonta da treba trcat na terenu i da nabijanje lopte prevazidjeno !
-
- Kontakt:
Tuga od onih nismo smjeli nikako izgubiti ... Alo bratići kod njih igra Kojić smijesno
))
Pobijedili smo sami sebe

Pobijedili smo sami sebe

OVO JE NAPISANO NAKON UTAKMICE SA ZELJOM, A TAKO CE NAM BITI SLEDECIH 7-8 KOLAmmmirza je napisao/la:BAS SE,ES DA NE KAZEM DRUGACIJE.KAD NAPISES NEKU IZJAVU SA UTAKMICE BAR NAPISI DA JE UREDNA.I JA NAVIJAM ZA ZVIJEZDU ALI REALNO IZNOSIM ONO STO SAM VIDIO NA TERENU A TO JEludinjo22 je napisao/la:prvo PEŠTALIĆU djeces zbog 200 ljudi zabranit DOMAĆIM NAVIJAČIMA da idu na zapad puuu
drugo nije igra loša dobra igra samo jbg-a kad sudija prvo mora malo izjebat zivce i onda taj neki sampion dadne glup gol al hajde kakva država takav i sampion, a ovaj mmmmirza vazda sere sto uopste citate njegove komentare kad malo, malo navija za tog kvazi sampiona
- igraci zvijezde nemaju kondicije i ne mogu parirati vise od 60 minuta, a to ces vidjeti i u sledecem kolu kad prime 2 gola u bijeljini u zadnjih 15-20 minuta
- zvijezda nema sredinu terena nego se sve svodi na nabijanja lopte od strane crnogorca, kuduzovica i maksumica
- Nikolic i kad povede kontru osim pandze nema kome dodati loptu
- bekovi katastrofa , nijednom nisu prosli i nabacili neku upotrebljivu loptu
- pandza usamljen u napadu i sa jednom spicom nemamo sta traziti na svom stadionu, smigalovic kad je usao unio dosta zivosti
- treba cestitati ZELJEZNICARU na pobjedi jer su prije cetiri dana imali izuzetno tesku utamicu, i bez nekolicine igraca su nas bez po muke pobijedili
tuga jad i cemer.pandza i susicu sto prije idite iz zvijezde nemate se vi kome truditi i ginuti.svi ostali igraci su kurve i p i c k e.neka vas je stid ,fer i korektan domacin sudenje evropsko i opet nismo pogledali prema golu.zalostan sam kakvi nam nehljebi igraju.trener izgleda nista nevidi ili nece.neka nam je bog na pomoci.
mustafa zabranio treninge pa ljudi sta vi radite na treninzima trcite li uopste.ovo je jedna bruka koja se pod hitno mora rijesiti..danas na utakmici covjek iz kluba kaze sta kritikujete niste ni trebali dolaziti.
oko 200 ljudi je bilo u bijeljini izdvojilo vrijeme novac i nisu vidjeli nista
mustafa zabranio treninge pa ljudi sta vi radite na treninzima trcite li uopste.ovo je jedna bruka koja se pod hitno mora rijesiti..danas na utakmici covjek iz kluba kaze sta kritikujete niste ni trebali dolaziti.
oko 200 ljudi je bilo u bijeljini izdvojilo vrijeme novac i nisu vidjeli nista
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne mogu nikako skontati kako uopste ljudi koji finansiraju Zvijezdu ne vide da pare bacaju dzaba.Pa to je postalo haman tradicionalno da Zvijezda postaje prolazna stanica za mnoge,koji tek tako tu dođu da osjete gotivu,ne pokazu nista i odu tamo negdje gdje nemaju ni za sendvič, a pokažu puno više.Mene bih bilo stid hodati po čarsiji nakon onog sto ponudim.I ako pobijede Zrinjski neće biti čista posla.Jedno znam,publike će biti sve manje.Jer stvarno,nemamo sta vidjeti.
- karlovacko
- Kontakt:
S' kim' igrate sljedece kolo ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.