I ono sto je jasno je da Muller nije za klasicnog spica,neko je vec ranije napisao da se bukvalno odbija od protivnickih stopera, s cime sa u potpunosti slazem dok je sa Mandzom druga prica,grehota je da onakav igrac grije klupu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ajd da pokusam, nego je to nezahvalno, i zahteva malo vise vremena, pa cu nesto najkrace moguce.Bundesliga je napisao/la:Slobodno prikazi mene zanimaju, a vjerujem i ostale momke na forumu.farinelli123 je napisao/la:Ja bih sad graficki prikazao neke solucije koje mi se cine rezonskim a ticu se potencijalnih formacija, odabira igraca, ali necu da davim ovaj narod ovde.
Zaista gotovo pa idealna postava, samo je steta sto su sve prilike da ovakvog Bayu necemo gledatipetersen je napisao/la:goetze
ribery mueller robben
martinez schweinsteiger
alaba dante boateng lahm
neuer
Haha, ma koja forma, ja sam bre petarda od coveka, ovo sam sad poceo da palamudim, a nema veze sa zivotom.JetSet_Hantraga je napisao/la:Gledaj farinija, Kineza starog, jest u formi.![]()
Misliš komplikovanije.JetSet_Hantraga je napisao/la: Povratkom Goetzea će mnoge stvari postati jasnije.
Misliš na ovo jutros?farinelli123 je napisao/la:Nisam ja uvek ovako glup
Da zaista teško, jest kad ne znaš, da znaš sve bi bilo lakše.JetSet_Hantraga je napisao/la:Kao što ste već rekli, teško je analizirati sve te mogućnosti.
Niđe veze s vezom.JetSet_Hantraga je napisao/la:Trener toliko drugačiji od ostalih, a tako širok i raznovrstan kadar.
Da ga u bunar i bez dna baciš, Španac će se snaći, jednostavo od Boga dato takva sorta.JetSet_Hantraga je napisao/la:Sad, možda se nikad i ne navikne jer jednostavno nije stoper
A recimo da im ne pružimo priliku za takvo nešto?JetSet_Hantraga je napisao/la:Teško će ovako ofanzivna igra prolaziti protiv ekipa koje imaju dobru kontru, ali to nije sve.
A znaš li onu klin se klinom izbija?JetSet_Hantraga je napisao/la:Kako na ovaj način pobijediti Barcu?
Ne trebamo i ne smijemo u ovakvoj konkurenciji toliko željuno iščekivati jednog nogometaša, te se nadati da stvari postanu iznova bolje, ili jasnije kako ti kažeš, ja sam ljudima samo preveo.JetSet_Hantraga je napisao/la:Povratkom Goetzea će mnoge stvari postati jasnije.
Ti sigurno nećeš.JetSet_Hantraga je napisao/la:ko će ga znat'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.