RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo i jedno ozbiljno, nije mi bas jasno zasto je Velez sa Jusufbasicem, Rasevicem i Ramovicem potpisao profesionalne ugovore, ali na jednu godinu?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Zna li neko kako su igrali kadeti i juniori?
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Odkud ti taj info?gollum je napisao/la:Evo i jedno ozbiljno, nije mi bas jasno zasto je Velez sa Jusufbasicem, Rasevicem i Ramovicem potpisao profesionalne ugovore, ali na jednu godinu?
Bilten broj 530 N/FSBiH.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Valjda je 1+1???gollum je napisao/la:Bilten broj 530 N/FSBiH.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- el-fighter
- Kontakt:
Dobro je da su profesionalni, kod nas se inace zakljucuju amaterski na godinu dana.gollum je napisao/la:Bilten broj 530 N/FSBiH.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nisam stvarno znao, jer nisu ni iznosili podatke.Realno, potpisivanje sa ovakvim igračima na duži period je mač sa dvije oštrice.A i većina igrača bar u Veležu potpišu na godinu.gollum je napisao/la:Bilten broj 530 N/FSBiH.
Samo naša djeca i mlađi igrači koji dođu sa strane potpisuju dugoročnije ugovore, jer su poprilično neafirmisani, tako da se ne smiju kockati sa počecima svoje karijere.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kadeti: Velež 2-1 ŠirokimoRAja je napisao/la:Zna li neko kako su igrali kadeti i juniori?
Juniori: Velež 1-3 Široki
Juniori nas yebu dugi niz godina .... Kada će se to pokrenuti sa mrtve tačke
- Titova-Juga
- Kontakt:
Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
Broz i ja koristimo ovu jedinstvenu priliku da se najebmo majke neodgojeno-nacionalisticke doticnom forumasu.
Broz i ja koristimo ovu jedinstvenu priliku da se najebmo majke neodgojeno-nacionalisticke doticnom forumasu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nažalost na ovom forumu izgleda ne važe ista pravila za sve.Titova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nista necu izgubiti napustanjem ovog sranj_a od foruma iako sam tu vec dugo vremena i jako aktivan.
Ovo je postala smijurija. FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Imamo najlošije uslove od svih premierligaša što se tiče omladinskog pogona.zizu1991 je napisao/la:Juniori nas yebu dugi niz godina .... Kada će se to pokrenuti sa mrtve tačke
Sto si budala da napustas jednostavno je tako i cim se pomiris sa tim bice ti lakse mislis da je meni drago....Titova-Juga je napisao/la:Nista necu izgubiti napustanjem ovog sranj_a od foruma iako sam tu vec dugo vremena i jako aktivan.

04.10.2009 !!
Nadam se da će se krenuti sa ulaganjem u tu zadnju stepenicu do seniorskog nogometa, jer kako iznjedriti kvalitet, ako nemaš uslova.anel81m je napisao/la:Imamo najlošije uslove od svih premierligaša što se tiče omladinskog pogona.
Titova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...

[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
Jao likova, svakom loncu ... Prošetajte malo, lakše će vam biti.
Tito stipu papke i ni slucajno da ides. Vazno je sta u srcu nosimo i da cemo se uvijek boriti protiv tog zla koje smo uvijek pobjedjivali.
I ja TitoTitova-Juga je napisao/la:Doslo i dotle da su mi na zamolbu nekog "korisnika" uklonili avatar koji je tu mjesecima i godinama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.