Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kosscienly ko Wallcot što se tiče brzine 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Koscienly i Ramsey daleko najbolji igrači na terenu. Laurent je WC štoper matere mi.
frankqqqqq je napisao/la:Koscienly i Ramsey daleko najbolji igrači na terenu. Laurent je WC štoper matere mi.

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koja utakmica. 2 prilike 2 gola, a ne ko nasi idioti 5 prilika jedan pristojan sut. Nista vise. Napoli se ne vidi na terenu, ali dzaba daju golove.
Rosicky dobar? Lik je prodao lopti pet, a uz to napravi nam finu kontru, kao i Jack sa svojim primanjem. Podolski krilo a lopte ne smije povesti.
Rosicky dobar? Lik je prodao lopti pet, a uz to napravi nam finu kontru, kao i Jack sa svojim primanjem. Podolski krilo a lopte ne smije povesti.
Celik!3,2,2.
Steta zbog one sanse u 4. minuti ja mislim, da je to Gnabry iskoristio otisla bi tekma u drugom smjeru vjerujem, ali hajde nema veze yebo ovo.
Mene brine sto je Jenki kriminalan danas, nadam se da je samo los dan za njega i da ce biti ozbiljniji kada pocne sezona. O Laurentu ste sve vec rekli, dokazuje jos jednom kako je strasan u odbrani.
U nastavku bih ubacio Zelalema kad je vec 2:0, nemamo sta izgubiti, pa da vidimo sta moze protiv jacih ekipa.
Mene brine sto je Jenki kriminalan danas, nadam se da je samo los dan za njega i da ce biti ozbiljniji kada pocne sezona. O Laurentu ste sve vec rekli, dokazuje jos jednom kako je strasan u odbrani.

U nastavku bih ubacio Zelalema kad je vec 2:0, nemamo sta izgubiti, pa da vidimo sta moze protiv jacih ekipa.
AllGunsBlazing je napisao/la:Koja utakmica. 2 prilike 2 gola, a ne ko nasi idioti 5 prilika jedan pristojan sut. Nista vise. Napoli se ne vidi na terenu, ali dzaba daju golove.
Efikasnost, nasi su katastrofa, treba nam Walcott i bolji vezni..
Kakva grupa placenika na terenu.
Jenkinsona,taraba,jadna nam majka ako se povrijedi Sagna.
Mertesacker ne bi mogo stici Dzemu Smijecanina.
Ramiz i Wilshere zadnji vezni.
Gnarbya bi ustopo Denis Comor.
Jos povrh svega igramo bez napadaca,covjek moze davati golove onim amaterima iz indonezije i pakistana,bio flop,ostao flop.
Ramiz i Wilshere zadnji vezni.

Jos povrh svega igramo bez napadaca,covjek moze davati golove onim amaterima iz indonezije i pakistana,bio flop,ostao flop.
1946
Blijeda partija Arsenala, zadnja linija dosta nesigurna dok se u napadu i stvore neke šanse ali Podolski i Giroud neprimjetni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Head je napisao/la:Kakva grupa placenika na terenu.
Ramiz i Wilshere zadnji vezni.![]()
![]()
Sve stoji osim to za Gnabrya, momak je fenomenalan vidjeces ti jos

Ne moze Koss da bude WC igrac dokle god igra u Arsenalu kako ste to zaboravili...
Ramsey sila jako dobro djeluje sa Wilshereom tu na sredini mada je dosta bolji i od njega. Sergo je dobar ocekujem da ce vise igrati tokom sezone? Ako mu Wenger ne ukaze sansu mozes ga ****. Poldi najkriticniji. Giroud masa ko niko... Sve u svemu prijateljska utakmica iz 2 prilike gdje smo primili 2 gola... Ne ttreba sada dramiti na ovo. Odbrana djeluje losije zato sto su se mnogo otvorili...

Ramsey sila jako dobro djeluje sa Wilshereom tu na sredini mada je dosta bolji i od njega. Sergo je dobar ocekujem da ce vise igrati tokom sezone? Ako mu Wenger ne ukaze sansu mozes ga ****. Poldi najkriticniji. Giroud masa ko niko... Sve u svemu prijateljska utakmica iz 2 prilike gdje smo primili 2 gola... Ne ttreba sada dramiti na ovo. Odbrana djeluje losije zato sto su se mnogo otvorili...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Za ovo poluvrijeme nije ništa pokazaoAA23 je napisao/la:Head je napisao/la:Kakva grupa placenika na terenu.
Ramiz i Wilshere zadnji vezni.![]()
![]()
Sve stoji osim to za Gnabrya, momak je fenomenalan vidjeces ti jos
Imao je Napoli priliku za 3:0 ali previse bi bilo da su i to pogodili.
Ljudi su konkretniji i opasniji. Sta bi tek bilo da cesce napadaju.
Arsenal nije tolika katastrofa ali fali kvaliteta.
Ovaj Arsenal ce unistiti male ali od velikih ce dobiti po g*zici, kao i tokom prosle sezone.
Ljudi su konkretniji i opasniji. Sta bi tek bilo da cesce napadaju.

Arsenal nije tolika katastrofa ali fali kvaliteta.
Ovaj Arsenal ce unistiti male ali od velikih ce dobiti po g*zici, kao i tokom prosle sezone.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Zato mi i smeta, zato što su ovo pripremne tekme a mi dramimo ovdje. Baš je zato pripremna, treba nam tu doći još i ponajbolji igrač ekipe Cazorla, pojačanje još neko eventualno pa tek onda kad se kockice poslože i onda ako bude loše dramit treba. Šta su Unitedovi trebali reći nakon poraza protiv onih japanaca koga već, odmah Moyesa otjerati u tri pm?
Hocetel u drugom zabiti makar jedan ?
Napoli nece da vas napuni, iako mogu.... a Arsenal ne može meda sa kašike, iako hoce i nešto pokušavaju.
Opis prvog poluvremena.
Opis prvog poluvremena.
cekaj malo,mi ne gledamo istu utakmicu,kaze remzi i vilsir dominiraju sredinom,svasta,eto svasta
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ljudi lakse malo sa kritikama, rezultati prijateljskih utakmica nisu nikakav pokazatelj, glavno je da igraci vrate snagu i formu na optimalan nivo do pocetka lige i to je to, ne mozes ocekivat da ljudi u ovakvim utakmicama imaju neku motivaciju da grizu na terenu...
Evo ga Higuain pocinje u drugom. Nisam gledao drugo poluvreme iako sam zeleo, ali vidim da su nezadovoljne Topdzije...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Naši zvižde Higuainu, pa nije do njega do nas je jadan vam Bog jesu retardirani ovi ljudi na stadioinu 
Odličan prodor Jacka, šteta što nije gol pao.

Odličan prodor Jacka, šteta što nije gol pao.
Bravo Jack, konacno nesto dobro, malo fali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.