Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ciza
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la ciza » 02 avg 2013, 17:12

legenda reala je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Da je ogroman potencijal, i nije..
Ma kakav potencijal se još vraća iz Belgije koja je san za mlade fudbalere u Hajduk koji je nikad gori :roll:
u mladoj bi mogao igrati i bio bi jedan od boljih igraca ,ali u ovo jsezoni ko da stangira kako je igrao kraj prosle.
A u hajduku igraju sve omladinci oko 20 goodina,avdija je jedini starij igrac

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 02 avg 2013, 21:09

Jedva nađoh temu da prokomentarišem ovaj veoma glup i bezobrazan potez saveza.
Dakle, veoma glup i bezobrazan potez saveza!
NAPRIJED NARODE!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2013, 21:19

Zeman je napisao/la:
Sto glup i bezobrazan ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 02 avg 2013, 21:25

Bezobrazan zato jer budućnost reprezentacije gradimo na krađi igrača koji su se izgradili u drugim državama i te su zemlje sigurno uložile određena sredstva za školovanje, treninge i život tih mladića.
A glup zato jer smo sredstva koja ćemo potrošiti na scouting, putne i ostale troškove za igrače iz Skandinavije trebali uložiti u naše omladinske škole/pogone da proizvedemo igrače kako to i dolikuje.
NAPRIJED NARODE!

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 02 avg 2013, 21:28

Pa, pocelo je od Save Milosevica, a ide se i stopama Hrgote,Simunica..itd.Svi su oni izabrali neke druge reprezentacije, posebno Simunic, koji s Hrvatskom nema nikakve veze.Ama bas nikakve

Veoma dobar potez Ns Bih

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 avg 2013, 21:43

Elegant je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
Sto glup i bezobrazan ?
ma pusti ba ovog redneck-a. Stalno neka prica iz suplje u prazno

naravno da je odlican potez
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2013, 00:11

Denni Avdic sluzbeno je novi clan AZ Alkmaara.Potpisao je ugovor do 2016 godine.Znam da je ono jednom odbio BiH,te odabrao Svede,ali tko ga moze kriviti za to jer smo tada u savezu imali totalno nesposobne ljude.On za nas nije matematicki izgubljen jer je za Svedsku "A" reprezentaciju 2009 godine odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu.S obzirom da smo tanki u napadu s tim trecim napadacem,i s obzirom da su Izetu Hajrovicu "oprostili" sve ono,mogli bi vala i Avdicu.Siguran sam da bi sada on objerucke prihvatio poziv u 14-u reprezentaciju svijeta 8-)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 avg 2013, 00:18

znaš šta momče .. neka prvo sredi papire, a onda ako svojim igrama zasluži poziv, dobiti će isti .. tako kaže Pape :D

P.S. treba mu samo sportsko državljanstvo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2013, 00:31

JTS je napisao/la:znaš šta momče .. neka prvo sredi papire, a onda ako svojim igrama zasluži poziv, dobiti će isti .. tako kaže Pape :D

P.S. treba mu samo sportsko državljanstvo
A ako sve to uradi i nametne se,onda nece lako izaci iz reprerezentacije :lol: .
Bez zezanja,on je nametnuo se svojim igrama jos u Zwoleu prosle sezone.Po meni ne bi bilo lose racunati na njega kao 3-eg napadaca. :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 03 avg 2013, 00:35

Zeman je napisao/la:Bezobrazan zato jer budućnost reprezentacije gradimo na krađi igrača koji su se izgradili u drugim državama i te su zemlje sigurno uložile određena sredstva za školovanje, treninge i život tih mladića.
A glup zato jer smo sredstva koja ćemo potrošiti na scouting, putne i ostale troškove za igrače iz Skandinavije trebali uložiti u naše omladinske škole/pogone da proizvedemo igrače kako to i dolikuje.

Igraci sami sebi placaju troskove prevoza i svega ostalog.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 avg 2013, 00:48

pa onda je argentina ukrala messija spaniji??

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2013, 00:50

Ukrali ili ne, to je nasa realnost. Mozemo svi slusat bajke o akademijama domacih klubova, ali to je sve jadno. Da ovisimo od nasih klubova, bili bi na nivou Albanije. Krast nego sta. Hrvatska izrasla u redovnog ucesnika prvenstva sa "kradjom".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 avg 2013, 01:00

Zeman je napisao/la:Bezobrazan zato jer budućnost reprezentacije gradimo na krađi igrača koji su se izgradili u drugim državama i te su zemlje sigurno uložile određena sredstva za školovanje, treninge i život tih mladića.

Treba ustupati igrače drugim državama jer su im roditelji tek tako protjerani iz BiH tokom agresije. Ako ti momci žele igrati za BiH onda će i igrati jer bi tu i bili rođeni da nije bilo rata.

A inače se ne troše pare na skaute ili ?

Mi možemo proizvoditi mlade igrače kada se smanji liga i kada menedžeri ne budu odlučivali ko će u prvih 11 nekih timova tj. da igraju tatini sinovi.

Dok se to ne reguliše naša repka će se oslanjati na "dijasporu".

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 avg 2013, 01:10

Ma kakva kradja?Pa ne zovemo Olafa,Georga,Zan Pijera...Zovemo nasu djecu.Cak i u mladim uzrastima FIFA i UEFA daju premije,tako da se to njima sve vraca.A ako neko ulaze u te igrace onda je to sam klub,koji to opet sve debelo povrati prodajom igraca.Uostalom koliko su te zemlje u proslosti iskoristavale i jos uvijek iskoristavaju druge zemlje.Tako da ne trebamo uopste necega se stidjeti.Drugi uzimaju i otimaju tudje,a mi samo vracamo ono sto nama pripada.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 03 avg 2013, 01:54

Adi_Zepce je napisao/la:Denni Avdic sluzbeno je novi clan AZ Alkmaara.Potpisao je ugovor do 2016 godine.Znam da je ono jednom odbio BiH,te odabrao Svede,ali tko ga moze kriviti za to jer smo tada u savezu imali totalno nesposobne ljude.On za nas nije matematicki izgubljen jer je za Svedsku "A" reprezentaciju 2009 godine odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu.S obzirom da smo tanki u napadu s tim trecim napadacem,i s obzirom da su Izetu Hajrovicu "oprostili" sve ono,mogli bi vala i Avdicu.Siguran sam da bi sada on objerucke prihvatio poziv u 14-u reprezentaciju svijeta 8-)
I ja mislim da je Avdic solidno rijesenje za treceg napadaca. Nisam ga puno gledao, ali izgleda visok i jak. Moze takav napadac dati koji gol sa ovim nasim virtuozima u veznom redu :mrgreen:

A i kao sto je @JTS spomenuo, samo mu treba sportsko drzavljanstvo (meni se cini da sam jednom procitao u svedskim novinama da ima bosanski pasos).
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 avg 2013, 06:48

Nekrade bosna nikome nista nego vraca svoju djecu sebi...samo glupi bosnjo sa kompleksom manje vrijednosti moze da se osjeca nelagodno zbog toga... Kad italija poziva italijane iz argentine(camoranesi,osvaldo) koji nisu znali ni talijanski kad su pozvani onda je to ok izgleda a kad bosnjo leti svojoj matici onda nevalja jer druga drzava mu eto dala sve...kopleks je cudo

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 03 avg 2013, 08:20

Kakve veze ima ''joe'' Simunic s Hrvatskom.Roditelji su mu iz Kreseva.On je bio Joe Simunic dok nije zaigrao za Hrvatsku i dobio ime Josip.Niti su mu roditelji vidjeli dan Hrvatske.Niti je on vidio.Ili onaj Rakitic.Ista prica

Svi koji su igrali prijateljske, nisu izgubljeni.To je tacno.No, ne znam.Previse je tu ambicioznih ljudi koji bi izabrali radije tudje, ali da igraju, vidi pod Seferovic.Nego da budu ta opcija treceg napadaca

Realno, ima 2-3 lika koji mozda zasluzuju poziv.Fajic, onaj iz Herculesa.I to je to.Zec i ove sto prozivate.Oni su preslabi ili su vec imali sansu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 avg 2013, 09:53

Skime vi raspravljate i o cemu? Sa likom iz BL koji je došao držati spike o moralu a njegov grad navija za Srbiju vise nego ijedan grad u Srbiji?...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 avg 2013, 10:16

Fantasticna akcija i sve to. Ovo je sve trebalo odraditi al u tisini sprovoditi. Nista ovako na velika zvona i ovoliko javno. Moze da ima reprekusije za dalji razvoj nasih potencijalnih nada vani.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 03 avg 2013, 11:00

[quote="gruezi"]Nekrade bosna nikome nista nego vraca svoju djecu sebi...samo glupi bosnjo sa kompleksom manje vrijednosti moze da se osjeca nelagodno zbog toga... Kad italija poziva italijane iz argentine(camoranesi,osvaldo) koji nisu znali ni talijanski kad su pozvani onda je to ok izgleda a kad bosnjo leti svojoj matici onda nevalja jer druga drzava mu eto dala sve...kopleks je cudo[/quote]
Upravo tako! Bravo. Bošnjak ne može biti nikad stranac u Bosni koliko god vremena proveo u dijaspori, isto kao što Jevrej nikad nije stranac u Izraelu, Španac u Španiji, Italijan u Italiji, Portugalac u Portugalu, Grk u Grčkoj itd. To su naši ljudi, prije svega naša krv.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, Maverick, perun, Sheyi, Zglavkar i 37 gostiju.