Toronto Raptors
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Toronto Raptors
svi su očekivali opasan meč-ap entonija i gaya, na kraju su dali očajan doprinos u napadu, a u odbrani odigrali fantastično. vidjelo se da se obojica trude da sve one promašaje nadoknade u defanzivnom dijelu.
anderson 26 poena
a lik je igrao u ciboni
vidi se da je dobar igrac, za raptorse taman.

a lik je igrao u ciboni

toronto ima -3 nakon prvog poluvremena protiv knicksa, tačnije 51:48. gay opet relativno loš u ofanzivi, dupliraju ga, teško dolazi u priliku za šut, što dovodi do toga da previše forsira. u odbrani sasvim dobar, 17 poena karmela nije pravi odraz onog što se dešava na terenu, karmelo ima i 7 promašenih šuteva i 3 izgubljene lopte, za što je većinski krivac upravo gay.
raptorsi se muče sa napadom, nekoliko puta je isteklo vrijeme, ili u posljednji trenutak su bacali neke cigle ka košu... u igri ih drži prvenstveno dobar šut za 3 poena (5/10) i solidna učinkovitost sa linije slobodnih (9/12).
u nastavku očekujem opasnije gaya i derozana, da se uzme još jedna pobjeda protiv knicksa.
raptorsi se muče sa napadom, nekoliko puta je isteklo vrijeme, ili u posljednji trenutak su bacali neke cigle ka košu... u igri ih drži prvenstveno dobar šut za 3 poena (5/10) i solidna učinkovitost sa linije slobodnih (9/12).
u nastavku očekujem opasnije gaya i derozana, da se uzme još jedna pobjeda protiv knicksa.
kao što rekoh

rudy šamaraazTer je napisao/la:u nastavku očekujem opasnije gaya i derozana, da se uzme još jedna pobjeda protiv knicksa.

Adrian Wojnarowski ✔ @WojYahooNBA
Masai Ujiri has accepted Toronto GM job, **** tell Y!
Mark Deeks @MarkDeeksNBA 2m
Single biggest move of the NBA offseason made already. RT @WojYahooNBA Masai Ujiri has accepted Toronto GM job, **** tell Y!
Michael Grange @michaelgrange 43s
Masai Ujiri is the new Raptors GM, @Sportsnet can confirm ... Column up shortly.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 52s
Masai Ujiri has agreed to a 5 year deal for $15 million with Toronto, league **** say.
Eo izgleda da je ovo gotovo. Petogodisnji ugovor za 15 miliona $. Fino pocinju pripreme za novu sezonu. Ajde napravit sad nesto sa Andreom. Iako mi je jedan od najdrazih igraca on mora da ide. Nije bitno dal za pickove ili razmjena...
Masai Ujiri has accepted Toronto GM job, **** tell Y!
Mark Deeks @MarkDeeksNBA 2m
Single biggest move of the NBA offseason made already. RT @WojYahooNBA Masai Ujiri has accepted Toronto GM job, **** tell Y!
Michael Grange @michaelgrange 43s
Masai Ujiri is the new Raptors GM, @Sportsnet can confirm ... Column up shortly.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA 52s
Masai Ujiri has agreed to a 5 year deal for $15 million with Toronto, league **** say.
Eo izgleda da je ovo gotovo. Petogodisnji ugovor za 15 miliona $. Fino pocinju pripreme za novu sezonu. Ajde napravit sad nesto sa Andreom. Iako mi je jedan od najdrazih igraca on mora da ide. Nije bitno dal za pickove ili razmjena...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
http://www.nbaserbia.com/vesti/3815/prv ... barnjanija" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima da uvali njega i Kleizu u LAL-e za Gasola 

Bilo bi to fino 

Fino je kreno Masai UjiriAdrian Wojnarowski @WojYahooNBA 3m
Toronto is finalizing agreement to send Andrea Bargnani to Knicks for Marcus Camby, Steve Novak and 2016 first-round pick, **** tell Y!

Andrew Wiggins: "I want to play for the Raptors"
[youtube][/youtube]
Od 2:14 na videu.
Eh kako bi to bilo lijepo...
[youtube][/youtube]
Od 2:14 na videu.
Eh kako bi to bilo lijepo...
DJ Augustin novi back up play. Na godinu dana potpiso za 1,26 miliona $.
Fin poso,nesto mi premalo para al ajde.
Fin poso,nesto mi premalo para al ajde.
Toronto Raptors @Raptors 4m
#Raptors #RTZ RT @nba: Jonas Valanciunas named #NBASummerLeague MVP! Averaged 18.8 PTS (56.1% FG%), 10.0 REBS over 4 games for @Raptors

#Raptors #RTZ RT @nba: Jonas Valanciunas named #NBASummerLeague MVP! Averaged 18.8 PTS (56.1% FG%), 10.0 REBS over 4 games for @Raptors

Malo se promijenio

http://www.nbaserbia.com/vesti/4771/tor ... udija-geja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nbacro.com/najava-sezone/toronto-raptors-2-18793" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasad 6 pobjeda i 1 poraz u ovoj predsezoni cini mi se.Sinoc visoka pobjeda protiv Memphisa. Jedino Chicago sa svim pobjedama ima bolji omjer u presezoni. Ross imo par super utakmica, Jonas se jos uvijek trazi. Mogla bi ovo bit zanimljiva sezona za Raptorse u svakom slucaju.Ako se bude islo na to mislim da je play off itekako izvjestan.
Glavno pitanje je dal ce Masai Ujiri trejdat Gaya i ako hoce kad ce to odradit
Ne znam kolko bi iko dao visoke pickove za njegov ugovor...
Glavno pitanje je dal ce Masai Ujiri trejdat Gaya i ako hoce kad ce to odradit

Kyle Lowry is expected to miss 6 weeks after injuring his left ring finger tendon.
Sad sam vidio na televiziji da neće propustiti niti jednu tekmu... Inače, Masari će vidjeti kako će početi sezona, prvih 15al utakmica, ako je loše, promjeniti će i DeRozana/Lowrya i Gaya i idemo tenkirat. 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Cautinho
- Kontakt:
Prva postava i klupa protiv Knicksa.
Nadam se da će uzeti ovo.
15Johnson A.31Ross T.17Valanciunas J.10DeRozan D.7Lowry K.50Hansbrough T.54Patterson P.25Salmons J.21Vasquez G.
Nadam se da će uzeti ovo.
15Johnson A.31Ross T.17Valanciunas J.10DeRozan D.7Lowry K.50Hansbrough T.54Patterson P.25Salmons J.21Vasquez G.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.