Pa koliko ja znam Bucaspor je iz Izmira...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dva kluba su zainteresovani za Adilovica pored Bucaspora u pitanju je i jedan klub iz Izmira
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Jesu oni su iz Izmira imas jos jedan klub al nisam siguran koji da beze ne lupam. Ja mislim da je Goztepe ili tako nesto. Uglavnom nasi traze uplatu prve rate odmah tj polovinu transfera odmah po zavrsetku ljekarskog
Pa dobro u Izmiru pored Bucaspora ima jos par klubova tako da je najbolje da sacekamo zvanicnu potvrdu...ipetm je napisao/la:Pa koliko ja znam Bucaspor je iz Izmira...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dva kluba su zainteresovani za Adilovica pored Bucaspora u pitanju je i jedan klub iz Izmira
Inace jako sam ljut na upravu. Pocetak mjeseca, vikend i na rasporedu prva domaca utakmica ove sezone i oni rade samo dva sata kada su u pitanju prodaja godisnjih i clanskih karti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Doci ce do promjena
Nije to valjda nas lepotan izgubio mjesto u prvom timuDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Bio Amar danas na treningu, raspolozenje je na nivou sve je ok. Sutra bi ovako trebalo izgledati Hadzic, Stanic, Urdinov, Zeljkovic, Kerla, Tomic, Jamak, Bucan, Adilovic, Selimovic i Sadikovic.

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
On je mjesto izgubio protiv Zvijezde, nikakva povreda nije bila u pitanju.
-
- Kontakt:
Al pazi jedno vec je bivsi reprezentativac i nista od Brazila. Neka malo razmisli sada, a mozda ga Svrakic i tv hayat posalju pa da snima dole ZMBT 

Kasno mu je sada za bilo sto, nek ceka da se Sadikovic ili Tomic prodaju. A na kraju tu je farma
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Zao mi ga je, imao je sve pred sobom. Al **** ga glumiti neku zvijezdu i hodati po terenu nigdje ne vodi. Jos sada kada se vrati Zola pa nece biti ni treci izbor
- TMmanija2012
- Kontakt:
I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.
Gledao si ga u 2 tekme. Prvu u Plzen nije igrao, u revansu zbog njegovog valjanja primili drugi gol.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 02 avg 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Najteži je biti majka, biti rudar i biti lik koji treba nekome da proda Adilovića i Svraku.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pardon do mene.Buu je napisao/la:Gledao si ga u 2 tekme. Prvu u Plzen nije igrao
Ne treba nam Svraka, Jamak je strasan kada je glavni na sredini, ne moze on igrat sa Bekricem ili Svrakom jer onda nekako nema volje. Steta sto se Svraka ne proda ranije, ovako nemamo nista od njeg.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Svraka je pozaspala energija, igrač manje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Toliko si utakmica odgledaoTMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.

Taman da je i toliko pogledao, dovoljno da zakljuci da je ovakav Svraka visak na terenu, sad za sad..folderS je napisao/la:Toliko si utakmica odgledaoTMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.da sebi dajes za pravo da pricas kakav je Svraka igrac. Mogao bi ti Amara zamijeniti..

Kakve to veze ima molim te to me zanima zivo? Adilovic se ne zna sastaviti s loptom od kad mu je otisao Zeba pa opet igra. Sut s sesneterca ode u aut, pa ...........nime_tm87 je napisao/la:Taman da je i toliko pogledao, dovoljno da zakljuci da je ovakav Svraka visak na terenu, sad za sad..folderS je napisao/la:Toliko si utakmica odgledaoTMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.da sebi dajes za pravo da pricas kakav je Svraka igrac. Mogao bi ti Amara zamijeniti..
Sadikovic mnogo bolji i razigraniji na njegovom mjestu, a klupa ce mu dobro doci da se malo preispita

- TMmanija2012
- Kontakt:
Pricam za pocetak sezone..a proslu sezonu da ne pominjem Svraku,mislim da se svi slazemo da je prilicno los..sad necemo kvariti temu koliko sam ja gledao tekmi..to nije bitno.folderS je napisao/la:Toliko si utakmica odgledaoTMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.da sebi dajes za pravo da pricas kakav je Svraka igrac. Mogao bi ti Amara zamijeniti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.