Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
i pored činjenice da smo čovjeka zaduženog za travu prodali realu. ne znam da l' je to tačna informacija al sam negdje pročitao hahaha
Vođa zna.
Ma naso Wenger novog talenta medju bastovanimanedim1993 je napisao/la:i pored činjenice da smo čovjeka zaduženog za travu prodali realu. ne znam da l' je to tačna informacija al sam negdje pročitao hahaha

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; eo čak i snimak, kako prelijepo izgleda Emirates 

itervju dokazuje da je suarez veoma blizu arsenala, ma sta prdili skauzeri on je nas :dancewengadance:
kad dizemo prvi cup u nedelju? emirejc kup je postao toliko ozbiljan i rijedak, reklo bi se unikatan, da se ne igra svake godine! institucija i dominacija emirejc prostrut ko dzamija za bajram
kad dizemo prvi cup u nedelju? emirejc kup je postao toliko ozbiljan i rijedak, reklo bi se unikatan, da se ne igra svake godine! institucija i dominacija emirejc prostrut ko dzamija za bajram
-
- Kontakt:
A ima jedna interesantna stvar vezana za teren na Emiratesu, prije 2-3 godine Real Madrid je kupio glavnog lika sto je zaduzenj za odrzavanje trave na Emiratesu u zelji da na Bernabeu imaju isti teren. uglavnom bile su zajebancije po internetu kako osim najboljih igraca bogati klubovi otimaju i najbolje osoblje Arsenala ali sada je jasno da teren na Emiratesu ipak zavisi od vec uspostavljenog sistema odrzavanja i milion drugih faktora (izlozenost suncu, visina tribina itd...)a ne od lika koji je glavni za odrzavanje.nedim1993 je napisao/la:pročita da su i dobili nagradu za to![]()
ja konto igrica u prvi mah
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hahahaha najljepsa i najkvalitetnija... Posle se cudite sto Wenger daje ne povezane izjave...M4kaveli je napisao/la:Najljepsa trava na svijetu.nedim1993 je napisao/la:![]()
Sta je ovo ..![]()

Strasan travnjak, velicanstveno.
U koliko je sutra tekma?
Btw. gospodski intervju Vođe, tu se nešto kuha

U koliko je sutra tekma?

17:10Chapman je napisao/la:Strasan travnjak, velicanstveno.![]()
U koliko je sutra tekma?
Nadam se da se kuva ili smo najebali...

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Sea ... verpool+fc" onclick="window.open(this.href);return false;
Neko nedostaje.
Neko nedostaje.

1946
bbc, ne znam koliko je pouzdan.Luis Suarez will consider submitting a formal transfer request and the possibility of court action if his Liverpool dispute is not resolved, say **** close to the player.
The 26-year-old believes Arsenal's bid of just over £40m triggered a clause in his contract that allows him to leave.
-
- Kontakt:
BBC je u rangu Sky Sportsa,a covjece nije ni cudo sto hoce da ide,pa pogledajte ta sva smijesna imena s kojima je trenutno u ekipi,cast Stevenu !Chapman je napisao/la:bbc, ne znam koliko je pouzdan.Luis Suarez will consider submitting a formal transfer request and the possibility of court action if his Liverpool dispute is not resolved, say **** close to the player.
The 26-year-old believes Arsenal's bid of just over £40m triggered a clause in his contract that allows him to leave.
Jesi siguran da je BBC? Ako je BBC oni su jedni od pouzdanijih..Chapman je napisao/la:bbc, ne znam koliko je pouzdan.Luis Suarez will consider submitting a formal transfer request and the possibility of court action if his Liverpool dispute is not resolved, say **** close to the player.
Sky,BBC,Gardian su jedini britanski mediji koji su pouzdani ovo ostalo sve laze ko niko
-
- Kontakt:
Jeste BBC,sad sam i ja citao !Gunner4 je napisao/la:
Jesi siguran da je BBC? Ako je BBC oni su jedni od pouzdanijih..
Sky,BBC,Gardian su jedini britanski mediji koji su pouzdani ovo ostalo sve laze ko niko
EDIT: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23550760" onclick="window.open(this.href);return false;
Fora nije u sajtu, vec u coveku koji je napisao clanak. Ben Smith je najjaci i najpouzdaniji novinar BBC-a, a ovo je delo Davida Ornsteina, coveka koji je prosle sezone bio ubedjen da ce VP potpisati nov ugovor sa Arsenalom, i da ce i bez njega ostati u Arsenalu.Chapman je napisao/la:bbc, ne znam koliko je pouzdan.Luis Suarez will consider submitting a formal transfer request and the possibility of court action if his Liverpool dispute is not resolved, say **** close to the player.
Sam clanak ima dosta nelogicnosti, i samo je sastavljen od vec recenih stvari i dodato "misljenje" ovog "objektivnog" novinara.David Ornstein @bbcsport_david 27 Jun 12
Van Persie to resume talks with Arsenal when back from Caribbean break. He's keen to stay, with or without new contract. Ball in #afc court.
Ne mora da znaci, mozda ovaj zatrazi request, ali sam clanak je ponavljanje jednog te istog...
Paradajz jeli istina da je danas kod vas u klubu obavljeno pojedinacno slikanje igraca a da od Luisa ni traga ni glasa?
Ne znam nista o tome nazalost, video sam samo slike od tri fudbalera koje je LFC glavni sajt objavio, Gerrard, Agger i Lucas...Gunner4 je napisao/la:Paradajz jeli istina da je danas kod vas u klubu obavljeno pojedinacno slikanje igraca a da od Luisa ni traga ni glasa?
Hvala Paradajzu na objašnjenju stvarno i ja pitam jer ne znam koliko je ovo pouzdano.
Ma nadajmo se da će biti nešto sutra je lejletul kadr, znate šta se dovi

Ma nadajmo se da će biti nešto sutra je lejletul kadr, znate šta se dovi

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na slikama nema nekoliko igraca koji su jos uvijek zvanicno u Liverpoolu, a to su Suarez, Allen i Assaidi. Ne znamo sta se desava sa njima 

- ronniesullivan
- Kontakt:
Uoci te noci nadam se nekom transferu blago receno.Chapman je napisao/la:Hvala Paradajzu na objašnjenju stvarno i ja pitam jer ne znam koliko je ovo pouzdano.![]()
Ma nadajmo se da će biti nešto sutra je lejletul kadr, znate šta se dovi![]()

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
- Londonarsenal
- Kontakt:
Treba klanjati, nista bez toga. Mora da Diaby ne moze sve stici, treba jos kakvog hafiza dovesti, pa mozda naklanjaju dovoljno za Suareza. Ja bih vas iskreno zamolio ako ko zna neku dovu neka prouci ovom Wengeru, cini se da je skrenuo sa pravog puta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.