Izgleda ostadosmo bez ovih AlJazira kanala skroz

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otkud to ?legenda reala je napisao/la:E jbg![]()
![]()
Pa ukinuli AlJaziraSports 5,6,7,8,9 i 10 i ubacuju neke nove HD kanale a u mene SD resiverTribalian je napisao/la:Otkud to ?legenda reala je napisao/la:E jbg![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:Pa ukinuli AlJaziraSports 5,6,7,8,9 i 10 i ubacuju neke nove HD kanale a u mene SD resiverTribalian je napisao/la:Otkud to ?legenda reala je napisao/la:E jbg![]()
![]()
Izgleda ostadosmo bez ovih AlJazira kanala skroz![]()
![]()
Yuca kolko je polovan HD resiver![]()
legenda reala je napisao/la:E jbg![]()
![]()
Logično i očekivano, rekao bih, ovo oko reorganizacije kanala.dr.van nostrand je napisao/la:
Kupili prava za arapski svijet a ne za Europu
Pa onda mogu i ja, al razjebaću ostale satelite jbt ihhule_barca je napisao/la:Ja mogu uhvatiti Nilesat 7W
Ma u mene je onaj obični motorić i fata mi od Digi-a do Astre one an 23.5 i to mi je i dovoljnohule_barca je napisao/la:Šta ih ima zeznuti, ako imaš motorić
Ma živio DIGI I UPC Directhule_barca je napisao/la:Ma kad izvagaš bolje se ne zezati. Ionako imaš tonu drugih kanala gdje sve možeš isto gledati. Ne treba biti pohlepan
Zakon ba, nema sporta ni bitnijeg takmičenja da ga jedan od onih DIGI SPORT kanala ne prenosi ili oni Sport 1-2hule_barca je napisao/la:Isti sam. Samo što antenu okrećem da bih gledao tekme na FACE TV kad prenose, i na Sky Deutchland i Sky Italia radi filmova. Digi Sport zemlja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.