i vdv je bio na nivou ove sezone odlično igraPipita je napisao/la:Zavrsila utakmica, jos jedna pobjeda, nazalost dva gola u nasoj mrezi. Nisam bio optimistican glede ove utakmice sve do zavrsetka prvog dijela. Potpuna dominacija Reala i zasluzena pobjeda, gledajuci prilike i sve ostalo sto se vidjelo na terenu, Real je bio na visem nivou od Valencije.
Iker zakazao kod drugog gola Valencije, ali to je nebitno. Higuain imao dvije 100% sanse koje je promasio, Ramos pogodio precku, ponistili nam cist go jer ondje nije bilo faula nad golmanom, nedosudjen cist crveni karton Mathieuu, Ramosu daje zuti zbog igranja rukom, a dvojici igraca Valencije ne daje, Pepe ozljedjen nazalost, njima ponisten takodjer jedan go koji je pao nakon sto je sudija podigao zastavicu i ja bi mu za ono lobovanje dao najmanje zuti jer se oglusio na sucevu odluku. Nazalost, Barcelone je dobila 3 boda zbog nepostojeceg penala iz kojeg su zabili go i sad sa utakmicom manje kasnimo 5 bodova za Barcom. Ja bih odmah upisao 3 boda za naredno kolo jer igramo Zaragozom kod kuce, a vratice se i Cristiano Ronaldo.
Iker ima odlican dresstvarno mi se svidja:
E sad ono najgore za nas sve. Real Madrid je ostao bez svog najboljeg stopera koji je ozljedio ligamente i nece ga biti 3 do 6 mjeseci na terenu, zavisno od tezine ozljede. Vise ce se znati sutra, a rijec je o povredi ligamenata njegovog koljena, sto je stvarno neugodno s obzirom da je istu povredu imao pri samom dolasku u Real Madrid.
Moram pohvaliti i Karima Benzemu.
Covjek je odigrao stvarno na nivou, drugi put su mu ponistili cist go, ali igrao je lavovski. Imao je asistenciju kad je Higuain zabio glavom, bio je velika prijetnja, stalno su lopte isle na njega, sto u dosadasnjim teskim utakmicama nije bio slucaj i Benzema se stalno krio iza odbrane protivnicke ekipe. Cestitke svim igracima Reala, posebno Higuainu koji je pokazao zasto je prosle sezone proglasen najboljim igracem Real Madrida (najbolji srijelac i najbolji asistent prosle sezone).
Kao sto rekoh, slijedeca utakmica protiv Zaragoze i tu bi mogli odmah upisati pobjedu, mada je nogomet nepredvidiv sport. Cestitke i Valenciji koja se je borila ali kad nije mogla izvuci povoljan rezultat na domacem terenu protiv hendikepiranog Reala koji je igrao bez dva vrlo vazna i dva najbrza igraca u ekipi, onda im mjesto medju spanjolskom elitom nije zagarantovano.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- adnan_nanda
- Kontakt:
Pa jesil ti gledao utakmicu bolan23 KING JAMES je napisao/la:uhhhhhhhhhh
tako sam sretan
pipita volim te
pobjedu nisam očekivao,ali što da ne dobra tekma par sramotnih sudijskih odluka u valensijinu(barsinu)korist
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ma daj molim te, ovaj Vitienes nam nikad nije odgovarao kao sudac. Sjecam se utakmice protiv Sportinga kad nam je ukinuo par sansi za gol, a sad onda i ova utakmica. Priznaj da je Mathieu zasluzio crveni, da su nam ponistili cist go, da je trebao kazniti Matu kod onog loba, da je morao, i ovo je stvarno pod moranjem, suditi prekrsaj nad Marcelom kad ga je Mathieu srusio, ali problem je u tome, da je dosudio, morao bi dati i drugi zutiadnan_nanda je napisao/la:Pa jesil ti gledao utakmicu bolan23 KING JAMES je napisao/la:uhhhhhhhhhh
tako sam sretan
pipita volim te
pobjedu nisam očekivao,ali što da ne dobra tekma par sramotnih sudijskih odluka u valensijinu(barsinu)koristcovjek je sudio kao da mu mati igra u realu,za svaki dodir ste dobili faul.
Bila su maksimalno dva ili tri starta igraca Valencije koji nisu bili za faula, ali uglavnom je to bilo na sredini terena.. i to su oni nad Lassom i Alonsom
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
na mogu se s tobom svađat ipak smo isti tim na ss.ba ligi :mrgreen:još si i kapiten bolje je da pričamo o 3:0 protiv spamaadnan_nanda je napisao/la:Pa jesil ti gledao utakmicu bolan23 KING JAMES je napisao/la:uhhhhhhhhhh
tako sam sretan
pipita volim te
pobjedu nisam očekivao,ali što da ne dobra tekma par sramotnih sudijskih odluka u valensijinu(barsinu)koristcovjek je sudio kao da mu mati igra u realu,za svaki dodir ste dobili faul.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Koja je to već ozljeda Pepea od kako je došao u Real, pa još ona kazna.
- adnan_nanda
- Kontakt:
Prosle sezone je imao samo jednu tezu povredu iako nije dugo izbivao sa terena, ali bilo je tu jos par utakmica koje je propustio zbog iste povrede... I plus ona kazna u kojoj nije igrao zadnjih 6 ligaskih utakmica, i cetiri prve utakmice ove sezone.Neutral je napisao/la:Koja je to već ozljeda Pepea od kako je došao u Real, pa još ona kazna.
Za onu sezonu kad je stigao u Real nemam konkretne podatke, niti me pamcenje dobro sluzi, ali znam da je bio pravo otkrice za Ramona Calderona
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ti promijenio nick,ako si ti koji mislim da jesiNeutral je napisao/la:Koja je to već ozljeda Pepea od kako je došao u Real, pa još ona kazna.
ma jest bio na vašoj strani,al to nije zbog vas već zbog barseadnan_nanda je napisao/la:ma nezalim se ja ni svadjat a ni raspravljat,ja vama cestitam,samo mi zasmeta kad kazete da je bio sudija na nasoj strani,sto jes jes nije
a ss.ba liga je druga prica
![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Real bez Kake,Ronalda..prejak za Valenciju..
samo tako momci..izgleda zajebana ova povreda Pepe
..sudija je bio jako los..nije bio na strani Barce
nego na strani Valencije jer oni su vaceras igrali protiv nas

Naravno.
@Pipita.
Mora biti otkriće kada je plaćen tako skupo.
@Pipita.
Mora biti otkriće kada je plaćen tako skupo.

Evo izjave najboljeg igraca utakmice za mene
Ko zeli moze sebi sve prevesti na translatoru, a izjava je glasila kao nesto ovako:Higuaín: "Hemos demostrado que podemos ganar también sin jugadores importantes"
El delantero del Real Madrid Gonzalo Higuaín se mostró satisfecho por la victoria cosechada por su equipo en Mestalla ante el Valencia. El argentino, autor de dos de los tres goles logrados por el conjunto blanco, dijo que "lo importante era demostrar que sin jugadores importantes también podemos ganar".
Higuaín dijo que "después de que nos empataran dos veces tuvimos el coraje de ganar en un campo difícil ante un rival directo". A nivel personal, Higuaín aseguró que está "muy contento con mis dos goles tras no concretar las dos ocasiones que tuve en la primera mitad". Para el futbolista "el equipo cada vez está mejor y lo estamos demostrando".
Sobre la lesión de su compañero Pepe, Higuaín se limitó a decir que "está un poco triste por lo que le ha sucedido, pero esperamos que sea poca cosa", finalizó.
"Dokazali smo da mozemo pobjediti bez kljucnih igraca (Mislio na Kaku i Ronalda). Vrlo sam sretan sto sam postigao dva gola nakon sto sam promasio dvije dobre prilike u prvom poluvremenu. Malo je zalosno to sto se dogodilo Pepeu, ali svi se nadamo da nije ozbiljna povreda."
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- adnan_nanda
- Kontakt:
Valencija bez Silve,a on je za valenciju sto i ronaldo za real,sudija je bio na strani reala to vidi i mrtva kobila(nidje vezefabio je napisao/la:Real bez Kake,Ronalda..prejak za Valenciju..![]()
![]()
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
zato što želimo da bude pošteno,a još uvijek nas bode onaj start zambrote,pikeovo povlačenje,zlatanov ofsajd,pa u prošlom kolu kod 1:0 sudija ne svira penal za nas i onda primamo 2 gola,a danas onaj start matjua i go benzemeadnan_nanda je napisao/la:Valencija bez Silve,a on je za valenciju sto i ronaldo za real,sudija je bio na strani reala to vidi i mrtva kobila(nidje vezefabio je napisao/la:Real bez Kake,Ronalda..prejak za Valenciju..![]()
![]()
)ajd kad gubite pa se zalite na sudije al sto kad pobjedite
![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evo golova sa utakmice:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Pepe,kolka pauza jel tacno ovo 2-3 mjeseca 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Napisao sam vec, prva predvidjanja lijecnika su 3 do 6 mjeseci izbivanja sa terena.miky_hz je napisao/la:Pepe,kolka pauza jel tacno ovo 2-3 mjeseca
Evo i slavlja nakon pobjedonosnog gola:

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Evo ono sto sam reko Neutralu... Znaci potvrdjeno je da je rijec o istoj povredi bas kao sto sam rekao... Pepe ce imati problema
ovo je clanak sa AS.com

ovo je clanak sa AS.com
Portugal's Pepe suffered a knee injury in the match played tonight at the Mestalla and Madrid could be between three and six months out, according to preliminary estimates from physicians. The Real Madrid central jumped by an air ball with Villa in the fall immediately stepped wrong and grabbed his right knee.
His immobility in the soil was as disturbing as the speed with which Real's doctors recommended that they change by Garay in the 43rd minute. Doctors have confirmed that it has affected the cruciate ligament and perhaps the meniscus. In the worst case, the season could be over and for him. Pepe had already suffered a serious injury in that knee while playing at Porto.

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
steta zbog Pepea,zasluzena pobjeda 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
vidio sam na as-u..3 do 6 mijeseci..a dok na Marci pisu drukcije da nece nista da predvidjaju.. da klub ce tek sutra u Madridu da obavi anelizu prve i onda da dadnu javnosti koliko ce Pepe biti out..Pipita je napisao/la:Evo ono sto sam reko Neutralu... Znaci potvrdjeno je da je rijec o istoj povredi bas kao sto sam rekao... Pepe ce imati problema
ovo je clanak sa AS.com
Portugal's Pepe suffered a knee injury in the match played tonight at the Mestalla and Madrid could be between three and six months out, according to preliminary estimates from physicians. The Real Madrid central jumped by an air ball with Villa in the fall immediately stepped wrong and grabbed his right knee.
His immobility in the soil was as disturbing as the speed with which Real's doctors recommended that they change by Garay in the 43rd minute. Doctors have confirmed that it has affected the cruciate ligament and perhaps the meniscus. In the worst case, the season could be over and for him. Pepe had already suffered a serious injury in that knee while playing at Porto.
Kako se ovaj Pepe prije ne povredi
sad bi mi bili mozda u JAR-u.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.