RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Poenta svega nije pisanje o jačini Udinesea. To svako zna, da se ni u ludilu nije moglo proći.
Ali davati izjave o uspjehu, a igrati bez jednog od boljih igrača u timu je neshvatljivo.
Svaka čast Širokom na kraju, da ne off topičarim dalje.
Ali davati izjave o uspjehu, a igrati bez jednog od boljih igrača u timu je neshvatljivo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
srećko šojić: trpkoviću šta će me meni vaše gaće?

- Titova-Juga
- Kontakt:
Cuj 7km karta, koda na san siro dolazim a ne na pecaru
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jednog od boljih igraca na zalasku karijere, napominjem. To su ljudi koji su debelo u godinama za ozbiljniji nogomet i sasvim je razumljivo da mogu igrati jedno poluvrijeme na visini zadatka maksimalno. Da je situacija drugacija, slozio bi se, ovako ne mogu jer kao sto rekoh doticni igra i protiv Gradine (koristim cisto kao primjer) jedno poluvrijeme jer vise ne moze i naravno da je logicnije dati sansu nekome drugom, pa nek i nije na razini njegovog poluvremena, nego da mu stalno probijaju stranu i prave probleme.zizu1991 je napisao/la:Poenta svega nije pisanje o jačini Udinesea. To svako zna, da se ni u ludilu nije moglo proći.
Kako god, do utakmice u nedjelju.
...Život za Široki...
Razumljivo, razumljivo. Sretno i nama, i vama.
Opet je jeftinija ulaznica nego u Vrapčićima gdje smo je plaćali 10km....Titova-Juga je napisao/la:Cuj 7km karta, koda na san siro dolazim a ne na pecaru

- Titova-Juga
- Kontakt:
SB96 je napisao/la:Opet je jeftinija ulaznica nego u Vrapčićima gdje smo je plaćali 10km....Titova-Juga je napisao/la:Cuj 7km karta, koda na san siro dolazim a ne na pecaru
Debilno sa obe strane kako god okreneš

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Naravno,još po praksi na našim stadionima kasniš prih 20min a napustiš stadion il bolje rečeno izbačen zadnjih 10min tako da ta karta košta još skupljeTitova-Juga je napisao/la:SB96 je napisao/la:Opet je jeftinija ulaznica nego u Vrapčićima gdje smo je plaćali 10km....Titova-Juga je napisao/la:Cuj 7km karta, koda na san siro dolazim a ne na pecaru
Debilno sa obe strane kako god okreneš

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Treba te ljude dobro zapitati sta rade i u ciju korist, jer nogometa u BiH sigurno nisu.
...Život za Široki...
.SB96 je napisao/la:Opet je jeftinija ulaznica nego u Vrapčićima gdje smo je plaćali 10km....Titova-Juga je napisao/la:Cuj 7km karta, koda na san siro dolazim a ne na pecaru
to je samo jednom bilo(dok je jos bilo samovolje i nereda u nasem klubu),ali ste i vi odmah uzvratili istom mjerom nasim navijacima prvom prilikom

FORZA VELEZ
Idemo igrati nasu igru,gledo sam pripremnu sa Sirokim prije 15-tak dana,prvo poluvrijeme smo igrali viktorije na gol Sirokog,drugo poluvrijeme Siroki bio malo bolji(uzrok je veliki broj izmjena),tako da se moze igrati.Vjerujem u pobjedu

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
bil pristali na trampu osmanagic za letica, trebali su se klubovi tako dogovoriti
Inace je mujo nas novi sportski direktor ako niste znalimujo205 je napisao/la:bil pristali na trampu osmanagic za letica, trebali su se klubovi tako dogovoriti

sad kada smo kao klub došli sebi nakon dugo, godina, teško, mada nikad se ne zna...mujo205 je napisao/la:bil pristali na trampu osmanagic za letica, trebali su se klubovi tako dogovoriti
Moze Jomu samo da mu masnu stavimo nije nama Sarajevo svak'omujo205 je napisao/la:bil pristali na trampu osmanagic za letica, trebali su se klubovi tako dogovoriti

Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- karlovacko
- Kontakt:
Sad' kad' te napadne kolega moRAja sto si cestit'o Sirokom .zizu1991 je napisao/la:
Kako jadan lik ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Nemojte se vi preko mojih leđa prepucavat'. Nemam ja ništa niti protiv jednoga. Et' vas tamo.
Cuj jadankarlovacko je napisao/la:Sad' kad' te napadne kolega moRAja sto si cestit'o Sirokom .zizu1991 je napisao/la:
Kako jadan lik ...

- karlovacko
- Kontakt:
Po tvom' nije "OK" cim je cestit'o ljudima . Je l' de ? On je za tebe levat,mazlum,mrzitelj Bosne itd,...moRAja je napisao/la:Cuj jadankarlovacko je napisao/la:Sad' kad' te napadne kolega moRAja sto si cestit'o Sirokom .zizu1991 je napisao/la:
Kako jadan lik ...![]()
idi bola stavi burek na avatara i ne mjesaj zizua. Zizu je ok momak
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ja sam svoj stav iznio i na temi SB i oni znaju sta ja mislim o njima. Bolje je da ljudi znaju kakav sam nego da se nekom ulizivam u pakas a da ih kamenjam kad dodju u vrapcice grbavicu bp kosevo itd
Tana i Mrle ti to mogu srediti vrlo lahko,tajpi njih i jos ce srediti da nam ne saljete Osmanagica nikako ,(imamo igraca na izvoz pa nam nije potreban) vec onako da vam Letica predamo ala Bandovica,moramo se paziti jbga je li takomujo205 je napisao/la:bil pristali na trampu osmanagic za letica, trebali su se klubovi tako dogovoriti

IDEMOOOO RODJENIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.