50 tisuća nam odjednom postala mizerna cifra.htcxone je napisao/la: nema potrebe prodavati momka koji je odrastao u klubu i koji je standardan, pogotovo ne za taj MIZERAN novac...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
50 tisuća nam odjednom postala mizerna cifra.htcxone je napisao/la: nema potrebe prodavati momka koji je odrastao u klubu i koji je standardan, pogotovo ne za taj MIZERAN novac...
moustapha je napisao/la:50 tisuća nam odjednom postala mizerna cifra.htcxone je napisao/la: nema potrebe prodavati momka koji je odrastao u klubu i koji je standardan, pogotovo ne za taj MIZERAN novac...
Slazem se ja sa tobom ali isto tako sam siguran da ce otici dzaba pred pocetak iduce sezone kad mu istekne ugovor. Eto sjetit cemo se ovoga pred pocetak iduce sezone. Trenutno mi moramo stvoriti osnovu i napraviti neki prosjecan uspjeh u evropi da bi bili u stanju prodati igraca za te pare. Po meni ponudjenih 50.000 eura i 40% od iduceg transfera su realni dok god ispadamo od crnogoraca i albanaca. Sa 50.000E si mogao dovesti recimo dva mlada perspektivna igraca sa duzim ugovorima tipa Kovacevic za kojeg nisam recimo siguran koliko ce dobiti sanse ove sezone. Nama je najveci problem rekonstrukcija tima svake godine i dok se uigraju prodje pola sezone i onda jovo na novo.htcxone je napisao/la:EXIT je napisao/la:Cini mi se da je taj ``vlak``mujo205 je napisao/la:ivan sesar najvjerovatnije ode u akhisar beldiye, eto love, kad bar dobili 150.000 eura dosta
ovo je izvanredna vijest,
jos bi ja dupovca prodao za 50.000 eura u elche nesto se spominjalo da ga trazevec prosao...
A suska se nesto za jos jednog napadaca....
nema potrebe prodavati momka koji je odrastao u klubu i koji je standardan, pogotovo ne za taj MIZERAN novac...
ono sto Tan zei je da cijena prodaje nasih igraca bude mnogo veca i da se u lub dovode MLADI igraci (do 18 godina) i da se ulaze u njihov razvoj![]()
ja dupovca nebih dao ispod 400 000 ema sanse, jer je mlad iggrac i moze mnogo napredovati a nova sad HVALA BOGU IMAMO
na polsezoni ce se tek vidjeti tj osjetiti sve ovoHead je napisao/la:Znaci lova od Tana,sad od Sesara,a od evrope jos nije doslo.Odlicno.
htcxone je napisao/la:posto su pare tek stigle u klub i posto je tek sad NAREĐENO selektiranje igraca u svim selkcijama (od najmlađih do najstarijih) tek sad to mozes ocekivati... uprava nije htjela da se ZADUZUJE kao predhodne uprave pa da ne moze da placa igrace i da i pored 4 godine ugovoar idu iz sarajeva preko arbitraze (kao sto 80% igraca iz lige moze otici)
Dupovac ako zadovolji tu selekciju igrca dobit ce produzenje ugovora, ako ne zadovolji ide mu nogakratko i jasno
O cemu se radi vidjet cemo vec na polusezoni ili na kraju sezone ... napravit ce se kostur ekipe i to je todo sad se za to PARA nije imalo
ko je sad Hajro ?moustapha je napisao/la:E nek se vala i ovo s hajrom završilo.
PRVE PARE stigle sa Tanom, kad je dolazio prvi put, druge pare stizu za koji dan, trece od evrope cini mi se u decembru dolaze, i od sesara sada...amypitar je napisao/la:htcxone je napisao/la:posto su pare tek stigle u klub i posto je tek sad NAREĐENO selektiranje igraca u svim selkcijama (od najmlađih do najstarijih) tek sad to mozes ocekivati... uprava nije htjela da se ZADUZUJE kao predhodne uprave pa da ne moze da placa igrace i da i pored 4 godine ugovoar idu iz sarajeva preko arbitraze (kao sto 80% igraca iz lige moze otici)
Dupovac ako zadovolji tu selekciju igrca dobit ce produzenje ugovora, ako ne zadovolji ide mu nogakratko i jasno
O cemu se radi vidjet cemo vec na polusezoni ili na kraju sezone ... napravit ce se kostur ekipe i to je todo sad se za to PARA nije imalo
Nismo bas svi upuceni u stanje u klubu.Od koga stigleKoliko
itd.itd.
Ma treba praviti kostur ekipe i ne prodavati igrače za male pare ... hvala Bogu sad ima para u klubumujo205 je napisao/la:ivan sesar najvjerovatnije ode u akhisar beldiye, eto love, kad bar dobili 150.000 eura dosta
ovo je izvanredna vijest,
jos bi ja dupovca prodao za 50.000 eura u elche nesto se spominjalo da ga traze
Nidze veze da ce ulaziti u klub to sto ima veze sa Anidom na drugu stranu,sta sad treba reci svaki menadjer koji dovede igraca u klub ce biti automatski i u upravi kluba smjesno bgm,frajer je jednostavno iskesirao svoju lovu zajedno sa Cosicem i platili Celiku Anidove papire i to je to,Sarajevo kompenziralo na Cosicu tako sto je ovaj usao kao neki sponzor u klubado-hz je napisao/la:Gosp. Dzeko Muminovic ce izgleda biti nesto u klubu kako je krenuloVanBasten je napisao/la:o čemu pričaš?ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak ispade da nije kako vi mislite.Kao što je kroz medije već poznato, dojučerašnji prvotimac Čelika Anid Travančić prešao je u redove FK Sarajevo.
Iako je bilo mnogo medijskih špekulacija vezanih za ovog igrača u Čeliku su sve vrijeme bili mirni jer su pravila i propisi bili na našoj strani. Dok je Travančić bio na nedozvoljenoj probi u Beogradu bilo je mnogo pritisaka, ali nije bilo potrebe ni za reakcijama niti medijskim oglašavanjima jer je sve bilo jasno, a to je da može otići u drugi klub tek ako se uplati unaprijed određeno obeštećenje.
Travančić je ugovorom za NK Čelik vezan do kraja sezone, a prvi dio će igrati za FK Sarajevo kao posuđen igrač NK Čelik. Sarajevo je uplatilo traženo obeštećenje, a Čelik se nije želio odreći naknade za treniranje na koju će imati pravo ukoliko Travančić uskoro potpiše profesionalni ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.