Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]
Sad igramo protiv Galaxy a ako pobedimo protiv boljeg duela Inter-Valencia
Sad igramo protiv Galaxy a ako pobedimo protiv boljeg duela Inter-Valencia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Lakše ti je bilo stavit snimak utakmicePonos Torina je napisao/la:ovo je iz 3 razlicite galerijemuxa je napisao/la:Malo slicicaPa mogao si rahat album napunit
:lol::lol:
Sent from my iPhone Nexus S5![]()

Il Club più titolato al mondo!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Svaka slika ima svoju pricu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Juventus-Los Angeles Galaxy 04.08.2013 02:00 pa nasem vremenu sa subote na nedelju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fakat, al ovo je forum a ne instagram, picasa...Ponos Torina je napisao/la:Svaka slika ima svoju pricu![]()
Hajd stavit par slika, al brate ovaj je film mogao napraviti od ovog

No sikiriki, ipak je ovo vaš PDF

Il Club più titolato al mondo!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dobro je malo je ranije tekmaYucca je napisao/la:Juventus-Los Angeles Galaxy 04.08.2013 02:00 pa nasem vremenu sa subote na nedelju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kad se igra superkup ? izvinite ako je bilo..
18.08. 21hH.I.M je napisao/la:Kad se igra superkup ? izvinite ako je bilo..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da mi je samo jedan dan ovako skromno ispratiti tekmu

Tevezito:
Zadovoljan sam, dobro radimo. Moja igra i suradnja s Llorenteom? Igra je bila diskretna, s obzirom na to da smo još uvijek na početku sezone i da smo se jako umarali proteklih dana: ako vas noge ne slušaju, nije lako napraviti baš ono što imate na umu. Razumijevanje s Fernandom malo pomalo raste. S njim se snalazim jako dobro, s cijelom ekipom se snalazim odlično.
Ponavljam, treba malo vremena da se proučimo, da se upoznamo. U ovoj fazi se upoznajemo, postupno ćemo doći do funkcioniranja na maksimumu, radimo na tome da pokušamo osvojiti sve, Juventus je velika ekipa i ambiciozan klub. Llorente je veliki napadač, dobro se snalazimo zajedno, ali tek smo se počeli upoznavati.
Ja te volim, volim Željo..
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ma pusti to, Marotta napolje, propali smo, katastrofa, Llorente ne zna trcat, Asamoah previse crn, Marotta mora nosit cvike , ma napolje 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Upravu si, nek ide se igrati sa onom kanticom koju je kupio na rateEnzoFerrari je napisao/la:Ma pusti to, Marotta napolje, propali smo, katastrofa, Llorente ne zna trcat, Asamoah previse crn, Marotta mora nosit cvike , ma napolje

Valja nam protiv Intera igrati sa ovakvim nesposobnjakovićima

Ja te volim, volim Željo..
Vala bas. Kako vas nije stid ne pobijedit u prijateljskoj utakmici ? 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jovetic: I snubbed Juventus to join Manchester City
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ID=HP_BN_1
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- Trequartista
- Kontakt:
Polako, opće je poznato da ekipa na pripremama uvijek izgleda loše, ali kad počne sezona onda sve ide ko podmazano.
Ključno je što su Tevez i Llorente tu otpočetka priprema pa će biti dovoljno fizički spremni i uigrani. Falilo je 5 ili 6 startera koji će vjerovatno igrati u nedjelju ujutro, pa će to izgledati puno bolje.
Prijateljske utakmice je bolje gubiti, nego pobjeđivati, to je moja logika.
Ključno je što su Tevez i Llorente tu otpočetka priprema pa će biti dovoljno fizički spremni i uigrani. Falilo je 5 ili 6 startera koji će vjerovatno igrati u nedjelju ujutro, pa će to izgledati puno bolje.
Prijateljske utakmice je bolje gubiti, nego pobjeđivati, to je moja logika.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
odavno vas pratim pa odlučih da i ja koju progovorim,nemogu da vjerujem da se pljuje po igračima radi jedne tekme,koju smo izgubili na penale..tuzno.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
ovo on ko Džeko, htio sam u City, ovo ono.Marchisio je napisao/la:Jovetic: I snubbed Juventus to join Manchester City

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★