Postao/la ultrasstyle_tz » 02 avg 2013, 17:48
tako je, otjerat predsjednika odmah!!! vratit Adema i kompaniju, oni su se okruzili sposobnim ljudima bili..
ko je ba otjerao Renata ili Ribu(koji je nula igrac usput budi receno ali eto)?? odveo ga "vas" Adem u Celik eto ko. Ko je otjerao Pirica , odveo ga vas Husaric sa treniga..J.Mesanovica, Bekica malog, Rahmanovica, Jusufovica (denis sadikovic njih 2), sve su ih otjerali vasi igraci koje bi vi vratili u klub...koga je to Azmir ili Smajl otjerao a da ima mjesta u timu? ajde bas me zanima imena da cujem...NI JEDNOG NASEG IGRACA koji vrijedi nisu otjerali oni vec su ga odveli "menadzeri" koji su srusili Slobodu i koji tjeraju i Azmira..Tini je jedino receno da nema mjesta jer realno bio je katastrofa i nema mjesta...
Riba golman, mali Mujkic, Omerovic, Efendic, Salihovic,K.Cejvanovic, Omic, Selamovic, Prses(koji veze nema), Jaganjac, hajmo rec i drugi Cejvan i Mehidic ako sam koga zaboravio, SVE NASA DJECA STO SAD IGRAJU U SLOBODI. Zamazuju se ljudima oci o nekoj nasoj djeci koja kao idu negdje, a sve su ih odveli rusitelji Slobode. Ni jednog od ovih Azmir ni pomocu trikova nije mogao zadrzati jer su se oni nameracili da ga skinu i sklone...tako da igraju u Slobodi nasa djeca al ne igraju "vasa" djeca i tu treba razliku napravit.
pisu protiv Azmira i po fb i ovdje a da njeg nema ne bi ni Slobode bilo, a pisu jer im sefovi govore tako da rade, jer im je sjebao 10.000 maraka mjesecno sto su krali od Slobode. Sigurniji mi je Mujkic da ce ostat 2-3 sezone nego i jedan Ademov ili Husarin igrac. Usput budi receno za Mujkica koji je u zadnje tri sezone dao preko 50 golova se govori da je upitno pojacanje . Da pitam vrsne poznavaoce kvaliteta igraca i toga ko je polovnjak a ko ne,
kad je zadnji igrac Slobode i koji je to igrac bio dao preko 10 golova u sezoni?
koliko para toliko muzike...slozio bi se jedino sa @rukfas u ovom dijelu oko sezonskih da su preskupe, nema svijet ovdje para da daje 50 KM za sezonsku ili 5 km za ulaznicu..prodaja ide tacno kako sam predvidio i ocekivao-nikako...bice 200 ljudi na stadionu, vise se voli kafa popit il sa curom izac ako vec imas 5 km nego za Slobodu dat. I to je trebalo sugerisat Azmiru, jest tacno da se ovdje Sloboda voli samo preko fb.
al molim vas postedite me te price protiv predsjednika, ne znam sta se ocekuje kad covjek SAM radi i kad ima prazan stadion. Slazem se i da je trebalo uloziti vise, ali KO??' jasmin nece da ga primi mjesec dana, stadion prazan ( da je nas 5000 svaku tekmu i ulozilo bi se para od karti). Covjek daje svoje pare i daje koliko moze. I ja kazem treba ga otjerat i vratit Adema i kompaniju, divno nam je bilo, u njih su bas imali povjerenja ovi sto pisu na fb protiv Azmira. To "povjerenje" se zove 100 ili 200 KM prije tekme ili ovako da se nahuskaju navijaci. Daj i meni malo tog "povjerenja" mozda bi i ja bio protiv Azmira i pisao eto nije to bas to....
niko nije corav i glup svi mi vidimo da treba jos 10.000 KM mjesecno najmanje za super jak tim, bujrum nek neko da ko ima. Nek da i Adem ili Rahmanovic ,nece ga Azmir sigurno odbit il hajmo protiv troglava 5000 napunit, to je 25.000 KM - al Sloboda se voli preko fb i to je kljuc svega..
ne obracam se nikom direktno nego obuhvatam citavu pricu i sa fb i ovo sto je ovdje pocelo...nego da ne idemo u sirinu, bit svega je koga je to od nase djece on mogao ostaviti u timu a da su bolji od ovih sto igraju trenutno?
najveca greska je pisati o fk slobodi kao klubu koji ima armiju navijaca, ima kad je ulaz dzaba, 2 na jednu kartu, preko stele itd itd. Kad je ulaz 5 km ima kad su rezultati extra, a kad je vise od 5 km i finale kupa kad igra nema 3000 navijaca na tusnju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!