HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

starmo94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 31 jul 2013, 20:40

Jericho je napisao/la:Belošević je lijevi bek.. kakve on ima veze s tom dvojicom? :?
Lijevi bek ?! :?
Zakleo bih se da je veznjak i da je tu poziciju igrao u Sarajevu, ne znam mozda grijesim..

High

Post Postao/la High » 31 jul 2013, 20:47

Z. Belošević igra na poziciji lijevog beka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 01 avg 2013, 15:04

sve dogovoreno sa Tonijem Pezom i Zoranom Beloševićem... sutra potpisuju...
#SuningOUT

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 avg 2013, 20:20

starmo94 je napisao/la:
Jericho je napisao/la:Belošević je lijevi bek.. kakve on ima veze s tom dvojicom? :?
Lijevi bek ?! :?
Zakleo bih se da je veznjak i da je tu poziciju igrao u Sarajevu, ne znam mozda grijesim..
Klasicni lijevi bek, extra izvodi slobodnjake, penale i prekide .. Mana mu je brzina jbg ko i svakom u premier ligi

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 02 avg 2013, 15:08

ma sve smo pozicije popunili .. po broju igrača ... ali što se kvalitete tiče ona nedostaje na štoperskoj poziciji i na poziciji napadača NAJVIŠE !

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 02 avg 2013, 15:29

19UM94 je napisao/la:ma sve smo pozicije popunili .. po broju igrača ... ali što se kvalitete tiče ona nedostaje na štoperskoj poziciji i na poziciji napadača NAJVIŠE !
a ebiga, ne moze se sve popunit.

mada mislim da smo napadacki uredu. dobro za nasu ligu. a stoperi s takvi kakvi su. najradije da neke od njih ne gledam nikako, ali sta se moze.

sutra je pojeda imperativ i sve osim toga bi bilo katastrofa.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 02 avg 2013, 17:53

Arezina ode na posudbu u Celik.

Sto se mene tice odlicno. Ne trebaju nam takvi igraci u klubu, a ako ode u inozemstvo nama ide odsteta ;)
RIP CITY!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 avg 2013, 17:59

znam da je suspendovan ali ako manite ljudske kvalitet kakav je ovaj arezina ovako igracki!?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 avg 2013, 18:49

haris10 je napisao/la:znam da je suspendovan ali ako manite ljudske kvalitet kakav je ovaj arezina ovako igracki!?
Nisam ga pratio u Zrinjskom,gdje se nije bas ni naigrao ali je u mladoj repci momak masina.Sigurno jedan od i najperspektivnijih igraca.Uzivanje je bilo pratiti ga u mladoj reprezentaciji.

p.s.zasto da se mane ljudski kvaliteti,bas i njega drma neki "Travancic" sindrom,hoce to Celika :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 02 avg 2013, 19:15

Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 02 avg 2013, 19:25

DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu. :idea:
Uopće nije točno. Zasto bi to bio recept za debakl.
Glavni problem svih klubova u BiH je sto menadzeri dovode igrače u klub sto nije čudno, ali čudno je sto ti isti menadzeri plaćaju i dalje te iste igrače a zauzvrat posto su dovedeni besplatno oni moraju imati mjesta u timu.
Tri kluba u Bih to ne prakticiraju Zeljeznicar, Siroki i Zrinjski. Ostalih 90% klubova ovise o menadzerima i njihovim spletkama.
Za Sarajevo sada nisam siguran posto vidim otjerase ong njihovog glavnog iz uprave i jos bi dodao Čelik ali kod njih opet dosta tog ovisi o Jagodiću.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 avg 2013, 19:29

miki651 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu. :idea:
Glavni problem svih klubova u BiH je sto menadzeri dovode igrače u klub sto nije čudno, ali čudno je sto ti isti menadzeri plaćaju i dalje te iste igrače a zauzvrat posto su dovedeni besplatno oni moraju imati mjesta u timu.
Tri kluba u Bih to ne prakticiraju Zeljeznicar, Siroki i Zrinjski. Ostalih 90% klubova ovise o menadzerima i njihovim spletkama.
Za Sarajevo sada nisam siguran posto vidim otjerase ong njihovog glavnog iz uprave i jos bi dodao Čelik ali kod njih opet dosta tog ovisi o Jagodiću.
Pa otkad je to Jagodic menadjer :roll:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 02 avg 2013, 19:36

Otkad je dosao u Čelik. Ne vidim u čemu je problem. Samo ima jedna sitnica, ne daje svoje pare i to prije ili kasnije dodje na naplatu.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 02 avg 2013, 19:37

miki651 je napisao/la:
Ne može jedan Raspudić (direktor aerodroma) koji lopte vjerovatno ne igra ni na terminima zajedno sa sličnim "stručnacima" iz vaše uprave biti kvalifikovan za dovođenje igrača. Raspudić je kvalifikovan za sportskog direktora koliko i Branko Karačić za direktora aerodroma, i sam Karačić je frustriran da mu "profesionalci" iz uprave dovode igrače
Novinare je zanimalo što Karačić očekuje od novih igrača prije svih Igora Aničića, Tonija Peze i Zorana Beloševića. Karačić je ipak tražio od nazočnih novinara informacije o ovim igračima jer su i Igor i Toni već igrali u Zrinjskom, te da bi nazočni novinari mogli više znati od njega o kakvim se igračima radi.
Ovo je smiješno , potpuno neprofesionalno i postoji samo u BIH.
Vaša uprava umjesto da vam pravi infrastrukturu, otvori Fan Shop glumi neke skaute i vidimo rezultat.
Nije tako samo u Zrinjskom, tako je u još puno klubova i zato smo tu gdje jesmo. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 02 avg 2013, 19:58

Kakav Raspudić on je moinalno predjednik kluba koji je vjerovatno nasao par manjih spozora i tu je gdje je bez ikakvog utisaja na bilo sto u pogledu igračkog i stručnog stozera. Siguran sam da to dorbo znas ali se malčice naivan pravis.
Sad politika dovodjenja igrača.. Jel ti mislis da Karačić koji je sveukupno proveo jednu sezonu u premijerer ligi zna nabrojati uopće recimo imena i prezimena dvadesetak igrača iz premijer lige. Sam je to i rekao i zar je to problem ako uprava ima para da dovede na svako mjesto u timu dva priblizno isto kvalitetana igrača.
A posto znas ko je predjednik kluba vjerovatno i znas da pored tog sto uprava dovede igrača konačnu riječ opet ima trener. I vjerovatno znas da je Trivunović na poziv dopredsjednika uprave dosao u Mostar, prethodno je bio super zadovoljan s ponudom i sto se desilo. Taj isti Karačić ga je otpepao i rekao da ga neće. Moje misljenje je da je tu pogrijesio ali tako stvari stoje.
Da se ne pravvimo previse pametni i 90% ljudi na ovom forumu napamet zna za bilo kojeg slobodnog imalo kvalitetnog igrača sa ovih prostora. Tu spadaju svakako i Pezo i Belosević i Aničić. Uostalom bilo koji trener u nas sretan bio bio da se moze dovoditi a ne samo pustati igrače.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 02 avg 2013, 20:36

Dobro je sto ode Arezina jer kod nas ne bi' igrao, a ovako ce u Celiku igrat i ako odigra kako zna mi ga prodamo i svi sretni..
Jos ako mu u Zenici budu davali aparati pa gdje ce mu kraj bit'..

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 02 avg 2013, 20:53

starmo94 je napisao/la:Dobro je sto ode Arezina jer kod nas ne bi' igrao, a ovako ce u Celiku igrat i ako odigra kako zna mi ga prodamo i svi sretni..
Jos ako mu u Zenici budu davali aparati pa gdje ce mu kraj bit'..
:mrgreen: :mrgreen:
RIP CITY!

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 03 avg 2013, 13:06

Čilić i Vlaho posuđeni Branitelju!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 avg 2013, 22:31

Stvarno ne znam vise sta reci ili napisat :( :evil:
RIP CITY!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 03 avg 2013, 22:34

Sta je reci, niste gola mogli dati Rudaru

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.