hhahaha a jest ocm.Bosniacum Lilium je napisao/la:John CenaHead je napisao/la:A ebo majku ovaj Komazec mi na nekog lici al' nikako da skontam na koga.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hhahaha a jest ocm.Bosniacum Lilium je napisao/la:John CenaHead je napisao/la:A ebo majku ovaj Komazec mi na nekog lici al' nikako da skontam na koga.
meni na viduku bacaHead je napisao/la:A ebo majku ovaj Komazec mi na nekog lici al' nikako da skontam na koga.
E jes, pljunuti Viduka. Još kad bi i igrom bio i upola kao Mark Viduka, eeeeeeeee to bi več bilo nešto.moRAja je napisao/la:meni na viduku bacaHead je napisao/la:A ebo majku ovaj Komazec mi na nekog lici al' nikako da skontam na koga.
Nije mi jasno kako te moderacija do sada nije sankcionisala. Nisi napisao nijedan konstruktivan post.Steph je napisao/la:Prijateljska sa Sunderlandom u septembru.
Hoće ako se uspije probuditi na utakmicu, naime noć prije je veliki party u Ježu.Kulin118 je napisao/la:Hoce li moci Bisanovic igrati protiv Slavije?
Ne radi jez tokom ramazanaSteph je napisao/la:Hoće ako se uspije probuditi na utakmicu, naime noć prije je veliki party u Ježu.Kulin118 je napisao/la:Hoce li moci Bisanovic igrati protiv Slavije?
To je samo za javnost.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne radi jez tokom ramazanaSteph je napisao/la:Hoće ako se uspije probuditi na utakmicu, naime noć prije je veliki party u Ježu.Kulin118 je napisao/la:Hoce li moci Bisanovic igrati protiv Slavije?
htcxone je napisao/la:uprava ima zadattak od Tana da uradi reprogram duga (1,5 mil) na 10 godina i da selektuje ekipu za ovu sezonu... u koliko ne uspiju napraviti reprogram (on ce poslati 3.000.000 km) na koji se moze utrsiti 2mil. (milion ide za 1. tim i omladinski pogon) , onda c e tan rijesiti cijeli dug i postavitti svoje ljude u klub
jos jedna finansijska inekcija bi mogla doci u vidu transfera josipa sesara koji je nasao klub![]()
sto je odlicno, mislim da ce biti cifra izmedju 150 000 eura ili 200 000 eura
MrWhite je napisao/la:htcxone je napisao/la:uprava ima zadattak od Tana da uradi reprogram duga (1,5 mil) na 10 godina i da selektuje ekipu za ovu sezonu... u koliko ne uspiju napraviti reprogram (on ce poslati 3.000.000 km) na koji se moze utrsiti 2mil. (milion ide za 1. tim i omladinski pogon) , onda c e tan rijesiti cijeli dug i postavitti svoje ljude u klub
jos jedna finansijska inekcija bi mogla doci u vidu transfera josipa sesara koji je nasao klub![]()
sto je odlicno, mislim da ce biti cifra izmedju 150 000 eura ili 200 000 euraIvan valjda.....
Jos samo da igraci ovo okrune dobrom igrom u Lukavici.Burberry46 je napisao/la:Eto para i od Sesara fine vijesti ovih dana
Cini mi se da je taj ``vlak``mujo205 je napisao/la:ivan sesar najvjerovatnije ode u akhisar beldiye, eto love, kad bar dobili 150.000 eura dosta
ovo je izvanredna vijest,
jos bi ja dupovca prodao za 50.000 eura u elche nesto se spominjalo da ga traze
EXIT je napisao/la:Cini mi se da je taj ``vlak``mujo205 je napisao/la:ivan sesar najvjerovatnije ode u akhisar beldiye, eto love, kad bar dobili 150.000 eura dosta
ovo je izvanredna vijest,
jos bi ja dupovca prodao za 50.000 eura u elche nesto se spominjalo da ga trazevec prosao...
A suska se nesto za jos jednog napadaca....