Moja greska,nisam obracao paznjuviKK je napisao/la: pa postavio @Edvin_Mg link par postova iznad tebe

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Moja greska,nisam obracao paznjuviKK je napisao/la: pa postavio @Edvin_Mg link par postova iznad tebe
RubinCartman je napisao/la:Samo da ne ode u crni Rubin, a ne bi me cudilo da oni imaju najbolju financijsku ponudu i klubu i njemu licno. Milan ce po obicaju cuvat svaki euro (ako je ovo uopste istina).
kasimpaša i trabzonsporSheyi je napisao/la:RubinCartman je napisao/la:Samo da ne ode u crni Rubin, a ne bi me cudilo da oni imaju najbolju financijsku ponudu i klubu i njemu licno. Milan ce po obicaju cuvat svaki euro (ako je ovo uopste istina).![]()
![]()
Samo jos fali kakav turski klub da se umiješa.
Ne treba zaboravit Saktar.Sheyi je napisao/la:RubinCartman je napisao/la:Samo da ne ode u crni Rubin, a ne bi me cudilo da oni imaju najbolju financijsku ponudu i klubu i njemu licno. Milan ce po obicaju cuvat svaki euro (ako je ovo uopste istina).![]()
![]()
Samo jos fali kakav turski klub da se umiješa.
neradi se tu samo o golovima dovoljno ti je vidjeti njegovu brzinu i topovski sut, a on drzi u rukama izvodjenja prekida u timu korneri, slobodnjaci, penale a jos ako dodamo i golove onda neznam sta bi jos trebalo.Cartman je napisao/la:Prije par sedmica spominjali Hull, a sad Atletico, Valenciu i cak Milan. Zar je stvarno par golova toliko promjenilo situaciju?