Probili su dno i gledaju ga odozdo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mogu li se ovi debili tuziti, jer je ovo nesto najgluplje sto sam u zivotu procitao ?Zekoo je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li neko kopirati tekst ovdje ?
- Male su šanse da Amar ostane na klupi Želje! Skoro nikakve! Možda se predomisli. Možda iz inata promijeni svoju odluku. Kakva je sada situacija, male su sanse - javio nam je koji minut nakon „vruće" sjednice jedan član Željine uprave, godinama dobro upućen u zbivanja u i oko kluba.Baja_Zvjerka je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li neko kopirati tekst ovdje ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razabu bas im hvala na ovom clanku ja sam ga uokvirio da mogu uciti djecu sta znaci dominacija i kako moze imati negativan efekat na druge ljudeAvanes je napisao/la:Ovdje su iz Avaza koristili taktiku "plavi salovi Sarajeva". Kontali su, ako su oni salovi pukli bolje nego da su bili bordu, posto je svako htio da ima onu zahebanciju, da ce svako dati markicu da ima ovako unikatno glup clanak u svojoj arhivi![]()
Probili su dno i gledaju ga odozdo.
Je li to pouzdana informacija od nekog izvoraZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amar ostaje u klubu dok mu se ne isplate pare koje je sam ulagao umjesto uprave, nakon toga teško da ostaje.
corleone87 je napisao/la:Je li to pouzdana informacija od nekog izvoraZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amar ostaje u klubu dok mu se ne isplate pare koje je sam ulagao umjesto uprave, nakon toga teško da ostaje.
ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Pa znate šta, i meni ovakve informacije budu smiješne, i nije mi drago što će vjerovatno tako i biti, ali eto... vidjećemo, previše se toga u klubu događa o čemu se ne priča kao npr. da platu čovjek nije primio mjesecima, da plaća pripreme, put do Češke, i sl., kao i da su mu dužni više stotina hiljada maraka.
Samra, jesi to ti ?ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Pa znate šta, i meni ovakve informacije budu smiješne, i nije mi drago što će vjerovatno tako i biti, ali eto... vidjećemo, previše se toga u klubu događa o čemu se ne priča kao npr. da platu čovjek nije primio mjesecima, da plaća pripreme, put do Češke, i sl., kao i da su mu dužni više stotina hiljada maraka.
AHAHAHAHHAHAHZZtop10 je napisao/la:Samra, jesi to ti ?ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Pa znate šta, i meni ovakve informacije budu smiješne, i nije mi drago što će vjerovatno tako i biti, ali eto... vidjećemo, previše se toga u klubu događa o čemu se ne priča kao npr. da platu čovjek nije primio mjesecima, da plaća pripreme, put do Češke, i sl., kao i da su mu dužni više stotina hiljada maraka.
Pola stvari koje se pisu ovdje su da covjek poludi.ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Ja nisam spomenula platu igrača, a kao što već rekoh, Šef je platio put, ne uprava, tako da ne znam zašto te iznenađuje put avionom. Razumijem ja ovo ismijavanje moje izjave, i meni su brojne bile tako smiješne, samo što je u biti ovo žalosno. A nadam se da će sve izaći na vidjelo, pa da ljudi vide šta se to dešava u klubu.
Evo ja ti garantujem da nisam pisao gluposti i da Amar vise nece biti na klupi Zelje a to sto ce biti na nekoj drugoj poziciji to mogu macku o rep okaciti kad je Gredic bio za kandidata ja sam vam prvi rekao on jest fin covjek i sve to ali on nema kapacitet da bude predsjednik Zelje mada je najbolji od svih drugih ali svi oni su ucinili da Amar napusti nas klubDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Pola stvari koje se pisu ovdje su da covjek poludi.ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Ja nisam spomenula platu igrača, a kao što već rekoh, Šef je platio put, ne uprava, tako da ne znam zašto te iznenađuje put avionom. Razumijem ja ovo ismijavanje moje izjave, i meni su brojne bile tako smiješne, samo što je u biti ovo žalosno. A nadam se da će sve izaći na vidjelo, pa da ljudi vide šta se to dešava u klubu.
Ovo ako cita neko sa strane pa upitat ce se kako uopste postoji FK Zeljeznicar, nama nista ne valja uvijek kada dobro krenemo desi neki ispad neko prodao tekmu, nema se para itd. Taman smo krenuli i sto bi se reklo stali na noge mi opet dizemo neke tenzije. Sutra u 11 ce neke stvari doci na svoje i onda pola nas koji smo pisali "gluposti" otici ce na "odmor" dok se situacija ne smiri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.