FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 02 avg 2013, 12:29

Ovdje su iz Avaza koristili taktiku "plavi salovi Sarajeva". Kontali su, ako su oni salovi pukli bolje nego da su bili bordu, posto je svako htio da ima onu zahebanciju, da ce svako dati markicu da ima ovako unikatno glup clanak u svojoj arhivi :mrgreen:
Probili su dno i gledaju ga odozdo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 02 avg 2013, 12:36

Zekoo je napisao/la:

slika
Mogu li se ovi debili tuziti, jer je ovo nesto najgluplje sto sam u zivotu procitao ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 avg 2013, 12:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li neko kopirati tekst ovdje ?
:?: :?: :?: :!: :!: :!:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 avg 2013, 12:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li neko kopirati tekst ovdje ?
:?: :?: :?: :!: :!: :!:
- Male su šanse da Amar ostane na klupi Želje! Skoro nikakve! Možda se predomisli. Možda iz inata promijeni svoju odluku. Kakva je sada situacija, male su sanse - javio nam je koji minut nakon „vruće" sjednice jedan član Željine uprave, godinama dobro upućen u zbivanja u i oko kluba.

Mislili smo da su finansije glavni razlog Amarovog tihog povlačenja. No, naš izvor ponudio je nesvakidašnju priču.

- Pare su generalno problem u ovoj državi. Klubovima je pogotovo teško. Međutim, ma šta pričao Sabahudin Žujo, u Želji nije haotično stanje Osim nije otišao zbog para. „Ona" ga je nagovorila da se povuče. Zbog nje je on uzeo odmor da razmisli o svemu...

Ko je sada „ona", zar je i to moguće. Kako neko može utjecati na autoritativnog, samouvjerenog, trofejnog bh. stručnjaka, menadžera evropskog kova.

- Amarova prijateljica Samra ga je potpuno promijenila. Ona je, to mi svi znamo, veliki, vatreni navijač Sarajeva. Ona je odigrala ključnu ulogu. Ne mislim samo ja tako. Sarajevo jeste naš rival, ali nam ne može parirati. Međutim, povlačenjem Amara sada smo u teškoj poziciji. Ja se nadam da će Amar promijeniti svoju odluku. Iz inata. Pogotovo kada raja shvati da ga je nagovorila vatrena navijačica Sarajeva. I ja sam i moji prijatelji iz Uprave smo „bolesni" navijači Želje. Razumijemo mi Amarovu potrebu da se odmori, da želi mobilizirati sve ostale, ali bole nas priče da je otišao iz nekih drugih razloga- ispričao nam je naš izvor iz Želje.

Za one koji posumnjaju u istinitost navoda izvora Sporta, mogu vrlo lako provjeriti koji su članovi Uprave nakon sjednice razgovarali sa našim novinarima. I to u nekoliko navrata.

Ipak, u Želji se nadaju da će Osim promijeniti svoju odluku. Čak i da će se vratiti na klupu. Međutim, ima i drugih glasina po kojima je Osim razočaran u neke ljude koji su i na njegovo insistiranje došli u upravu. Godinama Osim na svojim plećima nosi najveći teret.

VIŠE PROČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU "SPORTA"...
Željeznicar za život cijeli !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 avg 2013, 12:52

Avanes je napisao/la:Ovdje su iz Avaza koristili taktiku "plavi salovi Sarajeva". Kontali su, ako su oni salovi pukli bolje nego da su bili bordu, posto je svako htio da ima onu zahebanciju, da ce svako dati markicu da ima ovako unikatno glup clanak u svojoj arhivi :mrgreen:
Probili su dno i gledaju ga odozdo.
Razabu bas im hvala na ovom clanku ja sam ga uokvirio da mogu uciti djecu sta znaci dominacija i kako moze imati negativan efekat na druge ljude

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 12:54

Sutra u 11 na Grbavicu!!!

ZeljoZaZivotCijeli
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoZaZivotCijeli » 02 avg 2013, 12:57

Amar ostaje u klubu dok mu se ne isplate pare koje je sam ulagao umjesto uprave, nakon toga teško da ostaje.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2013, 12:59

ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amar ostaje u klubu dok mu se ne isplate pare koje je sam ulagao umjesto uprave, nakon toga teško da ostaje.
Je li to pouzdana informacija od nekog izvora :?:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 13:00

corleone87 je napisao/la:
ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Amar ostaje u klubu dok mu se ne isplate pare koje je sam ulagao umjesto uprave, nakon toga teško da ostaje.
Je li to pouzdana informacija od nekog izvora :?:

Hahahahha sa Izvora Vrela Bosne :D :D :D :D

ZeljoZaZivotCijeli
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoZaZivotCijeli » 02 avg 2013, 13:04

Pa znate šta, i meni ovakve informacije budu smiješne, i nije mi drago što će vjerovatno tako i biti, ali eto... vidjećemo, previše se toga u klubu događa o čemu se ne priča kao npr. da platu čovjek nije primio mjesecima, da plaća pripreme, put do Češke, i sl., kao i da su mu dužni više stotina hiljada maraka.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 13:07

ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Pa znate šta, i meni ovakve informacije budu smiješne, i nije mi drago što će vjerovatno tako i biti, ali eto... vidjećemo, previše se toga u klubu događa o čemu se ne priča kao npr. da platu čovjek nije primio mjesecima, da plaća pripreme, put do Češke, i sl., kao i da su mu dužni više stotina hiljada maraka.

Evo da ti ja kaze i to 100% da igraci su isplaceni danas neke pare al ne znam tacno sta da li je plata ili premije, uglavnom dobili su pare.
A to da nema para ne bi u Cesku isli avionom nego bi autobusom se patili.
Uskoro ide i gen. sponzor!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 avg 2013, 13:11

ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Pa znate šta, i meni ovakve informacije budu smiješne, i nije mi drago što će vjerovatno tako i biti, ali eto... vidjećemo, previše se toga u klubu događa o čemu se ne priča kao npr. da platu čovjek nije primio mjesecima, da plaća pripreme, put do Češke, i sl., kao i da su mu dužni više stotina hiljada maraka.
Samra, jesi to ti ? :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 02 avg 2013, 13:13

Amar ostaje,Amar odlazi,Amar vidzen u Austriji,u Hadzicima,bice sef,nece, hoce,duzni mu pare,nisu mu duzni,imamo para -nemamo para-i mi hocemo u neku usranu Evropu,a nezna se u klubu ko pije ko placa.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2013, 13:13

ZZtop10 je napisao/la:
Samra, jesi to ti ? :lol:
AHAHAHAHHAHAH
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2013, 13:16

samra afrika 8-)

ZeljoZaZivotCijeli
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoZaZivotCijeli » 02 avg 2013, 13:16

Ja nisam spomenula platu igrača, a kao što već rekoh, Šef je platio put, ne uprava, tako da ne znam zašto te iznenađuje put avionom. Razumijem ja ovo ismijavanje moje izjave, i meni su brojne bile tako smiješne, samo što je u biti ovo žalosno. A nadam se da će sve izaći na vidjelo, pa da ljudi vide šta se to dešava u klubu.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 13:20

ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Ja nisam spomenula platu igrača, a kao što već rekoh, Šef je platio put, ne uprava, tako da ne znam zašto te iznenađuje put avionom. Razumijem ja ovo ismijavanje moje izjave, i meni su brojne bile tako smiješne, samo što je u biti ovo žalosno. A nadam se da će sve izaći na vidjelo, pa da ljudi vide šta se to dešava u klubu.
Pola stvari koje se pisu ovdje su da covjek poludi.
Ovo ako cita neko sa strane pa upitat ce se kako uopste postoji FK Zeljeznicar, nama nista ne valja uvijek kada dobro krenemo desi neki ispad neko prodao tekmu, nema se para itd. Taman smo krenuli i sto bi se reklo stali na noge mi opet dizemo neke tenzije. Sutra u 11 ce neke stvari doci na svoje i onda pola nas koji smo pisali "gluposti" otici ce na "odmor" dok se situacija ne smiri.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 02 avg 2013, 13:25

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Ja nisam spomenula platu igrača, a kao što već rekoh, Šef je platio put, ne uprava, tako da ne znam zašto te iznenađuje put avionom. Razumijem ja ovo ismijavanje moje izjave, i meni su brojne bile tako smiješne, samo što je u biti ovo žalosno. A nadam se da će sve izaći na vidjelo, pa da ljudi vide šta se to dešava u klubu.
Pola stvari koje se pisu ovdje su da covjek poludi.
Ovo ako cita neko sa strane pa upitat ce se kako uopste postoji FK Zeljeznicar, nama nista ne valja uvijek kada dobro krenemo desi neki ispad neko prodao tekmu, nema se para itd. Taman smo krenuli i sto bi se reklo stali na noge mi opet dizemo neke tenzije. Sutra u 11 ce neke stvari doci na svoje i onda pola nas koji smo pisali "gluposti" otici ce na "odmor" dok se situacija ne smiri.
Evo ja ti garantujem da nisam pisao gluposti i da Amar vise nece biti na klupi Zelje a to sto ce biti na nekoj drugoj poziciji to mogu macku o rep okaciti kad je Gredic bio za kandidata ja sam vam prvi rekao on jest fin covjek i sve to ali on nema kapacitet da bude predsjednik Zelje mada je najbolji od svih drugih ali svi oni su ucinili da Amar napusti nas klub

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 avg 2013, 13:30

Ma ko je tebe spomenuo ko pojedinca, ja sam rekao "MI" znaci svi mi koji smo pisali ovdje zadnjih 7 dana.
Toliko je gluposti i ubleha izreceno da vise postajemo dosadni sa ovom temom. Sutra u 11h pocinje press konferencija i tada ce se sve znati.
A sada vezano za tvoju pricu i ako Amar bude SD onda je to zato sto je on odlucio tako a ne neko iz uprave.
Amar = Uprava
Amar = Bog (u Zelji)
tako da ako on misli da moze pruziti vise na ovoj funkciji sto da ne onda.
Uvijek ce on biti tu za Dinu ili nekog drugog trenera, Amar ce voditi transfere i on ce se pitati oko sastava isto kao da je i trener.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 02 avg 2013, 13:43

Samra sprema novu taktiku..nastavak price u sledecem Avazom broju :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.