RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 01 avg 2013, 18:59

To igranje sa Udinama samo njima može poslužiti kao alibi.
I dalje smatram da su jedan od najorganizovanijih klubova u BiH,sa kontinuitetom dobrih rezultata...ali sve da ne igraju sa Udinama,ne bih rekao da su neki izraženi favorit.Može se ovdje vrlo lako izaći neporažen.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 avg 2013, 19:39

cipiripi je napisao/la:Gdje se ta godišnja može kupiti?
Evo vam sajt:

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=740" onclick="window.open(this.href);return false;
Članstvo u sezoni 2013/2014 donosi nekoliko noviteta u odnosu na prethodne sezone. Od ove sezone objedinjuje se godišnja ulaznica za sve domaće utakmice FK Velež i godišnja članarina. Članovi kluba mogu postati sva fizička lica koja ispune zahtjev i uplate godišnji iznos članarine.

Moguće je izabrati između dvije vrste kartica:

Premium kartica : predstavlja člansku karticu i godišnju ulaznicu na sve domaće utakmice u organizaciji FK Velež u sezoni 2013/2014 (prvenstvo i kup).

Basic kartica : predstavlja člansku karticu za sezonu 2013/2014

Pogodosti kartica

Premium kartica: svim članovima koji posjeduju ovu karticu omogućeno je :

· ulaz na sve domaće utakmice u organizaciji FK Velež u sezoni 2013/2014 (prvenstvo i kup), po izboru na tribine: zapad, sjever i istok stadiona FK Velež

· Popust od 10% pri kupovini artikala u šopu FKVelež

· Popust od 10% na sva buduća štampana izdanja FK Velež u sezoni 2013/2014

Basic kartica: svim članovima koji posjeduju ovu karticu omogućeno je:

· Popust od 10% pri kupovini artikala u šopu FK Velež

· Popust od 10% na sva buduća štampana izdanja FK Velež u sezoni 2013/2014

Proizvod: plastificirana kartica (format i kvalitet bankomat kartice)
Prednja strana Premium kartice
slika
Prednja strana – Basic kartice
slika

Kako postati član ?
Potrebno je popuniti zahtjev za članstvo i uplatiti godišnji iznos članarine.

Zahtjev je moguće preuzeti i/ili popuniti u prostorijama kluba, Odjelu marketinga (Lacina br. 5 - Vila Neretva, I sprat) i na službenoj stranici kluba (http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;).

Online obrazac:http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=735

Uplatu je moguće izvršiti direktno u klubu, prostorijama Odjela marketinga (Lacina br. 5 - Vila Neretva, I sprat), putem uplate na bankovni račun kluba i putem paypal sistema preko interneta.

Izdavanje kartice
Nakon popunjenog zahtjeva i izvršene uplate, kartica će biti izrađena i poslana poštom na adresu navedenu u zahtjevu. Karticu je isto tako moguće preuzeti u prostorijama kluba ili prostorijama Odjela marketinga (Lacina br. 5 - Vila Neretva, I sprat), nakon što ovu mogućnost zaokružite na ponuđenom obrascu zahtjeva za karticu.

Cijene
Premium kartica:

Cijena: 85 KM (u cijenu su uključeni troškovi izrade i pošiljke na adresu u BiH)

Cijena za penzionere i RVI (potrebna potvrda): 35 KM (u cijenu su uključeni troškovi izrade i pošiljke na adresu u BiH)

Basic kartica:

35 KM (u cijenu su uključeni troškovi izrade i pošiljke na adresu u BiH).

Dodatne informacije možete dobiti na e-mail : [email protected]
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 01 avg 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 avg 2013, 19:46

Baj d vej, ljudi odlicno rade u marketingu, u svakom smislu. Imaju jako dobre ideje i misle u detaljima. Ovo vam kazem kao MBA u marketingu...

Neznam ko je odgovoran za marketing u Velezu, ali u zadnjih 12 mjeseci su se nevjerovatno poboljsali.

Treba ih sada podrzati.

Usput, za dijasporu... Narucio sam dres iz Kanade pet dana prije polaska u Mostar, misleci da cu podici u klubskim prostorijama. Stigao je za cetiri dana. Prvo sto je dres prelijep (jos Hepok sponzor <3), a drugo sto su me pozitivno iznenadili. Postarina je 5 Eura...

Navalite. Ne smije vam biti zao dati 20 Eura za clansku i 31 za dres! Pustite Zlatanove i Neymarove dresove. Kupujte domace. :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 avg 2013, 20:19

Pirke je napisao/la:Baj d vej, ljudi odlicno rade u marketingu, u svakom smislu. Imaju jako dobre ideje i misle u detaljima. Ovo vam kazem kao MBA u marketingu...

Neznam ko je odgovoran za marketing u Velezu, ali u zadnjih 12 mjeseci su se nevjerovatno poboljsali.

Treba ih sada podrzati.

Usput, za dijasporu... Narucio sam dres iz Kanade pet dana prije polaska u Mostar, misleci da cu podici u klubskim prostorijama. Stigao je za cetiri dana. Prvo sto je dres prelijep (jos Hepok sponzor <3), a drugo sto su me pozitivno iznenadili. Postarina je 5 Eura...

Navalite. Ne smije vam biti zao dati 20 Eura za clansku i 31 za dres! Pustite Zlatanove i Neymarove dresove. Kupujte domace. :D

Tako je care!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 01 avg 2013, 22:45

Kaze Musa na kraju odmarao Silica i Kordica za Velez :lol: :lol: Dzabe ti Slavene necemo se mi zajebavat ko Udine :lol: :lol:
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 avg 2013, 22:51

Čuj odmarao Šilića i Kordića za Velež, a neki dan izjava na ss.ba da igrač koji ne vjeruje u uspjeh protiv Udinesea, neće zakoračiti na teren. E moj Musa.

Skače sam sebi nogama u stomak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 avg 2013, 11:04

evo ko nemoze doc u ned...
samo meščini plaća se jer ispod playera ima pay pal uplata

http://goo.gl/eZONrS" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 avg 2013, 11:56

zizu1991 je napisao/la:Čuj odmarao Šilića i Kordića za Velež, a neki dan izjava na ss.ba da igrač koji ne vjeruje u uspjeh protiv Udinesea, neće zakoračiti na teren. E moj Musa.

Skače sam sebi nogama u stomak.
A nije moguce malo odmarati Silica i Kordica i izvesti jos 11-12 igraca koji vjeruju u uspjeh?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 avg 2013, 12:08

Bas, taman kao da nemamo kvalitetnih zamjena. Uostalom, Zakaric, Barisic, Maric su svi mladici zeljni nadigravanja i igre. Nije nista Musa pogrijesio, uradio je sto je mogao protiv superiornijeg protivnika i okrece se iducoj utakmici.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 avg 2013, 12:29

Ovisi šta hoćeš. Ako želiš uspjeh, izvedeš najkvalitetnije i najiskusnije na teren. A on je učinio upravo suprotno. Potpisao je kapitulaciju bez da je počela utakmica. Sada ćete reći da je bolje da igra tekmu sa Udineseom lik kojemu je to 10 tekma u Evropi, nego Štilić koji je penziju zaradio igrajući iste. Smiješno.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 avg 2013, 12:34

Pa jel ti uzimas u obzir koliko je Silicu, Kordicu i Wagneru godina?
Silic jos od prosle sezone konstantno ulazi s klupe ili igra do poluvremena, 60te minute, nebitno protiv Udinese-a ili Gradine. On je sjajan igrac i odlican karakter, ali godine su godine i bolje rasporediti snage nego dolaziti u situaciju da te ionako fizicki superioran protivnik nadtrcava jos vise, a Široki ima dovoljno igraca da si to dozvoli.
Rezultat, potezi Muse i izjava, sasvim korektni, kome je neki neocekivani neuspjeh ili sto vec izgubiti od jedne od najboljih talijanskih momcadi i pritom im zabiti pogodak makar, dolazeci iz ove i ovakve jadne lige, nek onda radije zapita sebe sta ustvari ocekuje od nasih klubova.
...Život za Široki...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 avg 2013, 12:35

Bit će gusto, bit će 0:2 ! 8-)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 avg 2013, 12:36

zizu1991 je napisao/la:Ovisi šta hoćeš. Ako želiš uspjeh, izvedeš najkvalitetnije i najiskusnije na teren. A on je učinio upravo suprotno. Potpisao je kapitulaciju bez da je počela utakmica. Sada ćete reći da je bolje da igra tekmu sa Udineseom lik kojemu je to 10 tekma u Evropi, nego Štilić koji je penziju zaradio igrajući iste. Smiješno.
Bola zizu cuvali se za nas jeli ti rekao Musa sinoc

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 avg 2013, 12:51

Zna li se ko sudi?? Nemoj samo da su mrzitelji Veleza Cuic i Paradzik. Kosarkaske sudije im nisu ravne kako oni sviraju protiv nas

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 avg 2013, 13:14

moRAja je napisao/la:Zna li se ko sudi?? Nemoj samo da su mrzitelji Veleza Cuic i Paradzik. Kosarkaske sudije im nisu ravne kako oni sviraju protiv nas
SUDIJA: Pajić Danijel-Bijeljina
A-1: Širko Momir-Banja Luka
A-2: Bečirević Zlatan-Mramor
4. SUDIJA: Imamović Edin-Sarajevo
5. SUDIJA: Peljto Irfan-Sarajevo
6. SUDIJA: Šehović Admir-Sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 02 avg 2013, 14:02

LETIĆ: NISMO BEZ ŠANSI NA „PECARI“

Uprkos vrućini treninzi fudbalera Veleža uoči gostovanja na „Pecari“ nisu gubili na intenzitetu. Pobjeda nad Slavijom donijela je mir u redove „Rođenih“. Tri boda na početku, posebno jer je već u prvom kolu bilo remija, dobar su start.

- Naravno, ostvarili smo planirano, iako je bilo teško igrati po vrućini. Slavija je također bila dosta težak protivnik i sigurno da će ove godine biti dobra ekipa, ističe lijevi bek Veleža Bojan Letić.

Ovaj mladi fudbaler imao je odličan učinak u prošloj sezoni. Za debitanta koji je došao iz Borca iz Šamca „polusezona iz snova“ donijela je afirmaciju u premier ligi.

- Velež je veliki klub i sigurno da kada se dogodi jedna takva sezona mnogo se lakše afirmisati. Sada je mnogo važnije ponoviti prošlu sezonu, što će također biti izazov za mene.

U nedelju se igra veliki derbi na „Pecari“.

- Dobro je što će se utakmica igrati u noćnom terminu. Mnogo je lakše igrati u takvim uslovima. S druge strane Široki je već deceniju ekipa u vrhu našeg fudbala i zaslužuju respekt. Osim toga sinoć su odigrali utakmicu sa Udinezeom, što je bez obzira na činjenicu da je Udineze bio mnogo bolji ipak uspjeh za neku našu ekipu. Nisam siguran ni da će biti pretjerano „potrošeni“, jer neke igrače je njihov trener već na poluvremenu zamijenio čuvajući ih za nedeljni meč.

Znači li to da smo bez šansi u nedelju ?

- To sigurno nismo, jer Velež je još jači nego prošle sezone. Mnogo je lakše igrati na „strani“, što je još jedan adut na našoj strani. Mi ne idemo na „Pecaru“ sa „bijelom zastavom“, već naprotiv po bodove. Mislim da nas očekuje veoma zanimljiva utakmica, a vjerujem da ćemo se vratiti neporaženi, istakao je Letić

izvor: oficijelna

FORZA VELEZ

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 avg 2013, 14:06

Nadam se dobroj i borbenoj igri naših, uslove će imati dobre sigurno i podršku sa tribina.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 avg 2013, 14:09

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa jel ti uzimas u obzir koliko je Silicu, Kordicu i Wagneru godina?
Silic jos od prosle sezone konstantno ulazi s klupe ili igra do poluvremena, 60te minute, nebitno protiv Udinese-a ili Gradine. On je sjajan igrac i odlican karakter, ali godine su godine i bolje rasporediti snage nego dolaziti u situaciju da te ionako fizicki superioran protivnik nadtrcava jos vise, a Široki ima dovoljno igraca da si to dozvoli.
Rezultat, potezi Muse i izjava, sasvim korektni, kome je neki neocekivani neuspjeh ili sto vec izgubiti od jedne od najboljih talijanskih momcadi i pritom im zabiti pogodak makar, dolazeci iz ove i ovakve jadne lige, nek onda radije zapita sebe sta ustvari ocekuje od nasih klubova.
Ti moj post doživljavaš kao takav da sam ja očekivao prolazak Širokog. Ni u ludilu, da se odmah razumijemo. Ja kažem samo da, ako želiš nešto napraviti, stavljaš najkvalitetnije igrače. Ok, istina je da nisam pratio Široki, vidio sam u tekmi zadnjoj prije Udinesea da je ušao s klupe, da nije redovan, ali opet se vidi ta njegova razlika u klasi za ostale igrače, te sam smatrao da je on ovu utakmicu trebao početi.

Nije isto kada igrač igra od 60 - te, i do 60 - te, jel te ? Koliko sam upratio, i napravili ste nešto tek kada je ušao Šilić.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 avg 2013, 14:15

Široki jest favorit u nedjelju, ali nemojte zaboraviti sa oni u 7 dana igraju tri zahtjevne utakmice, i to prvo protiv Veleža, zatim revanš u četvrtak protiv Udina, i onda za vikend gostuju Sarajevu...nimalo lagan raspored...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 avg 2013, 14:18

zizu1991 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa jel ti uzimas u obzir koliko je Silicu, Kordicu i Wagneru godina?
Ti moj post doživljavaš kao takav da sam ja očekivao prolazak Širokog. Ni u ludilu, da se odmah razumijemo. Ja kažem samo da, ako želiš nešto napraviti, stavljaš najkvalitetnije igrače. Ok, istina je da nisam pratio Široki, vidio sam u tekmi zadnjoj prije Udinesea da je ušao s klupe, da nije redovan, ali opet se vidi ta njegova razlika u klasi za ostale igrače, te sam smatrao da je on ovu utakmicu trebao početi.

Nije isto kada igrač igra od 60 - te, i do 60 - te, jel te ? Koliko sam upratio, i napravili ste nešto tek kada je ušao Šilić.
Udinese je igrao koliko je trebalo.Sa ili bez Šilića isto bi prošli.Da su ljudi igrali u istom ritmu dali bi bar još 3-4 gola sigurno jer je razlika u kvaliteti ogromna.Tek kad je Udinese stao onda je Široki napravio koju akciju.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], lakilone i 5 gostiju.