Ne sekirajte se oko prve prijateljske utakmice,za velike klubove su to ipak manje utakmice samo radi uigravanja.
Lijepo je vidjeti ove nove igrace u najdrazem dresu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nadam se da hoće. I ove godine je bilo upita, ali Udinese je imao želju da ga zadrže bar još jednu sezonu. Kao rezultat odličnog odnosa sa njima vjerujem da će se moći dogovoriti oko Luisa.Andrej je napisao/la:Sto se tice Muriela, kladim se da Marotta sledece leto ce raditi na to da ga dovede u Juve.
Tevez je igrao super, samo nije imao sa kim kombinovati (Llorente nije imao dan), kad su on i Vidal par puta razmjenili pasove odlično je to izgledalo, pored toga ulazio je u šanse stvarao sam sebi šanse, imao je jedna šut sa 20-tak metara kad je Howard jedva izvadio. Pored svega čovjek je borac trči ima ga svuda, iako se vidi da nije 100% spreman, ja sam više očekivao od Llorentea na početku, ali za sad me Tevez pozitivno iznenadio.farukzidane je napisao/la:kazu tevez bio los
Pozdrav jarane, pogledaj malo na prijašnjim stranicama, shvatit ćeš. Ko god ti je rekao da je Tevez bio slab, debelo te slagao, najbolji na terenu uz Kwadwa...farukzidane je napisao/la:pozz svima
samo me zanima kakva je tekma juce bila,,,kako je to izgledalo,,vidio sam samo rezultat..kazu tevez bio los,,,ma pocetak je sezone treba tu jos veremena da se malo to uigra,,,conte zadovoljan,,,hmm
ovo je iz 3 razlicite galerijemuxa je napisao/la:Malo slicicaPa mogao si rahat album napunit
:lol::lol:
Sent from my iPhone Nexus S5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.