Ima Hajduk sanse, može tamo dobiti, bez opterećenja od ove momcadi niko nista i ne očekuje. Tu je prilika.dubrava je napisao/la:E nek je isključen Jozinović, samo smeta na terenu. Em ne zna ubaciti, em ne zna probiti po strani.
Što reći? Borbeni su, agresivni, al prespori i bez ideje.
Valjda će biti bolje u uzvratu.
Malo me posjeta iznenadila, mislio sam ipak da će biti pun Poljud.
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pa nevjerojatno. Ne mozes izgubiti od gruzijskog predstavnika
. Nije Hajduk ni igrao toliko lose, ali kad dodju pred 16 ne znaju sta da urade s loptom i onda tuku s 20-25 metara, zato su i nabili toliko udaraca. Imao je Hajduk i 2-3 ozbiljne prilike, ali ovaj golman ili neka luda sreca su spasili Dilu. Uzvrat se igra na neutralnom terenu, nadam se da ce se skupiti dosta Torcide, otici i podrzati Hajduka koji sigurno moze da prodje dalje, samo ne smiju da ih se prepadnu i predaju vec prije utakmice.

Ma nisu oni loši, Gorani. A, iako su Gruzijci, pa nije riječ o amaterima jebmu miša. izgubila je i repka od njih, u Splitu
Organizirano se brane čitavo vrijeme, igraju na kontre i polukontre, imaju dobre brzance na strani (pogotovo tamo di je Jozinović igrao). To je njihov recept i uspijeva.
Žao mi je, naravno, al valjda će biti u uzvratu bolje.
Nije ovo ništa gotovo, samo Hajduk mora popraviti realizaciju i bolje šutirati izvana.

Žao mi je, naravno, al valjda će biti u uzvratu bolje.
Nije ovo ništa gotovo, samo Hajduk mora popraviti realizaciju i bolje šutirati izvana.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nisu amateri, ali ne smje se gubiti od takvih ekipa, pogotovo jer je svaka pobjeda jako bitna, koeficijent je u pitanju, ne moze Dinamo sam nista napravit, nece se vjecno drzat ovo mjesto, treba gledat da se barem minimalno napreduje. Nadam se da ce u uzvratu to biti neki novi Hajduk koji ce donijeti pobjedu i prolaz dalje.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
promasio gol sansu jednu od 3 100%BosniaHerzegovina je napisao/la:kako je igrao vrsa???
sklon oscilacijama jednu akciju lijepo istrci drugu ko amater loptu ko drvo
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 avg 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ali, upamti da je riječ o momcima koji imaju u prosjeku 20 godina. O tome čitavo vrijeme govorim. Da su svi od reda sami nogometni virtuozi teško je očekivati imperativ pobjede. Zato Tudor igra pametno i pokušava prebaciti pritisak na suparnika.Signore je napisao/la:Nisu amateri, ali ne smje se gubiti od takvih ekipa, pogotovo jer je svaka pobjeda jako bitna, koeficijent je u pitanju, ne moze Dinamo sam nista napravit, nece se vjecno drzat ovo mjesto, treba gledat da se barem minimalno napreduje. Nadam se da ce u uzvratu to biti neki novi Hajduk koji ce donijeti pobjedu i prolaz dalje.
Ima još uzvrat, sazrijevaju oni iz utakmice u utakmicu, vidjet će se greške, ali se mora proraditi na realizaciji... Sve do 20 metara to lijepo izgleda, poslije je patnja živa..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ekipa jest malada ali ne nazire se neki kretivac u vrzi,i napad je takav da ih ide svaku trecu utakmicu
borbenoscu i zalaganjem nadoknade nesdostatak kvalitete ali to moze do odredjenong nivoa i trenutka.
Ako ovakav hajduk izadje naredne sezone u europu bice uspjeh
kad dodju na 20 m od gola treba im na papiru nacrtat sta treba da urade jer sami rijetko sta uspiju
i na kraju DILA GORI HAJDUK DOLI
borbenoscu i zalaganjem nadoknade nesdostatak kvalitete ali to moze do odredjenong nivoa i trenutka.
kad dodju na 20 m od gola treba im na papiru nacrtat sta treba da urade jer sami rijetko sta uspiju
i na kraju DILA GORI HAJDUK DOLI
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 avg 2013, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Na probu stize neki momak iz druge ekipe Wolfsburga,takodjer se spominje dolazak Doukare iz Catanije,u drugom smjeru bi otisao lijevi bek Lucic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ne, ne, ne i ne. Jozinović je balvan, a mali je već sad bolji od njega. Prodali su Eleza a nije odigrao praktički ni jednu tekmu, a sad bi ovog Lučića. NE, EN i NEAndroid je napisao/la:Na probu stize neki momak iz druge ekipe Wolfsburga,takodjer se spominje dolazak Doukare iz Catanije,u drugom smjeru bi otisao lijevi bek Lucic

Sve to stoji i onda se dođe do ključne stvari. Novci. Ove sezone su došli Anđelković i Mikanović (koji je inače bivši junior) i plaćeni su doslovno za siću. Onda se ekipa oslanja samo na svoj omladinski kadar, a to je nemoguće, jer treba iskustvo, treba gotovo znanje. Mladost, talent, drskost, borbenost, sve je to tu, ali nema iskustva, nema još hrabrosti, nema dovoljnog znanja.ciza je napisao/la:ekipa jest malada ali ne nazire se neki kretivac u vrzi,i napad je takav da ih ide svaku trecu utakmicu
Nesretnije ekipe dugo nisam gledao
.Pa majku mu morala je jedna uci.Ne mogu da vjeujem koliko su Gruzijci imali srece.Prvo u 1.poluvremenu onaj njihov branic izvadi je skoro s gol linije,pa ona precka,pa prije toga utrcavanje Vrsajevica,ali zaista los udarac.Ono je ipak bio vise ubacaj.Drugo poluvrijeme stalni pritisak Hajduka i velika šansa,ako se ne varam za Kisa.Ono je morao zabiti.Sve u svemu bit ce tesko u Gruziji,ali idemo Hajduce 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dila Gori je dosla po nerjeseno, otisli sa pobjedom, oni znaju sto hoce i kako to napraviti, navijaci Hajduka dobri...

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa dobro sad, sta znaci to ''sigurno bolji''. Na osnovu cega?
Ako se vode cisto tim nekim imenom, they're gonna have a bad time.
...Život za Široki...
Hm, da.ŠB_Fidelis je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa dobro sad, sta znaci to ''sigurno bolji''. Na osnovu cega?
Ako se vode cisto tim nekim imenom, they're gonna have a bad time.
Nije sinoć bilo razigranog igrača u vezi. Andrijašević je tek oporavljen i nema snage, Sušić previše petlja i vuče loptu, već par utakmica nije pokazao ono što se od njega očekuje. Caktaš je solidan, ali ima problema sa primanjem lopte i dugim forom, a nerijetko mu se dogodi da izgubi loptu na centru pa onda udari kontra protivnika.
Al, najviše je puštalo po strani Jozinovića. I Tudor je ovaj put previše izrotirao ekipu i ispremiješao bez obzira što nije bilo Anđelkovića na klupi.
Jedan dobar lijevi bek nam je potreban, uz stopera i još jednog veznog igrača (po mogućnosti desetka).
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, ja sam bazirao svoju pretpostavku cisto na cinjenicu da ja ne vidim nikoga da tu bas odskace, da je kreativac koji ce dati zadnji pas, rijesiti utakmicu. To Hajduk nema, mogu se zavaravati suprotno koliko hoce, no sve je to prebalavo da tvrdimo suprotno.
Sad, ja nisam rekao niti kazem da je ta Dila ''sigurno bolja'', samo kazem, ne vidim ni sta znaci ljudima to ''sigurno bolji'' Hajduk. To bi Dinamo bio u srazu s ovima, Rijeka cak, al Hajduk, daleko od toga u ovom momentu.
Kako god, imaju sigurno sanse u uzvratu, ali trebat ce tu rovovske borbe sada.
Sad, ja nisam rekao niti kazem da je ta Dila ''sigurno bolja'', samo kazem, ne vidim ni sta znaci ljudima to ''sigurno bolji'' Hajduk. To bi Dinamo bio u srazu s ovima, Rijeka cak, al Hajduk, daleko od toga u ovom momentu.
Kako god, imaju sigurno sanse u uzvratu, ali trebat ce tu rovovske borbe sada.
...Život za Široki...
Ali ovi Gruzijci su fasciantni. Sve redom domaci igraci, svatko zna svoju poziciju, sta treba radit, ocito da imaju odlicnog trenera.
Ali ako cemo realno, Hajduk je sinoc zasluzio pobjedu, onoliko sansi promasit se dogadja samo jednom. Steta, nadam se da ce nekim cudom proci u uzvratu makar ce biti gadno.
Ali ako cemo realno, Hajduk je sinoc zasluzio pobjedu, onoliko sansi promasit se dogadja samo jednom. Steta, nadam se da ce nekim cudom proci u uzvratu makar ce biti gadno.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Što reći?!
Još ovdje nema odlične šanse, ustvari, zicera Vršajevića koji sam malo iskosa izlazi pred golmana i puca u aut

I kad gube i kad tuku uvijek vjerni svom Hajduku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.