Bilo je jos 5-6 momaka, samo sam ja uspio se uslikat. Bila i policija al nisam ja to je'bo ni 2 postoIlCapitano je napisao/la:@Principe, ima li raje pred hotelom? Ganja li ih još ko ili si ti sam?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bilo je jos 5-6 momaka, samo sam ja uspio se uslikat. Bila i policija al nisam ja to je'bo ni 2 postoIlCapitano je napisao/la:@Principe, ima li raje pred hotelom? Ganja li ih još ko ili si ti sam?
Ma koga to moje oči videeee_forzamilan_ je napisao/la:Svaka čast na fotkama zavidim ti. Idemo sutra na tekmu![]()
Mala Italija iz mog mjestanas četvorica sutra lagano da gledamo Udine.
IlPrincipe je napisao/la:Bilo je jos 5-6 momaka, samo sam ja uspio se uslikat. Bila i policija al nisam ja to je'bo ni 2 postoIlCapitano je napisao/la:@Principe, ima li raje pred hotelom? Ganja li ih još ko ili si ti sam?ne moze me Unprofor zaustavit
hahahahaha oplakaEnzoFerrari je napisao/la:Muriel isto ko da misli, WTF man, sto me slikas.
p.s. da ne igra za Udine i da nema trenerku reko bi covjek neki cigo sto pere sofersajbe na semaforima, divi mu lanca
IlPrincipe je napisao/la:Samo prišao i reko mu 'picture' i zagrlio ga odma fotka i to je to. Kreno on ulazit u Bus i bilo malo djece neke kaze mu jedan Muriel pusi ku'rac Muriel ! on se jadan okrenu i dize palac![]()
JTS je napisao/la:Mauri suspendovan na 6 mjeseci, Lazio dobio samo 40.000 € kazne![]()
ono gofno merdaško Palazzi tražio 4 godine i 6 mjeseci za Maurija i 6 bodova za Lazio
vidjeti ćemo, ovo je prvi stepen, nadam se da će se Mauri žaliti, ili kako to već ide .. nema logike da bude kažnjen 6 mjeseciYucca je napisao/la:JTS je napisao/la:Mauri suspendovan na 6 mjeseci, Lazio dobio samo 40.000 € kazne![]()
ono gofno merdaško Palazzi tražio 4 godine i 6 mjeseci za Maurija i 6 bodova za Lazio
Pa to je Palazzi retard mater mu ebem vidim da se vode polemike da ga se skine sa ove funkcije tuzitelja sportskog![]()
jer sto je god on trazio od kazni sud je smanjio maksimalno a neke i oslobodio Conte,Pepe,Bonuci sad Mauri itd.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.