7aprildomemoj je napisao/la:Sars vidi se da nisi bio na tekmi. A najveća rak rana Slobode je golman ako se ono i može nazvat golmanom. Čovjek se ne miče sa gol linije i za oba gola je on kriv 100 % jer nije istrčo i pokupio lopte na vrijeme. Dalje kod 2:0 na ubačaj u 16 metara govori moja moja i uhvati loptu te ispusti je Panti pred noge, samo što ovaj to nije vidio i nije se snašao odmah. Žalili ste se prošle godine na Tinu al on je doktor nauka za ovoh kloca od golmana. Utakmica bez ikakvog natjecateljskog značaja, bitno je da obje ekipe idu dalje. Sloboda oslabljena za bivše igrače Bratstva Mujkića i Efendića i neznam koje još jednostavno nije mogla više. Sudija nije svirao još jedan penal za Bratstvo kada je vaš igrač rukom odnio loptu iz 16 metara. Sve u svemu tekma je dobro došla objema ekipama kao priprema za prvenstvo.
Pa nisam ni reko da sam bio na tekmi, al znam kakvo je vase navijanje u Gracanici, slucajno sam dvaput se potrefio tu i znam da imate glavnog momka za puhanje u onu trubu i to je sve