njihov predsjednik obecao im 100.000 eura da igraci podjele ako prodju sarajevo, zar nisi znao za toConsigliere je napisao/la:koga ovo?mujo205 je napisao/la:tebi su klocevi oni koji premiraju svoje igrace sa 100.000 eura i dolaze u sarajevo avionom, a sta smo onda mibudzak je napisao/la:e da hoce ovi slasticari pobjediti..nije sto smo mi ispali od njih..vec bi nekako bilo smjesnije da takvi klocevi pobjede ukrajinski tim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haman da ipak nije bilo do vas, vi ste jos i dobro prosli........ ajd sad vratite Melunovica

Ljudi u playoffu
Po tome ispada da su ``pekari`` duplo jaci od metalista haha
Nemogu da vjerujem jer oni nama nisu sanse napravili kako treba...
Sto je najgore covjek nije siguran bili plakao ili bi se smijao... al da mi je lakse jeste
Nemogu da vjerujem jer oni nama nisu sanse napravili kako treba...
Sto je najgore covjek nije siguran bili plakao ili bi se smijao... al da mi je lakse jeste

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nama prilike nisu mogli napraviti. Joj brace sipte najjace 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
ljudi ba kad cemo jednom shvatiti da svi sad igraju,ali nas ubi mentalitet posebno ovaj pitarski,mi smo spremni ici od euforije i dizanja igraca da su najbolji na svijetu do toga da ih nazivamo klocevima i to sve u 5 dana.previse gledamo barcelonu ,bajern i real ,pa dodju na stadion i ocekuju od cimirota ,melunovica suljica da tako igraju,kad budemo realni tek onda cemo poceti ostvarivati neke rezultate.
bice 5-0 u Donetskusjever je napisao/la:S kim Kukesi igra u Playoffu![]()
Joj ovih talijana
Samo se ti tjesiBH430 je napisao/la:bice 5-0 u Donetskusjever je napisao/la:S kim Kukesi igra u Playoffu![]()
Joj ovih talijana

hahahaha upravoEXIT je napisao/la:Samo se ti tjesiBH430 je napisao/la:bice 5-0 u Donetskusjever je napisao/la:S kim Kukesi igra u Playoffu![]()
Joj ovih talijananece u Donjecku biti 20 minuta efektivne igre......

2:0 e svasta
ma nema veze..mi sad imamo "visit Malasyia" a oni neka i dalje prave lepine i tuljumbe
brzo raja vijesti o Maleticu..ima li sta novo i ovaj svabo i travancic hoce li igrati protiv slavije? ima li prenos?

Mi uopće nismo loša ekipa kako mnogi misle, dapače jedna od najjačih od poslje rata, samo ih treba malo uigrati i treba malo strpljenja, preko noći ništa ne dolazi. Imamo najjaču obranu u ligi i po mom bi trebali sad igrati sa dvije špice, još ako onaj mali Travančić bude na nivou kako ga najavljuju prošetati se ligom, nismo ni blizu radosti onog spikera koji protiv Kukesia kaže da smo za negdje 9 mjesto.
Istina je negdje izmedju... govorio sam i poslije blamaze, bicemo u vrhu a prosetat se niko nece ovom ligom.... Ali dzaba to sve ako se opet pred evropu bude sastavljala nova ekipa kao sto se radi svake godine...
- moustapha
- Kontakt:
Joj Avaza, u sutrašnjem sportu: "Malezijski milijarder Tan ulaže 3 miliona maraka". Samo da se novina proda. 

#divovi
Zbog ovog prvog će se džaba samo "anam oni" nakotiti na temu, a što se tiče ovog drugog, ma daj ba budi realniji malo imamo samo prosječnu kojoj je domet, nije deveto, nego max treće mjesto.PACO je napisao/la:Mi uopće nismo loša ekipa kako mnogi misle, dapače jedna od najjačih od poslje rata, samo ih treba malo uigrati i treba malo strpljenja, preko noći ništa ne dolazi. Imamo najjaču obranu u ligi i po mom bi trebali sad igrati sa dvije špice, još ako onaj mali Travančić bude na nivou kako ga najavljuju prošetati se ligom, nismo ni blizu radosti onog spikera koji protiv Kukesia kaže da smo za negdje 9 mjesto.

Ma što se tiče onog prvog neće doć, imaju oni većih puno većih problema nego mi pa neka ih rješavaju po svojim avlijama, što se tiče drugog malo strpljenja, imamo puno dobrih momaka.hilmo je napisao/la:Zbog ovog prvog će se džaba samo "anam oni" nakotiti na temu, a što se tiče ovog drugog, ma daj ba budi realniji malo imamo samo prosječnu kojoj je domet, nije deveto, nego max treće mjesto.PACO je napisao/la:Mi uopće nismo loša ekipa kako mnogi misle, dapače jedna od najjačih od poslje rata, samo ih treba malo uigrati i treba malo strpljenja, preko noći ništa ne dolazi. Imamo najjaču obranu u ligi i po mom bi trebali sad igrati sa dvije špice, još ako onaj mali Travančić bude na nivou kako ga najavljuju prošetati se ligom, nismo ni blizu radosti onog spikera koji protiv Kukesia kaže da smo za negdje 9 mjesto.
A tek naslovna....pa mislimmoustapha je napisao/la:Joj Avaza, u sutrašnjem sportu: "Malezijski milijarder Tan ulaže 3 miliona maraka". Samo da se novina proda.

@PACO Vidjet ćemo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
avazov sport je jedan od medijiskih partnera FKS 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.