FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ima li igdje slika novog busa?jeste li ga usminkali u slobodine boje
ima evo ti slika, ubrzo treba da ide na farbanje nakon tehnickog pregledaVELEZDOGROBA je napisao/la:ima li igdje slika novog busa?jeste li ga usminkali u slobodine boje

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ko će sad trpit ove iz Gračanice..prije ove pobjede su već bili prekucali ovu ligu..poslije ove pobjede počet će priče o Ligi šampiona.. 
OFK Gradina Srebrenik
- SaltCityAttack
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:ima li igdje slika novog busa?jeste li ga usminkali u slobodine boje
tek ide na sminkanje stigao je , ali ce se uzminkati uskoro
fukara87:
brate znam 2:0 ebiga sta ces ne znam koja je postava istrcala na teren, ali kad bude ovih 6-7 igraca uletilo u ovu ekipu bice to odlicno..vazno je da su ovi sto su igrali do penala i crvenog kartona pokazali da mogu protiv konkurenta ...samo treba vidjeti kao nedozvoljavati da primamo ove golove iz prekida, odnosno penala i u finishu utakmica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ebiga ljudi se nadaju kao i svi sta tu mozemo ..neka im je sretno u pogodu na to...samo jako tesko ce neko sa TK otici u PL zbog ove situacijeBrcko87 je napisao/la:ko će sad trpit ove iz Gračanice..prije ove pobjede su već bili prekucali ovu ligu..poslije ove pobjede počet će priče o Ligi šampiona..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Brcko87 je napisao/la:ko će sad trpit ove iz Gračanice..prije ove pobjede su već bili prekucali ovu ligu..poslije ove pobjede počet će priče o Ligi šampiona..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sam sebe cu da citiram, da li sam baksuzirao ili je stvarno bila realnost zbog izostanka nekih igraca.fukara87 je napisao/la:Cuj 8-9 igraca nema pravo nastupa sutra ? Pa ako je tako onda nista od ovog kupa protiv Bratstva, sad ne znam da li ce neko faliti u Bratstvu, vidjet cemo sutra ko ce igrati, vjerovatno skroz druga postava.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Sam sebe cu da citiram, da li sam baksuzirao ili je stvarno bila realnost zbog izostanka nekih igraca.fukara87 je napisao/la:Cuj 8-9 igraca nema pravo nastupa sutra ? Pa ako je tako onda nista od ovog kupa protiv Bratstva, sad ne znam da li ce neko faliti u Bratstvu, vidjet cemo sutra ko ce igrati, vjerovatno skroz druga postava.
pa zar ih je toliko falilo?... pa dobro znam da je pola postave falilo ali kud ba 8-9 igraca ?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne znam da li je dosla prava navijacka skupina fukara ili ne ali oni koji su bili nisu nimalo osvjetlali obraz.Na stranu sve tenzije i to sto su krenuli preskocit ogradu da se obracunaju sa nasim navijacima....Ali kada su poceli rasisticki navijat protiv naseg tamnomputog Mousse aludirajuci na majmuna , to stvarno nema smisla i neka ide tim pojedincima na dusu....Igru necu komentarisati da ne bude da serem i tako to 
www.nkbratstvogracanica.com
Pustite te price falilo nam ovoliko i onoliko igrača.Jednostavno smo losi i ćao.Ako mislimo igrat PL nama treba 13 novih igrača i trener jer od ovog nema nista.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sad iz Klokotnice. Ukratko: sudija je jedno veliko djubre! Daje crveni karton nasem Saletu koji je navodno kao "zadnji" igrac srusio njihovog Musu a koji je sebi dao tako jak for da ne bi stigo loptu da je duplo brzi. Tog istog Musu nije iskljucio krajem prvog poluvremena kada je s DVIJE ruke za vrat uhvatio Pršeša nakon cega je usljedilo koskanje svih igraca. Sto se tice nase ekipe ustanovilo se ono sto sam pisao da mali Pršeš jednostavno ne moze igrat u prvih 11 i danas je to potvrdio. Kod rezulata 0-0 malac volejom (za kojeg se namjestao nekih 10 sec) fula citav gol i pogadja naseg igraca - dok se golman Bratstva vracao na svoj gol jer je istrcao i lose procjenio let lopte. U drugom poluvremenu nekih 7-8 minuta nakon dosudjenoj jedanaesterca Pršeš naocigled svih nas igra rukom u sesnestercu a sudija hladno mase rukom kao da se nista nije desilo. Time je i sam potvrdio da penal i iskljucenje uopste nije ni postojalo jer se ovim kao iskupio za to.
Mislio sam da necemo moc vise bez nekoliko standardnih, novopecenih startera ali ispostavilo se da smo u najmanju ruku bili ravnopravna ekipa. Nadam se da nam ovaj sudija nece sudit u ligaskim utakmicama!
Mislio sam da necemo moc vise bez nekoliko standardnih, novopecenih startera ali ispostavilo se da smo u najmanju ruku bili ravnopravna ekipa. Nadam se da nam ovaj sudija nece sudit u ligaskim utakmicama!
075
Sudit ti nece garant jer je on premijerligaski sudijac (Boze sacuvaj ko premijer ligu sudi i to sesti sudija na listi...)...TzBulevar87 je napisao/la:Sad iz Klokotnice. Ukratko: sudija je jedno veliko djubre! Daje crveni karton nasem Saletu koji je navodno kao "zadnji" igrac srusio njihovog Musu a koji je sebi dao tako jak for da ne bi stigo loptu da je duplo brzi. Tog istog Musu nije iskljucio krajem prvog poluvremena kada je s DVIJE ruke za vrat uhvatio Pršeša nakon cega je usljedilo koskanje svih igraca. Sto se tice nase ekipe ustanovilo se ono sto sam pisao da mali Pršeš jednostavno ne moze igrat u prvih 11 i danas je to potvrdio. Kod rezulata 0-0 malac volejom (za kojeg se namjestao nekih 10 sec) fula citav gol i pogadja naseg igraca - dok se golman Bratstva vracao na svoj gol jer je istrcao i lose procjenio let lopte. U drugom poluvremenu nekih 7-8 minuta nakon dosudjenoj jedanaesterca Pršeš naocigled svih nas igra rukom u sesnestercu a sudija hladno mase rukom kao da se nista nije desilo. Time je i sam potvrdio da penal i iskljucenje uopste nije ni postojalo jer se ovim kao iskupio za to.
www.nkbratstvogracanica.com
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja koji sam se nalazio tu negdje kod ograde sam se posramio kada su poceli da skandiraju ono Musicesc4 je napisao/la:Ne znam da li je dosla prava navijacka skupina fukara ili ne ali oni koji su bili nisu nimalo osvjetlali obraz.Na stranu sve tenzije i to sto su krenuli preskocit ogradu da se obracunaju sa nasim navijacima....Ali kada su poceli rasisticki navijat protiv naseg tamnomputog Mousse aludirajuci na majmuna , to stvarno nema smisla i neka ide tim pojedincima na dusu....Igru necu komentarisati da ne bude da serem i tako to
075
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Tuzlaci, ko gubi ima pravo da se ljuti 
Izdominirali smo vas i na terenu a Bogami i na tribini...
Sportski pozdrav
Sportski pozdrav
ma libo nas racku za kup TK. za 15 dana je prva bitna utakmica a sad znamo kakvo nas opet sudjenje ocekuje u ovoj zabokrecini od lige 
Sloboda Tuzla
Mora da ste ponijeli onu trubu danas s kojom blejite isto ovce na tribini hahahahahaNkBratstvoGracanica je napisao/la:Tuzlaci, ko gubi ima pravo da se ljuti
Sportski pozdrav
Sedmo izgubljeno finale
.
Kratko i jsno: RASULI SMO VAS KO RIZU .. eh sad do sutra se
ljutite i pricajte nekakve nebuloze ali imate problem sa svojom ekipom ...
Aa cast nekakvim navijacima ali ona danas grupa balavaca se vise trudila da nekoga
uvrijedi nego da navija , ako je ovo ta navijacka skupina i podrzava ovakvo ponasanje
onda ........ KO RIZU odo teferic jeb. ga
ljutite i pricajte nekakve nebuloze ali imate problem sa svojom ekipom ...
Aa cast nekakvim navijacima ali ona danas grupa balavaca se vise trudila da nekoga
uvrijedi nego da navija , ako je ovo ta navijacka skupina i podrzava ovakvo ponasanje
onda ........ KO RIZU odo teferic jeb. ga
- 7aprildomemoj
Sars vidi se da nisi bio na tekmi. A najveća rak rana Slobode je golman ako se ono i može nazvat golmanom. Čovjek se ne miče sa gol linije i za oba gola je on kriv 100 % jer nije istrčo i pokupio lopte na vrijeme. Dalje kod 2:0 na ubačaj u 16 metara govori moja moja i uhvati loptu te ispusti je Panti pred noge, samo što ovaj to nije vidio i nije se snašao odmah. Žalili ste se prošle godine na Tinu al on je doktor nauka za ovoh kloca od golmana. Utakmica bez ikakvog natjecateljskog značaja, bitno je da obje ekipe idu dalje. Sloboda oslabljena za bivše igrače Bratstva Mujkića i Efendića i neznam koje još jednostavno nije mogla više. Sudija nije svirao još jedan penal za Bratstvo kada je vaš igrač rukom odnio loptu iz 16 metara. Sve u svemu tekma je dobro došla objema ekipama kao priprema za prvenstvo.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Zodiac je napisao/la:Sedmo izgubljeno finale.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.