Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
A i Zalgiris ubija Lecha
nebi pogodio da si Isus.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- ArthurBishop
- Kontakt:
Je.bem vam sve ukrajinsko, droljasto. Pa vas poslastičari i pekari vode, ne mogu da vjerujem. Da odigram da će petak svanut', četvrtak bi vječan bio.
Željezničar za život cijeli!
Nisam pratio medije, je li prvi tim dosao i imaju li uopste zelje da se plasiraju u EL, sve sam s racuna zavalio na debile jbm ti zivot
Ja Metalurga, majko mila 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hoćete vi da igrate protiv strašnog Kukšija. 

da se nadovežem na taj listic, ostao mi je bio još jedan islandski par koji je juce trebao igrati, al pomjeren bio za danas, zx2 na trotur nekakav i poluvrijeme 0-0, 68min 1-0 i treci gol pada u 90+insider je napisao/la:Bog je stvorio sretne ljude i tebe. Majkemi...Admir_Sa je napisao/la:profuliti 4+ gdje nakon 10min bude 2-1 je nenadjebivo
Consigliere, pao je Islanđane (Haukar - Selfoss 2:1). Inače, ja konstatno igram ovu ligu ZX2 i PM3.

nema potpisa
Prokleti Salzburg, koliko ce toga falit 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Imam molbu za forumaše (kladioničare) da me posavjetuju. Pogodio sam sedam od osam parova, osmi se igra sutra...
Dakle, pogođeni su: PSG - Bordeaux 1, Dinamo M 1, PSV 2, Plzen 1, Asrenal oba daju, Basle oba daju.
Na dvije marke dobitak je 82 KM. Ostala mi utakmica Slavija - Sarajevo. Najbolja kombinacija za odbranu? Najgore do svega što je naša liga pa ne mogu da singliram. Ima li neko pametan prijedlog? Moram se braniti, ko zna mogu li ovi dobiti u Lukavici.
Dakle, pogođeni su: PSG - Bordeaux 1, Dinamo M 1, PSV 2, Plzen 1, Asrenal oba daju, Basle oba daju.
Na dvije marke dobitak je 82 KM. Ostala mi utakmica Slavija - Sarajevo. Najbolja kombinacija za odbranu? Najgore do svega što je naša liga pa ne mogu da singliram. Ima li neko pametan prijedlog? Moram se braniti, ko zna mogu li ovi dobiti u Lukavici.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
da pohvalim imperiju mamica zdravka, donese pare u utorak, donese veceras
bog otac fudbala na balkanu!
nema potpisa
ne znam može li se kod nas u nekoj kladi singlirat nasa liga, ili traži nekog ko ima račun u nekoj stranoj pa nek on brani. Ne znam kako drugačijeinsider je napisao/la:Imam molbu za forumaše (kladioničare) da me posavjetuju. Pogodio sam sedam od osam parova, osmi se igra sutra...

Pustiću sunce da topi ljubav!
i ja samo njih čeko, i zahvali se Soudaniju, a ne MamićuAdmir_Sa je napisao/la:da pohvalim imperiju mamica zdravka, donese pare u utorak, donese veceras

pobjednicki mentalitet se ne može tako lako dobiti, a godine pametnog ulaganja i vodjenja kluba su dinamo dovele do toga da nikada nema predaje i da se igra do 90+ minuta, ove dvije utakmice u ovih 5 dana su to dokazalehoshafka je napisao/la:i ja samo njih čeko, i zahvali se Soudaniju, a ne MamićuAdmir_Sa je napisao/la:da pohvalim imperiju mamica zdravka, donese pare u utorak, donese veceras
nema potpisa
U Lutriji možeš igrati 3 para, odigraj tu dvoznak, Želju (možeš kombinirati PL) i još neku stopostotnu siguricu (a takve ja nemaminsider je napisao/la:Na dvije marke dobitak je 82 KM. Ostala mi utakmica Slavija - Sarajevo. Najbolja kombinacija za odbranu? Najgore do svega što je naša liga pa ne mogu da singliram. Ima li neko pametan prijedlog? Moram se braniti, ko zna mogu li ovi dobiti u Lukavici.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
staviš da ce ovaj tajland dobiti maleziju 17+ razlike i u prvoj cetvrtini vode 15, a u drugoj ovi naprave seriju 12-0 

nema potpisa
- Consigliere
- Kontakt:
Imal iko info koje klade rade sutra?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Premier od 10 do 15Consigliere je napisao/la:Imal iko info koje klade rade sutra?

www.nkbratstvogracanica.com
Radi li sport plus jos? Vjerovatno ne, ali..
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Hajde Žilino zabij 1 mamu vam natakarim 
Džaba kada Hajduk i ova Mama Gori ne mogu zabit'

Džaba kada Hajduk i ova Mama Gori ne mogu zabit'

klađenje na virtualne sportove
, koji debilizam, na kojem principu to radi fakat mi nije jasno. Ima li ko iskustva s tim.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:

Boze svasta.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.