[youtube][/youtube]
Tada se zivjelo za pobjede reprezentacije, danas su iste svakodnevnice u kojima se toliko ne radujemo kao prije jer je normala postalo derati sve redom. Prije je bilo sladje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zelis reci danas smo prejaki ?skyisthelimit je napisao/la:Gol protiv Norveske je jedan od najboljih svih vremena u povijesti reprezentacije BiH, a zaigurno i najbolji s obzirom na oklonosti itd..
[youtube][/youtube]
Tada se zivjelo za pobjede reprezentacije, danas su iste svakodnevnice u kojima se toliko ne radujemo kao prije jer je normala postalo derati sve redom. Prije je bilo sladje
Meni su opet ona dva gola na Parkenu najsladja pogotovo ona akcija kod gola Baljicaskyisthelimit je napisao/la:Gol protiv Norveske je jedan od najboljih svih vremena u povijesti reprezentacije BiH, a zaigurno i najbolji s obzirom na oklonosti itd..
[youtube][/youtube]
ZgemboAdislic je napisao/la:Salihovic protiv Turske, anyone?
Kod: Označi sve
Vise nije problem hocemol' se kvalifikovat, sad je problem hocemol osvojit :mrgreen:
http://www.calciomercato.it/news/228812 ... ifesa.html" onclick="window.open(this.href);return false;sagitarius je napisao/la:Čim je naš odmah krenule spekulacije,zeli ga ovi zele ga oni.Ovi nasi mediji su presmjeni :S
izvuceno je sa talijanskih portalasagitarius je napisao/la:Čim je naš odmah krenule spekulacije,zeli ga ovi zele ga oni.Ovi nasi mediji su presmjeni :S
Aj nadji mi link da vidim na tim talijanskim portalimaBosniacum Lilium je napisao/la:izvuceno je sa talijanskih portalasagitarius je napisao/la:Čim je naš odmah krenule spekulacije,zeli ga ovi zele ga oni.Ovi nasi mediji su presmjeni :S
pa postavio @Edvin_Mg link par postova iznad tebesagitarius je napisao/la:Aj nadji mi link da vidim na tim talijanskim portalimaBosniacum Lilium je napisao/la:izvuceno je sa talijanskih portalasagitarius je napisao/la:Čim je naš odmah krenule spekulacije,zeli ga ovi zele ga oni.Ovi nasi mediji su presmjeni :S