FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zumba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zumba » 01 avg 2013, 16:27

aS_Roma,zar nisi prije neki dan pisao da vise nikad neces pisati na zeljinu temu,jer smo za vas Barca,blabla ?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 avg 2013, 16:32

Buu je napisao/la: Da ce se sta u subotu dobro desiti oni bi jos sinoc odrzali vanrednu press konferenciju. Previse se mulja sa nase strane
zašto kad je jedina verzija javno izrečena od uprave da amar ide samo na odmor i da se onda vraća? čemu vanredna press konferencija da se to ponovi još jednom?

neću da kažem da je sve u redu i da se vraća - jer ne znam. ali da jeste tako - čemu vanredna press konferencija kad su tako i rekli?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 avg 2013, 16:34

zumba je napisao/la:aS_Roma,zar nisi prije neki dan pisao da vise nikad neces pisati na zeljinu temu,jer smo za vas Barca,blabla ?
Ne brini se, neće ti odgovoriti na to pitanje ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 avg 2013, 16:37

hemedikt postavi tu adresu malo bolje, ne pratimo svi te stranice.. Sta se treba ukucat nakon tacke??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 avg 2013, 16:38

Reklamira čovjek stranicu, više klikova-više para, vidiš da mu je prvi post ;) Znam ja šta ide, ali ti neću reći samo iz tog razloga, a usput odoh i prijaviti njegov post ako već nije prijavljen ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 avg 2013, 17:02

ChWilla je napisao/la:
Buu je napisao/la: Da ce se sta u subotu dobro desiti oni bi jos sinoc odrzali vanrednu press konferenciju. Previse se mulja sa nase strane
zašto kad je jedina verzija javno izrečena od uprave da amar ide samo na odmor i da se onda vraća? čemu vanredna press konferencija da se to ponovi još jednom?

neću da kažem da je sve u redu i da se vraća - jer ne znam. ali da jeste tako - čemu vanredna press konferencija kad su tako i rekli?
Zato sto je ta verzija vazila do sjednice, a poslije sjednice ide neka druga verzija. Previse lazu a i puno odugovlace, raja nije retardirana i to oni znaju. Ocito im treba jos vremena jer sjednica i nije zavrsila kako smo mislili. Inace bi bila press kon. jos danas da se rijese tog pritiska.
Zato i ne vjerujem da cemo u subotu proslije presice biti zadovoljni.
NO PYRO NO PARTY

hamedikt
Kontakt:

Post Postao/la hamedikt » 01 avg 2013, 17:18

Ako se Brko vrati sve će biti po njegovom , a to je jako dobro za naš klub.

On je otišao samo da pokaže koliko znači za sve one koji vole Želju, otišao da im pokaže da su bez nujega izgubljen slučaj.

I vratit će se kao pobjednik a šuhtovi će morati da uključe Mute!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 avg 2013, 17:24

Buu je napisao/la:
Zato sto je ta verzija vazila do sjednice, a poslije sjednice ide neka druga verzija. Previse lazu a i puno odugovlace, raja nije retardirana i to oni znaju. Ocito im treba jos vremena jer sjednica i nije zavrsila kako smo mislili. Inace bi bila press kon. jos danas da se rijese tog pritiska.
Zato i ne vjerujem da cemo u subotu proslije presice biti zadovoljni.
ako je sve u redu i ako ostaje da se amar vraća nakon odmora, ne ide neka druga verzija. zašto bi išla? ide ako nije ili ako se nešto promijenilo.

opet naglašavam - ne kažem da jeste ili da nije jer ne znam.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 01 avg 2013, 18:16

Ocigledno je da smo se do sad primali na supljake i opet pokusavamo kao znati neke informacije koje ruku na srce ni novinari sportsport ne znaju kako ce neko drugi reci.
Fino se u medijima izaslo da ce se sve lijepo znati do subote i to je korektno. Aleksandar_veliki sto kaze da je neozbiljno, ne shvatam zbog cega ? Fino je receno u subotu ce se sve znati, zar nije glupo da nesto iznose taj dan kad ste dosli, jer se ocigledno ne zna sta ce se desiti.
Sabura do subote.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 01 avg 2013, 18:22

cirkus pravi...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 avg 2013, 19:28

Potvrdjeno da Osim ostaje i vi se brinete nesto, niste normalno fakat. Pa Osim da ima funkciju cistaca opet bi se najvise pitao za sve.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 avg 2013, 19:29

Josip p. Za ovu situaciju u nasem klubu ( trenutnu) kaze " okoro ja njivu doso do seste brazde i stade". Ako kojim slucajem Amar napusti klub to je to ,nadam se da nece ali imam neki feeling da mu je kopu film. Cami cekajuci do subote i aufidezen.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 01 avg 2013, 19:32

Meni nije jasno čemu ovo nezadovoljstvo i lupetanje, pa u subotu je svakako press pred utakmicu sa Travnikom, pa će se i tom ujedno raspraviti i prezentovati javnosti zašto praviti dva puta press povodom ovog posljednjeg dešavanja i press uoči utakmice baš nelogično i glupo.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 01 avg 2013, 19:33

Ma sve je ovo neozbiljno sa njihove strane-i sa strane kluba i sa strane Amara.Ako toliko postuju navijace koliko se busaju u prsa zasto ih kao telad drze u nezivjesnosti toliko dana.Zasto ne izadzu u javnost sa obavijestenjem u pitanju je to i to i bog te veselio.Ne -kao sto neko rece treba smisliti saopstenje do subote koje ce svima zamazati oci-ma neka rade sta hoce kakva drzava takav fudbal i sve ostalo
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 01 avg 2013, 19:38

Mene ovo isto nervira šta muljaju pa sad hoće bit trener sad neće pa se nešto umotava šta je tu puklo pa odjednom neće šta se tu radi to niko živ ne zna mora da ga je neko uvrijedio pa rekao da bi on bolje prošao sa Viktoriom pa od tad neće da vodi il šta već ja stvarno ne kontam, i šta sad jedan dino i memić će vodit ovakav tim, ja sma to znao da će ovako biti ovo nema smisla, a sve je govorio bit ćemo nosioci, i hajd ti sad sa ovim trenerom osvoji šampionat.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 01 avg 2013, 19:46

Stavkafcz je napisao/la:Mene ovo isto nervira šta muljaju pa sad hoće bit trener sad neće pa se nešto umotava šta je tu puklo pa odjednom neće šta se tu radi to niko živ ne zna mora da ga je neko uvrijedio pa rekao da bi on bolje prošao sa Viktoriom pa od tad neće da vodi il šta već ja stvarno ne kontam, i šta sad jedan dino i memić će vodit ovakav tim, ja sma to znao da će ovako biti ovo nema smisla, a sve je govorio bit ćemo nosioci, i hajd ti sad sa ovim trenerom osvoji šampionat.
Ma kakav dino,kakav memic i ostala kompanija.Ako Gredic I brko nemaju podrsku navijaca nema je niko u BIh,pa zar ti treba nesto vise.Izadzi saopstenjem reci ovaj ili onaj seru,prave probleme,ne rade pa ces vidjeti kako ce se sve brzo zavrsiti,ali ovo ovako je stvarno neozbiljno.Znam sada ce se neki javiti i reci bit ce press u subotu-a do tada /postovani i cijenjeni navijaci/ vi lupajte glavu sta je ikako je :roll:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

jocker

Post Postao/la jocker » 01 avg 2013, 20:19

Ovo je najpametniji potez koji je Amar mogao uraditi s ciljem da digne sve na noge!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 avg 2013, 20:54

EuroSport je napisao/la:Ocigledno je da smo se do sad primali na supljake i opet pokusavamo kao znati neke informacije koje ruku na srce ni novinari sportsport ne znaju kako ce neko drugi reci.
Fino se u medijima izaslo da ce se sve lijepo znati do subote i to je korektno. Aleksandar_veliki sto kaze da je neozbiljno, ne shvatam zbog cega ? Fino je receno u subotu ce se sve znati, zar nije glupo da nesto iznose taj dan kad ste dosli, jer se ocigledno ne zna sta ce se desiti.
Sabura do subote.
Pa neozbiljno je prvo sto je bilo rijec da ide na odmor a sad kao nesto drugo, da je sve cisto i Amar bi se javio i rekao da je sve OK na odmoru sam i vracam se tad i tad

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 avg 2013, 21:08

Opet ste poceli jesti vnago :!: Smirite se, novinari u mukama jer nema informacija, navijaci jer nema informacija, ali ko nas pita, ko to nama treba isti trenutak polagati racune ?! Fino je receno konferencija u subotu, strpi se do tada, nije valjda Zeljo jedina tema u BiH... Skupstina je bila, mora se napisati, uobliciti, zvanicno saopstenje, mozda spremaju nesto, itd. Odmah se primaju, ode Osim, ode ovaj, onaj, izmisljotine... Meni je sasvim dovoljno da sam ga vidio juce na onim slikama za nove artikle u fan shopu, da je bio tu, vedar, nasmijan...

Danas u Avazu, vidim niko ne pise, objavljeno da je Gençlerbirliği zainteresovan za Kvesica vec sada, iako znaju da je povrijedjen, te da bi se transfer trebao realizovati u januaru... To su rijeci njegovog menadzera, a takodje je rekao i da je vec ranije odbijena ponuda od 400.000 eura, a da su jos zainteresovani bili Hajduk i Split ali da su njihove ponude bile dosta slabije, a Kvesic pocinje raditi sa loptom, ili trenirati, ne sjecam se, vec za 7-10 dana...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Stavkafcz
Kontakt:

Post Postao/la Stavkafcz » 01 avg 2013, 21:44

I niko da izađe da kaže u vezi onog Žuje i njegovog prozivanja i nagađanja kad je sve tako da mu napišu koju o njemu, izgleda da niko nema muda ili neće, pa nek prodaju i Kvesu al nemamo adekvatnih zamjena nama se jedino igrači katastrofalno povrijeđuju ja ne znam koji je razlog, ja u ligi još nisam čuo da se neko ovako povrijeđuje ko naši igrači i to 4 komada njih, aj da je 1 al od kud te takve povrede?*

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.