Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 12 dec 2009, 19:18

Dosta o najlošijoj momčadi u LP. :lol: Ipak imamo sutra veoma važnu utakmicu.Iako je Loserpool u jadnoj formi i pravo loše igraju u zadnje vrijeme ne treba ih podcijeniti,pogotovo bez RVP :cry: Nadam se da će formacija biti slicna onoj protiv Stokea.Volim Dudua,ali sutra mu je mjesto na klupi,a Andrey mora biti u prvoj postavi kao napadac.
Rezultat:
Loserpool 1 : 3 ARSENAL (Kuyt - Arshavin(2),Gallas)
Arshavin će opet da ih uništi :mrgreen:
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 12 dec 2009, 19:35

@ljubav
koliko ce ti još dana u potpisu pisati to "blue is the colour".Muka mi više :? :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2009, 19:41

Dok Arsenal ne osvoji nesto. to jest zauvjek.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 12 dec 2009, 19:45

Wolverine je napisao/la:Dok Arsenal ne osvoji nesto. to jest zauvjek.
Oooo,pa sta ima ljubavi nisam te prepozno :lol:
Tješi se ti,ali evo Chelski remiziro,a Mancho gubi.Sutra pobjeda protiv Loserpoola i imamo pravo dobre šanse za titulu.Mada mi volimo kad nas podcjenjuju,onda smo još bolji 8-)

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 12 dec 2009, 19:50

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@ljubav
koliko ce ti još dana u potpisu pisati to "blue is the colour".Muka mi više :? :lol:
Do sutra, al' zanimljivo je da od kada to stoji, Chelski nije pobijedio nikoga.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 12 dec 2009, 19:54

ljubav je napisao/la:
Onda je možda bolje da ostane :lol: :mrgreen:

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 12 dec 2009, 19:57

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
ljubav je napisao/la:
Onda je možda bolje da ostane :lol: :mrgreen:
Sad @lejla misli:"Joj, jest ona moja ljubav lukava, kako me prevari hinjski."
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2009, 20:04

Tješi se ti,ali evo Chelski remiziro,a Mancho gubi.Sutra pobjeda protiv Loserpoola i imamo pravo dobre šanse za titulu.Mada mi volimo kad nas podcjenjuju,onda smo još bolji 8-)
haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 12 dec 2009, 20:09

Wolverine je napisao/la:
haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.
Skiknuse i pobjegose u sumu!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 20:09

Wolverine je napisao/la: haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.
Ja se sve vise slazem sa tobom :mrgreen: Nema nista od naslova ako i dalje mislite ubacivati 18-godisnjake u sastav
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 12 dec 2009, 20:12

Pipita je napisao/la:
Wolverine je napisao/la: haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.
Ja se sve vise slazem sa tobom :mrgreen: Nema nista od naslova ako i dalje mislite ubacivati 18-godisnjake u sastav
slika

razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto mi svoju djecu koristimo za ne daj boze, a vi za ligu prvaka :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 12 dec 2009, 20:14

Cuj djecu koriste za ne daj Boze pa kakva ces ti majka biti? :cry:
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 12 dec 2009, 20:17

Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga. :D
@lejla
razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto su naša djeca duplo bolja od vaše i što su naša djeca postale zvijezde a vaša prosjecni igraci championshipa ;) :mrgreen:

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 20:23

lejla je napisao/la:
slika

razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto mi svoju djecu koristimo za ne daj boze, a vi za ligu prvaka :mrgreen:
haahhaha :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 12 dec 2009, 20:24

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga. :D
@lejla
razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto su naša djeca duplo bolja od vaše i što su naša djeca postale zvijezde a vaša prosjecni igraci championshipa ;) :mrgreen:
hahaha,,, names, please :P
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2009, 20:26

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga. :D
@lejla
jel ti pratis Arsenal uopste ? cuj jednom...

Ima jedna veca razlika izmedju Chelsea i Arsenala. Chelsea ima zvijezde tipa Drogbe, Lamparda, Cecha, Essiena koje su prepoznali dok jos nisu bili ekstra popularni igraci. Onda su tu Terry, Cole i jos neki.. Arsenal takvih igraca ima veoma malo. najbolji igrac je Fabregas, Arshavin i Van Persea koji se svake sezone povrijedi. Ovi ostali su ili djeca, ili zbog povreda nikada nece ostvariti karijeru kakvu mogu: Nasri, Rosicky, Eduardo...

Nemoj me pogresno razumit Ja volim vise Arsenala nego Chelsea. Ali treba biti malo objektivan i priznati da je u ovom momentu Chelsea 10 puta jaci od Arsenala. vidjelo se i u medjusobnom ogledu.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 12 dec 2009, 21:01

Wolverine je napisao/la:
@lejla

Ima jedna veca razlika izmedju Chelsea i Arsenala. Chelsea ima zvijezde tipa Drogbe, Lamparda, Cecha, Essiena koje su prepoznali dok jos nisu bili ekstra popularni igraci. Onda su tu Terry, Cole i jos neki.. Arsenal takvih igraca ima veoma malo. najbolji igrac je Fabregas, Arshavin i Van Persea koji se svake sezone povrijedi. Ovi ostali su ili djeca, ili zbog povreda nikada nece ostvariti karijeru kakvu mogu: Nasri, Rosicky, Eduardo...

Nemoj me pogresno razumit Ja volim vise Arsenala nego Chelsea. Ali treba biti malo objektivan i priznati da je u ovom momentu Chelsea 10 puta jaci od Arsenala. vidjelo se i u medjusobnom ogledu.
to je to ljudi imaju najbolju finansijsku situaciju u fudbalu i kažu preskup džeko 30 mil koji bi im super došao i umjesto da dovedu dvojicu igrača(zadnjeg veznog i napadača)dokazanih
oni bezveze dovode mlade nedokazane
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2009, 21:22

Dovedu neke mlade igrace, iz nekih lijevih liga. kasnije ti mladi igraci prezive sve moguce povrede te od njih nista ne bude.

Kad im je zao adti 30mil. za jednog od najboljih napadaca u europi, onda ni ne zasluzuju nista vise nego sto imaju sad. Ako hoces trofej, ulozi pare.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 12 dec 2009, 21:27

Wolverine je napisao/la:
@lejla

Napiso sam jednom zato što je @lejla napisala "razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto mi svoju djecu koristimo za ne daj boze, a vi za ligu prvaka"-cime je ocigledno mislila na tekmu sa Olympiakosa
Sto se tice zvijezda tima:
Arsenal-RVP,Arshavin,Cesc,Sagna,Nasri
Chelsea-Drogba,Lampard,Essien,Terry,Cole
Razumijem sto si napiso Rosickya(mada je on i u Dortmundu napravio sebi ime),pa i Dudua ,ali Nasri je zasad imao samo jednu povredu i to na pocetku ove sezone,odigro je veoma dobru prvu sezonu u Arsenalu i ima samo 22 godine.Tako da reći za njega da nece nikad napravit neku karijeru je malo pretjerano ;)
Pretjerano je reci i da je Chelsea 10 puta jaci,mozda nisam objektivan,ali ako je to slučaj sta onda reci za omjer Chelsea-Liverpool sem toga i Wigan je dobio Chelsea 3:1 tako da i to "vidjelo se i u medjusobnom ogledu" pada u vodu.Nemoj ni ti mene pogrešno shvatiti necu da kazem da je Chelsea slabiji od Arsenala,ali moras razumijeti da kao navijač Arsenala nemogu reći ni da je bolji :lol:
Dosta o Chelsea-u,sutra pada Loserpool...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2009, 21:30

Nasri je imao jednu, ali tesku povredu. mislim da je lom noge bio u pitanju. mislio sam da nece nikada napraviti karijeru, koju moze da postigne. on ima veliki potencijal, ali vidjet cemo sve. mlad je jos.

Chelsea je jaci od Arsenala i Liverpoola. Arsenal je bolji od Liverpoola. barem prema mome subjektivnom misljenju.

Ono za 10+ jaci sam mislio vise figurativno.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.