definitivnobagrcavi je napisao/la:Nermin Jamak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@carson
A kako ce vratiti svoj pare sto je ulozio jel prodajom adilovica ili ce krasti od ulaznica pare ?
A kako ce vratiti svoj pare sto je ulozio jel prodajom adilovica ili ce krasti od ulaznica pare ?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Navijaci su uz Amara,Amar je sad BOG u Zelji i kraj price.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Po meni je Tomic definitivno igrac mjeseca, covjek je preporodjen i bolji od Svrake trenutno, a Jamak je takodje puno bolji, ali jos ni blizu npr. nivoa Zebe ili Bekrica...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sto se tice igrac mjeseca..vagam izmedju Tomica,Jamaka i Bucana.
Dajte Jamaku glas, ne bi li ga natjeralo ovo da zadrzi formu
Mada moze biti mač sa 2 oštrice

Ja te volim, volim Željo..
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pa vala ja cu za njega glasati..koliko smo ga kritikovali i napusavali..red je nesto i pozitivno da mu se desi od nasgio10 je napisao/la:Dajte Jamaku glas, ne bi li ga natjeralo ovo da zadrzi formu

Yani Urdinov – Miljenik navijača sa Grbavice zbog svoje velike borbenosti. Odigrao je svih 270 minuta u proteklom mjesecu. Makedonac je nastupao na svojoj poziciji lijevog beka i u mnogome svojim odličnim nastupima pomogao Želji da ostvari dobre rezultate.
Niko kao Yani Urdinov ! Allaha mi najviše ga gotivim, moram sebi dres nabaviti sa Urdinovom na leđima
Niko kao Yani Urdinov ! Allaha mi najviše ga gotivim, moram sebi dres nabaviti sa Urdinovom na leđima

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
DA LI NEKO IMA SNIMAK ZELJO-LEOTAR FINALE KUPA 2003 GODINE
Željeznicar za život cijeli !
De ti nama ostavi svoj fb profil, a snimak će bitilikusa je napisao/la:DA LI NEKO IMA SNIMAK ZELJO-LEOTAR FINALE KUPA 2003 GODINE

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
majke mi vi isto djeca Amarova ljubav prema Zelji nije upitna ali nije htio tek tako dici sidro jer bi bilo katastrofa za navijace pa zar mislite da ce se Amar odreci svoje karijere sa 46 godina i da nece dobiti nijednu ponudu.terabajt je napisao/la:@carson
-
- Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la:Navijaci su uz Amara,Amar je sad BOG u Zelji i kraj price.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
+1 Samo dokazuju koliko su ustvari nesposobni i neozbiljni.aleksandar_veliki je napisao/la:Ti neces vise nikako, a kriviti novinara bilo kojeg medija za cirkus u nasim klubovima u najmanju ruku je bezobrazno. Jucer na Kosevu press, potpisan ugovor, traze se informacije o istom, a dobije se u inat dusmanima. Na Grbavici s druge strane predsjednistvo, traže se informacije, ne radi novinara, nego radi navijaca, javnosti i sta se dobije, strpite se do subote. I onda se cudimo sto smo na dnu. Ovo sto se desava u nasim najvecim klubovima je cirkus u najmanju ruku.slibson je napisao/la:Ja cu vrlo kratko!
"Najrelevantniji i najposjećeniji bh (sportski) mediji" kao s..s.ba, sa-x, scs i da ih ne nabrajam sve, generishu promet objavljujuci poluinofrmacije, nagadjanja i sl.
Dakle, umjesto provjerene informacije dobijemo bombasticno NAGADJANJE na osnovu kojeg oni dobiju svoje klikove.
Novinarstvno se nazalost svelo na to da bilo ko moze objaviti bilo sta o bilo cemu i usput neodgovarati za to.
Ova objavljivanja nagadjanja glede A.O. i prenosenje istih je degutantno i dokaz da su novinari navedenih portala dotkali dno te da ih treba podjednako ozbiljno shvatati kao i shizofrene osobe.
"strpite se do subote", da pripreme dovoljno kvalitetnu "šuplju" priču kojom će mazati oči drugima... Samo se nerviram...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 01 avg 2013, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
hahahahaha......AsharaK je napisao/la:De ti nama ostavi svoj fb profil, a snimak će bitilikusa je napisao/la:DA LI NEKO IMA SNIMAK ZELJO-LEOTAR FINALE KUPA 2003 GODINE![]()
![]()
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
dok su na sceni Dino ,kod vas Dzelo imamo i mi takvih pulena u upravi koji misle na odijelo i lijepe rijeci nosit napredak bh fudbala necemo daleko.Ali nisu oni krivi sto im to polazi za rukom ,dok je nas naorod takav da vise voli cut lijepu ne istinu od ruzne isitine.
Da je vise ljudi ko Amar u ligi davno bi mi bili tamo gdje zelimo
,jednostavno kaze onakako kako jest sto se to vecini nesvidja to je problem raje.Ne moze rec da je crno bijelo
izvinjavam se na off
Da je vise ljudi ko Amar u ligi davno bi mi bili tamo gdje zelimo
,jednostavno kaze onakako kako jest sto se to vecini nesvidja to je problem raje.Ne moze rec da je crno bijelo
izvinjavam se na off
da je šta dobro u tom ugovoru odmah bi nabili svima na nos. ovako ostaje na tome, da je riječ o ugovoru...
Eto njima ulicara Colica , a ovaj Pehilj bi nama mozda dobro dosao vidi se da je fino dijete a naletio naivno na provokaciju !AlemC85 je napisao/la:ako mislite E. Čolića tjerati, samo ne u VELEŽ...![]()
![]()
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Status Amara Osima u Željezničaru javnosti će biti razjašnjen na konferenciji za medije u subotu, na kojoj će uz prvog čovjeka struke biti prisutan i predsjednik kluba Almir Gredić.
Ovo je jedina zvanična informacija koju je jučer bilo moguće dobiti na Grbavici, budući da svi odgovorni s kojima smo uspjeli kontaktirati ne žele davati izjave za medije. Takav je stav donešen na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva kluba.
Do subote, dakle, možemo samo nagađati hoće li tvorac svih većih Željinih poslijeratnih uspjeha u svoja dva mandata dobiti novu ulogu ili će se nakon odmora vratiti na mjesto prvog trenera. Do subote se ne zna ni koliko će potrajati Osimov odmor kojeg, opet, provodi tako što je vrlo često na Grbavici (ali ne vodi treninge) i redovno kontaktira sa trenerima i članovima rukovodstva, ali ne odgovara na pozive novinara.
Nešto ranije smo objavili da će Osim ubuduće raditi kao sportski direktor Željezničara. To mu je, uostalom, i sad u opisu posla na funkciji menadžera na koju je imenovan. Prema našem izvoru, Osim je, usljed zasićenja, zatražio da se privremeno izmakne sa terena i posveti drugim zadacima koji su mu u opisu poslova (koordinacija s upravom, transferi igrača, omladinski pogon). Ulogu prvog trenera, do daljnjeg će obavljati Dino Đurbuzović.
Ostaje pitanje dokad. Odgovore ćemo, nadamo se, dobiti u subotu.
Izvor: Avaz
Ovo je jedina zvanična informacija koju je jučer bilo moguće dobiti na Grbavici, budući da svi odgovorni s kojima smo uspjeli kontaktirati ne žele davati izjave za medije. Takav je stav donešen na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva kluba.
Do subote, dakle, možemo samo nagađati hoće li tvorac svih većih Željinih poslijeratnih uspjeha u svoja dva mandata dobiti novu ulogu ili će se nakon odmora vratiti na mjesto prvog trenera. Do subote se ne zna ni koliko će potrajati Osimov odmor kojeg, opet, provodi tako što je vrlo često na Grbavici (ali ne vodi treninge) i redovno kontaktira sa trenerima i članovima rukovodstva, ali ne odgovara na pozive novinara.
Nešto ranije smo objavili da će Osim ubuduće raditi kao sportski direktor Željezničara. To mu je, uostalom, i sad u opisu posla na funkciji menadžera na koju je imenovan. Prema našem izvoru, Osim je, usljed zasićenja, zatražio da se privremeno izmakne sa terena i posveti drugim zadacima koji su mu u opisu poslova (koordinacija s upravom, transferi igrača, omladinski pogon). Ulogu prvog trenera, do daljnjeg će obavljati Dino Đurbuzović.
Ostaje pitanje dokad. Odgovore ćemo, nadamo se, dobiti u subotu.
Izvor: Avaz
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Nisam ja ni rekao da je on negdje otišao.On je tu,samo kao sportski direktor,a ubrzo ce biti vracen na svoju staru funkcijuSarajlijaTM je napisao/la:Grijesis zumba...
Brko nije nigdje ni otišao
Ne širi laži!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.