Ma ja sam siguran da nece .Dobar je to napadac sto je pokaz'o i onim golom u listici samo nikad' nije dobio pravu priliku.AlemC85 je napisao/la:@ karlovacko
valjda neće imati problema da uskoro pronađe novi angažman, žao mi momka, ali takav je ovaj je.beni život...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- karlovacko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
kako će dobit od adilovića, pa morao je gurat adilovića da ga proda da se zaradi koja pinka.
-
- Kontakt:
100% si upravu!!!moRAja je napisao/la:Ma jazavac druze,zamisli zeljino djete zabije go zelji i raduje se ko da ga je dao sarajevu. Seljacic koji nema sekunde postovanja prema nikome. Brnjaska demagogijaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Istina je sto je Pehilj rekao u vezi Colica, Colic ga je pljunuo nakon meca protiv Zvijezde i to svi znaju.
Ma polako doci ce red i na Colica **** ce i njemu raja mater ... pichka hinjava!!!
samo mi reci da li je on igrao za FAMOS iz Hrasnice?karlovacko je napisao/la:Ma ja sam siguran da nece .Dobar je to napadac sto je pokaz'o i onim golom u listici samo nikad' nije dobio pravu priliku.AlemC85 je napisao/la:@ karlovacko
valjda neće imati problema da uskoro pronađe novi angažman, žao mi momka, ali takav je ovaj je.beni život...
- karlovacko
- Kontakt:
Tokom svoje karijere, Pehilj je pored Željezničara nastupao za Olimpic, Krajišnik i Kozaru.AlemC85 je napisao/la:samo mi reci da li je on igrao za FAMOS iz Hrasnice?karlovacko je napisao/la:Ma ja sam siguran da nece .Dobar je to napadac sto je pokaz'o i onim golom u listici samo nikad' nije dobio pravu priliku.AlemC85 je napisao/la:@ karlovacko
Ja koliko znam ,nije .
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Jeste.Momak je iz Hrasnice i prvo je igro za FAMOS, pa je prešo u ŠF Novi Grad, pa u OlimpiC
DRUG NEBI TI PUNCA
- karlovacko
- Kontakt:
Eto vidis,nisam znao .bagrcavi je napisao/la:Jeste.Momak je iz Hrasnice i prvo je igro za FAMOS, pa je prešo u ŠF Novi Grad, pa u OlimpiC
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Hvala!bagrcavi je napisao/la:Jeste.Momak je iz Hrasnice i prvo je igro za FAMOS, pa je prešo u ŠF Novi Grad, pa u OlimpiC

-
- Kontakt:
Ovo sto je on i zvanicno sprtski direktor je jos i bolje, sumnjam da ce se povuci iz struke, imacce nekog uticaja bar dok je dino tu.
http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-i ... juli/6215/" onclick="window.open(this.href);return false;
Yani Urdinov!
Yani Urdinov!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- SarajlijaTM
Vidim svi se primili na info. i portasli i vi ovdje,bravo aleticu,bice cevapa za iftar 
istina je to da brko osim menadzera kluba,sefa strucnog staba,dobiva i funkciju sportskog direktora,tj osim dosadasnjih ima i jos ovlasti. tj.brko je tito u zelji,a ovaj put je samo to potvrdio. Svi njegovi uslovi su ispunjeni i vraca se na klupu,kakav capljic,kakav dino,ne lupajte.
znaci adil je talnut,jos neki dan,ceka se zvanicna p
sponzor dolazi za 10tak dana,dobro jak.
brko ostaje,jos jaci nego prije.
manijaci su rekli jasnu poruku,koju su svi odlicno shvatili,pogotovo oni koji treba da shvate.
znaci kako sam i neki dan rekao "sad je sve u redu" tako je i bilo,dok ste svi plakali.
btw.info na pp su dobivali samo oni koji su mi duze vrijeme poznati s foruma.
a ovih par info. niste zasluzili vi ostali,ali vas ne mogu slusati kako placete.
@bokaČo,ajd ziv bio ako nisi gdje sprasio na more,makar poslje travnika nam sastavi sta fino da se procita,ubise s pricom vise

istina je to da brko osim menadzera kluba,sefa strucnog staba,dobiva i funkciju sportskog direktora,tj osim dosadasnjih ima i jos ovlasti. tj.brko je tito u zelji,a ovaj put je samo to potvrdio. Svi njegovi uslovi su ispunjeni i vraca se na klupu,kakav capljic,kakav dino,ne lupajte.
znaci adil je talnut,jos neki dan,ceka se zvanicna p
sponzor dolazi za 10tak dana,dobro jak.
brko ostaje,jos jaci nego prije.
manijaci su rekli jasnu poruku,koju su svi odlicno shvatili,pogotovo oni koji treba da shvate.
znaci kako sam i neki dan rekao "sad je sve u redu" tako je i bilo,dok ste svi plakali.
btw.info na pp su dobivali samo oni koji su mi duze vrijeme poznati s foruma.
a ovih par info. niste zasluzili vi ostali,ali vas ne mogu slusati kako placete.
@bokaČo,ajd ziv bio ako nisi gdje sprasio na more,makar poslje travnika nam sastavi sta fino da se procita,ubise s pricom vise
- Ultras1921
- Kontakt:
+1bagrcavi je napisao/la:Nermin Jamak
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Poslije one prijateljske u Bihaću govorilo se da bi Šaban mogao doci kod nas u Bihać na posudbu ako Adilović ostane u klubu, ali eto od toga nije bilo nista. Možda nam sad dođe
Ali zavisi kako ce ga NS BIH kazniti. Žao mi dečka, nadrlja sarajevsko dijete zbog jednog mostarca. Tako je svugdje, niko ne stiti i ne gleda domaću djecu. Onda su ih trebali obojicu kazniti i rijesen problem, a ovako samo jedan ispasta.

Cestitke za razmisljanje. Ko god bude trener on ce samo biti marioneta a Osim ce se pitati najvaznije tj o dovodjenju igraca iz njegove perspektive gdje su najpotrebniji. Ako je istina to za njegovu poziciju Zeljo nije nista izgubio nego dobiolisander je napisao/la:Ovo sto je on i zvanicno sprtski direktor je jos i bolje, sumnjam da ce se povuci iz struke, imacce nekog uticaja bar dok je dino tu.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- karlovacko
- Kontakt:
I ja Bgm Jamaku glas posla ,zasluzio je !
Volim te Željo!
Volim te Željo!
nukleusmember je napisao/la:@gani 60,joj jesi provala eeee
Dovoljno si rekao do sada da se vidi ko je provala

AMAR AMAR OSIM OSIM
Kakvo razmisljanje sad ce ispasti da je ovo super sto se desilo ovo je samo zamazivanje ociju ,ocito je Amaru dosadilo da se sam bori a para nema vjeruj mi samo je ostao da vrati svoje pare koje je ulozio i onda ce da razligu.moRAja je napisao/la:Cestitke za razmisljanje. Ko god bude trener on ce samo biti marioneta a Osim ce se pitati najvaznije tj o dovodjenju igraca iz njegove perspektive gdje su najpotrebniji. Ako je istina to za njegovu poziciju Zeljo nije nista izgubio nego dobiolisander je napisao/la:Ovo sto je on i zvanicno sprtski direktor je jos i bolje, sumnjam da ce se povuci iz struke, imacce nekog uticaja bar dok je dino tu.
Da on ne voli Zelju nebi ni ulagao svoje pareCARSON je napisao/la:Kakvo razmisljanje sad ce ispasti da je ovo super sto se desilo ovo je samo zamazivanje ociju ,ocito je Amaru dosadilo da se sam bori a para nema vjeruj mi samo je ostao da vrati svoje pare koje je ulozio i onda ce da razligu.moRAja je napisao/la:Cestitke za razmisljanje. Ko god bude trener on ce samo biti marioneta a Osim ce se pitati najvaznije tj o dovodjenju igraca iz njegove perspektive gdje su najpotrebniji. Ako je istina to za njegovu poziciju Zeljo nije nista izgubio nego dobiolisander je napisao/la:Ovo sto je on i zvanicno sprtski direktor je jos i bolje, sumnjam da ce se povuci iz struke, imacce nekog uticaja bar dok je dino tu.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Redfire16, WeekendOffender i 52 gosta.