Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad sve sagledam, pocinjem da shvacam tvoj pesimizam. Jeste da si malo pretjerao, ali ne smijesi nam se svijetla sezona.Henderson je napisao/la:Kako se Tottenham zafrkao, mogli su dovesti Aspasa a oni doveli Soldada. Jesu oni budale.
Hvala kolega. Sad će Premiership, još malo. Ostali će također shvatiti svoje greške.Rolex312 je napisao/la:Kad sve sagledam, pocinjem da shvacam tvoj pesimizam. Jeste da si malo pretjerao, ali ne smijesi nam se svijetla sezona.Henderson je napisao/la:Kako se Tottenham zafrkao, mogli su dovesti Aspasa a oni doveli Soldada. Jesu oni budale.
Ma ne bi se Soldado uklopio kod nas, pa bi bilo jos vise pljuvanja po BrendonuHenderson je napisao/la:Kako se Tottenham zafrkao, mogli su dovesti Aspasa a oni doveli Soldada. Jesu oni budale.
Nama treba jedan veliki transfer, transfer plaćen 20+ miliona funti da nam porastu apetiti, da se život vrati među navijače. Jer, kada vidiš da je 132 navijača glasalo da su zadovoljni sa sedmim mjestom, ne igranjem u Evropi, ne osvajanjem trofeja, ranim ispadanjima iz kupova... onda vidiš da smo pali na niske grane.gio10 je napisao/la:Ma ne bi se Soldado uklopio kod nas, pa bi bilo jos vise pljuvanja po BrendonuHenderson je napisao/la:Kako se Tottenham zafrkao, mogli su dovesti Aspasa a oni doveli Soldada. Jesu oni budale.
E tu se slazem i ja s tobom , dok je tu ima moju podršku jer i ja i on i svi mi zelimo samo najbolje klubu , kad se bude vidjelo da nam on ne moze pomoci dobit ce otkaz i to je to . Dolazi novi kojeg treba podrzavati i stati uz njega da se krene na bolje .gio10 je napisao/la:Ali mi kad krenemo po nekog dobrog igrača, uvijek se uplete u ovom trenutku bolji tim, ili bogatiji i logično je da će igrač otići igrati za njih. U današnje vrijeme historija ne predstavlja ništa..
Nažalost, kao što kažeš, pali smo na niske grane, ali do uspijeha ima načina. Polako se krpiti sa čim možemo, probati naći neku hemiju i dati sve od sebe da se Liverpul vrati na stari kolosijek.
Ja vjerujem da to Brendon radi i imat' će moju podršku kao i svaki trener koji dođe da vodi Liverpul
Patetican si...Henderson je napisao/la:Kako se Tottenham zafrkao, mogli su dovesti Aspasa a oni doveli Soldada. Jesu oni budale.
U stvarnom svijetu niko me ne voli, nemam prijatelja, nemam djevojke, rijetko izlazim vani, tražim pažnju. Ja samo želim da me neko primjeti, da me neko voli.Paradajz je napisao/la:Patetican si...Henderson je napisao/la:Kako se Tottenham zafrkao, mogli su dovesti Aspasa a oni doveli Soldada. Jesu oni budale.
Jel te dzematlije vole kao hodzu?Henderson je napisao/la:U stvarnom svijetu niko me ne voli, nemam prijatelja, nemam djevojke, rijetko izlazim vani, tražim pažnju. Ja samo želim da me neko primjeti, da me neko voli.Paradajz je napisao/la:Patetican si...Henderson je napisao/la:Kako se Tottenham zafrkao, mogli su dovesti Aspasa a oni doveli Soldada. Jesu oni budale.
Bio bi waste od novca da smo doveli Soldada za 30 freaking miliona evra, kada mozes dovesti Muriela za manje novca koji je uzgred mladji, svestraniji i za klasu talentovaniji od Soldada koji ima jos jednu, max dve sezone u nogama.elninho_resTO je napisao/la:Steta zbog Soldada, mislim da je Totenhem napravio strasan posao, ovakav gol igrac uz Suareza bi cuda cinio, recimo vec smo propustili jednog slicnog u vidu Higuaina... mogli smo napredovati...Sad Suarez i da ode necemo imati ni blizu takvog napadaca na trzistu ni da nas zakrpi, a kamoli da nas pojaca.
"Ti mrziš Brendana Rodgersa i želiš zlo Liverpoolu. Idi navijaj za neki drugi klub" - tako meni kažu.moj uzor-S.G je napisao/la:Plafon nam je 6 mjesto
Onako, realno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.