Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 01 avg 2013, 13:16

Rooney,Suarez,Fellaini,Jovetić,Higuain sve predstave za navijače,i tako iz godine u godinu,nadam se čak da izvučemo neku ekipu u kvalifikacijama za Ligu prvaka koja će nas nabiti,pa se neko možda probudi

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 13:16

Seaman je napisao/la:Luis Suarez “deal is done” as Real Madrid and Bayern hover

SportsDirect News has learned that the Liverpool striker will disappoint hopeful Arsenal who bid £40 million plus £1.

And although his final destination is being kept a closely guarded secret, we have been told that it looks certain that either the German or Spanish giant have won the race.

A **** close to the deal said: “I have been told by a person very close to the player that the deal is done and that it’s not Arsenal.

”No one ever takes anything for granted in this game until a final announcement is made but all the indications are he will be en route to Madrid or Munich – the only other serious bidders.

”Luis has insisted throughout the Real Madrid is his favoured destination but Bayern’s manager Pep Guardiola has been working hard in the background.

”As I understand it a deal has been agreed and we are not far away from a formal announcement.”
Kakav je ovo smiješni portal :?:
Jedini koji je imao ponudu za Suareza je Arsenal. To je valjda svima jasno.

Ne kontam ovo 'the only other serious bidders'..
To je toliko diletantno i smiješno da je glupo i komentarisati to jer znamo svi da Real nece ponuditi za Suareza ni dinara osim ako im deal sa Baleom propadne. Mi samo trebamo moliti Boga da Bale pređe u Real, a ostalo je na Wengeru i njegovoj odluci da li ponuditi dovoljno para za Suareza i dovesti ga ili ce to ipak ostati na onoj famoznoj 40.000.001 ponudi i jednostavno na kraju prelaznog roka Wenger ce nam reci da je pokušao sve što je bilo u njegovoj moći da dovede kvalitetno pojačanje, pa će pričat' i o rekordnoj ponudi koju je poslao za jednog igrača, ali da nažalost od svega toga nije bilo ništa jer Liverpool ne prihvata tako nisku ponudu.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 avg 2013, 13:20

ti kao malo dijete vjeruješ u dolazak Suareza,pa već sad je vidljivo da je to završena priča,Nebi se iznenadio kad bi Suarez završio i u Bayernu,pa igrao jedinu špicu umjesto krampa manđe.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 avg 2013, 13:24

Kad je emirejts kup ? kad igramo kakve tekme.
Vođa zna.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 13:28

slika

Dakle prekosutra, tacnije u subotu od 17:20h, odigrat cemo utakmicu protiv Napoliju u okviru ovog Emirates Cupa.
Ovo ce nam biti prva ozbiljnija provjera, da vidimo za sta smo spremni i da li je ovaj tim sposoban da odrzi onu formu s kraja prosle sezone. Ocigledno nikakvog pojačanja neće biti, barem ne do pocetka samog kupa, ali eto za nadati se da ce Wenger odrijesiti kesu i dati jos par miliona i dovesti najskuplje pojačanje ikada u klub u vidu Luisa Suareza.

Povrijeđena tri igrača su nikad prežaljeni polu-hafiz Abou Diaby, Thomas Vermaelen i Nacho Monreal.
Dakle, na poziciji lijevog beka smo ocigledno deficitarni pa cemo se vjerovatno morati strpiti jos par sedmica dok se ne oporave Monreal i Verma. Ako bi se ne d'o Bog nesto dogodilo Gibbsu pa se i on povrijedi, neophodno bi bilo dovest novog lijevog beka i moj pick bi bio Sead Kolašinac naravno. ( :mrgreen: )

Ja ocekujem ovakav sastav u subotu.

Szczesny-Sagna-Koscienly-Mertesacker-Gibbs-Arteta-Ramsey-Rosicky-Podolski-Walcott-Giroud.

Ne sumnjam da će Wenger da izvede drugaciju ekipu ali eto morao sam pokušati barem. :D
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

arsliv
Kontakt:

Post Postao/la arsliv » 01 avg 2013, 13:33

koji bolid je ovaj Wenger svake godine ista prica, ako ne dovede 2 prava pojacanja dabogda zavrsili na poziciji koja ne vodi u ligu sampiona da ga se smjeni vec jednom

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 avg 2013, 13:37

šta će ga smjeniti kad im donosi lovu,lik sad najavljuje razvoj mladih a nakon toga slijedi nova prodaja,i tako u krug iz ciklusa u ciklus,a zato će dobiti masni novi ugovor a ne radi rezultata koji su kanta

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2013, 13:44

Kakvih sve ljudi ovdje ima. Lafo navijaju za Arsenal, a zele mu najgore, misleci da ce se tako nesto promjeniti.

Nego, rece li ono Gio10 da cemo nakon Evertona svi mi uvdjeti klasu Llorentea?
Celik!3,2,2.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 avg 2013, 13:51

AllGunsBlazing je napisao/la:Kakvih sve ljudi ovdje ima. Lafo navijaju za Arsenal, a zele mu najgore, misleci da ce se tako nesto promjeniti.

Nego, rece li ono Gio10 da cemo nakon Evertona svi mi uvdjeti klasu Llorentea?
uvidjet cemo njegovu klasu na danasnjem treningu :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2013, 14:32

jasmin10 je napisao/la: uvidjet cemo njegovu klasu na danasnjem treningu :D
Nadam se da ce biti kakav dobar stream, ne smijemo propustiti to. :D
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2013, 14:34

Bezveze sirite paniku, pojacanja samo sto nisu stigla.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 avg 2013, 14:40

AllGunsBlazing je napisao/la: Nego, rece li ono Gio10 da cemo nakon Evertona svi mi uvdjeti klasu Llorentea?
Slabo je odigrao, što jest jest.

Ali dobro ima vremena :)

Sportski pozdrav i za tebe ( da ne pisem i na temi Juventusa )
Ja te volim, volim Željo..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2013, 14:48

Ovaku cemo sliku gledati naredne eszone Giroud top, Llorente flop of the match.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 avg 2013, 15:01

a gdje je to llorente? o.O

Arsenal u zadnjih 15 utakmica ima 13 pobjeda
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2013, 15:45

Ma ne kazem ja da je City u stanju natrpati Arsenal ali kazem da bi dobro bilo da se to desi jer je Wengeru ocigledno potrebna samarcina da bi se pojacao. Zato se treba nadati da se to desi u pripremnoj utakmici.

Kokoske su dovele i Paulinha, koji je navodno fin igrac. Ne znam kako igra ali pisalo se da je dobar. Pored toga i Soldado. Boljeg od njega oni ne mogu dovesti. Doveli su i Chadila jeftino, zadnja godina ugovora iz manje poznatog tima i slabije lige. Bas su ga ulovili, dobar igrac. Za 60 miliona dovedose 3 igraca. A jos se ne zna sta ce Bale i hoce li ici. Ako ode za tolike pare, dobro i jeste, ako ostane, mozda jos bolje.

P.S. Da, treba pisati peticiju. Mi ovdje sa ss.ba foruma smo nezadovoljni prelaznim rokom. Ako je Tottenham potrosio 60 miliona, mi ocekujemo da Arsenal potrosi 60 miliona i jednu funtu. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2013, 15:54

E jes nas pojacao poslije onih 8-2 nemoj vise da nas tako pojacava doveo nam Artetu i Santosa, Mertesaker eto moze proci.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 01 avg 2013, 15:57

Ne znam što se neki ovdje žale što nismo doveli Suareza, Arsenal je poslao zvaničnu ponudu, više nije do njih, čeka se odgovor Liverpula i Sukija, ako odbiju to nikako nije u nadležnosti Wengera.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 16:04

Durden je napisao/la:Ne znam što se neki ovdje žale što nismo doveli Suareza, Arsenal je poslao zvaničnu ponudu, više nije do njih, čeka se odgovor Liverpula i Sukija, ako odbiju to nikako nije u nadležnosti Wengera.
Ponuda je odbijena odavno druze...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 avg 2013, 16:17

Paradajz je napisao/la: Ponuda je odbijena odavno druze...
Ne vjerujem dok RodgersBoss to ne napiše. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.