Koji si ti sad ? Vidim da još nisi naučio da koristiš afrikate.Al' ne čudi me, znaš onu staru priču što se prenosi sa koljena na koljeno: "Bila dva brata, jedan glup drugi isto pitar".nukleusmember je napisao/la:bagrcavi,baja,izdrzhite,kladim se da u ovom trenutku gledate gordo u daljinu
VVVBK
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Ako je istina ovo sto je Pehilj izjavio za incident u Gradačcu onda bi i E Čolić mogao njegovim stopama..vrijeme je
-
- Kontakt:
@baja, nadam?pa ja sam njegov najvechi fun chovjeche,al majke mi moje,dok je njega siguran sam da nechete nikada nikoga pobijediti u evropi,ako su pare problem samo mi javni i poshalji njegov broj zhiro-rachuna,organizovat chemo mi sergiu,samo da ostane
P.S.
bilo kakva akcija za njegov ostanak,mi smo vam na raspolaganju,cokich
VVVBK
P.S.
bilo kakva akcija za njegov ostanak,mi smo vam na raspolaganju,cokich
VVVBK
+1bagrcavi je napisao/la:Koji si ti sad ? Vidim da još nisi naučio da koristiš afrikate.Al' ne čudi me, znaš onu staru priču što se prenosi sa koljena na koljeno: "Bila dva brata, jedan glup drugi isto pitar".nukleusmember je napisao/la:bagrcavi,baja,izdrzhite,kladim se da u ovom trenutku gledate gordo u daljinu
VVVBK

AMAR AMAR OSIM OSIM
Koje preseravanje oko Pehilja, pa daj istjerat i Čolića!
Onaj momak nije zaslužio nakon provociranja ...
Onaj momak nije zaslužio nakon provociranja ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
@gani 60,joj jesi provala eeee
ako mislite E. Čolića tjerati, samo ne u VELEŽ...

Ma kakav Čolić, vidiš da ga niko ni ne spominje ovih dana, sva su se kola prelomila na Šabanu... Žao mi je što je raskinuo ugovor, pogotovo ako je istina ovo što stoji na portalu, al' jbg, nije trebao tako reagovati, makar mu je Elvir uradio to što on tvrdi da jeste...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zaista je vrijeme da uprava izađe sa jasnom i dorečenom informacijom.Ovako i dalje ostaje prostor za samovoljna tumačenja.Kako stvari stoje veće si šanse da A.O ne bude na klupi našeg tima.Nadam se da će rješenje biti produktivno za klub.Mada sumnjam da i ako se dese ove kadrovske promjene da će bilo ko osim Dine biti na čelu stručnog štaba iz prostog razloga što bi na taj način zadržali kontinuitet i u ljudskim resursima i u Osimovoj ulozi u kreiranju fudbalske politike kluba.Sumnjam baš da bi neki drugi trener tako olako pristao na Amarovu superviziju.U subotu ili u najskorije vrijeme klub mora izaći sa info gdje i koliko se odmaklo sa generalnim i inim sponzorima.Bez te logistike nema ni priče o bilo kakvom prosperitetu
- karlovacko
- Kontakt:
Eto k'o imate boljeg .AlemC85 je napisao/la:ako mislite E. Čolića tjerati, samo ne u VELEŽ...![]()
![]()

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
U SUBOTU!reks je napisao/la:Zaista je vrijeme da uprava izađe sa jasnom i dorečenom informacijom.Ovako i dalje ostaje prostor za samovoljna tumačenja.Kako stvari stoje veće si šanse da A.O ne bude na klupi našeg tima.Nadam se da će rješenje biti produktivno za klub.Mada sumnjam da i ako se dese ove kadrovske promjene da će bilo ko osim Dine biti na čelu stručnog štaba iz prostog razloga što bi na taj način zadržali kontinuitet i u ljudskim resursima i u Osimovoj ulozi u kreiranju fudbalske politike kluba.Sumnjam baš da bi neki drugi trener tako olako pristao na Amarovu superviziju.U subotu ili u najskorije vrijeme klub mora izaći sa info gdje i koliko se odmaklo sa generalnim i inim sponzorima.Bez te logistike nema ni priče o bilo kakvom prosperitetu
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
ma on je završio s Veležom, raja ga ne gotivi i gotovo. do koga je?karlovacko je napisao/la:Eto k'o imate boljeg .AlemC85 je napisao/la:ako mislite E. Čolića tjerati, samo ne u VELEŽ...![]()
![]()
![]()
Nije to mislio. Raja u Mostaru mu zamjere na neke reakcije kad je presao u Zelju. Ruzno postupanje prema klubu koji ga je stvoriokarlovacko je napisao/la:Eto k'o imate boljeg .AlemC85 je napisao/la:ako mislite E. Čolića tjerati, samo ne u VELEŽ...![]()
![]()
![]()
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
E jest ga i stvorio :smoRAja je napisao/la:Nije to mislio. Raja u Mostaru mu zamjere na neke reakcije kad je presao u Zelju. Ruzno postupanje prema klubu koji ga je stvoriokarlovacko je napisao/la:Eto k'o imate boljeg .AlemC85 je napisao/la:ako mislite E. Čolića tjerati, samo ne u VELEŽ...![]()
![]()
![]()
- karlovacko
- Kontakt:
Ma krampus obicni ba . Meni zao Sabana ,ovaj idiot zapoceo incident ,a Saban nogu dobio .AlemC85 je napisao/la:ma on je završio s Veležom, raja ga ne gotivi i gotovo. do koga je?karlovacko je napisao/la:Eto k'o imate boljeg .AlemC85 je napisao/la:ako mislite E. Čolića tjerati, samo ne u VELEŽ...![]()
![]()
![]()

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Istina je sto je Pehilj rekao u vezi Colica, Colic ga je pljunuo nakon meca protiv Zvijezde i to svi znaju.
Ma polako doci ce red i na Colica **** ce i njemu raja mater ... pichka hinjava!!!
Ma polako doci ce red i na Colica **** ce i njemu raja mater ... pichka hinjava!!!
@ karlovacko
valjda neće imati problema da uskoro pronađe novi angažman, žao mi momka, ali takav je ovaj je.beni život...
valjda neće imati problema da uskoro pronađe novi angažman, žao mi momka, ali takav je ovaj je.beni život...

Ma jazavac druze,zamisli zeljino djete zabije go zelji i raduje se ko da ga je dao sarajevu. Seljacic koji nema sekunde postovanja prema nikome. Brnjaska demagogijaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Istina je sto je Pehilj rekao u vezi Colica, Colic ga je pljunuo nakon meca protiv Zvijezde i to svi znaju.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Nismo mi izgubili velikog igrača ali smo izgubili velikog manijaka i to svi znaju.
Bježi ČOLIĆU!
Bježi ČOLIĆU!
Ja cu vrlo kratko!
"Najrelevantniji i najposjećeniji bh (sportski) mediji" kao s..s.ba, sa-x, scs i da ih ne nabrajam sve, generishu promet objavljujuci poluinofrmacije, nagadjanja i sl.
Dakle, umjesto provjerene informacije dobijemo bombasticno NAGADJANJE na osnovu kojeg oni dobiju svoje klikove.
Novinarstvno se nazalost svelo na to da bilo ko moze objaviti bilo sta o bilo cemu i usput neodgovarati za to.
Ova objavljivanja nagadjanja glede A.O. i prenosenje istih je degutantno i dokaz da su novinari navedenih portala dotkali dno te da ih treba podjednako ozbiljno shvatati kao i shizofrene osobe.
"Najrelevantniji i najposjećeniji bh (sportski) mediji" kao s..s.ba, sa-x, scs i da ih ne nabrajam sve, generishu promet objavljujuci poluinofrmacije, nagadjanja i sl.
Dakle, umjesto provjerene informacije dobijemo bombasticno NAGADJANJE na osnovu kojeg oni dobiju svoje klikove.
Novinarstvno se nazalost svelo na to da bilo ko moze objaviti bilo sta o bilo cemu i usput neodgovarati za to.
Ova objavljivanja nagadjanja glede A.O. i prenosenje istih je degutantno i dokaz da su novinari navedenih portala dotkali dno te da ih treba podjednako ozbiljno shvatati kao i shizofrene osobe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.