Najgori smo, sve **** redom svima u upravi, otjerati Contea i Marronea skupa ruku pod ruku, bićemo 13-ti.
Nevjerovatno kolika količina sranja na jednom mjestu. Vrijeđati i pljuvati nakon još jedne prijateljske kad je ekipa još uvijek u fazi fizičke pripreme je apsurdno, ali nije da nismo navikli.
Neki kao da ne znaju čemu služe pripremne utakmice, ekipa nikad ne može u njima biti ni 50% onoga što bude kad sezona počne.
Hvala Bogu da su neke greške isplivale na površinu, a ne u Superkupu ili na onom teškom otvaranju sezone. Ljudi su počeli pripreme ranije, vidjelo se da su fizički nadmoćniji, igrali smo bez pola tima, a opet smo ih sabili u drugom poluvremenu.
Isto tako, ne znam zašto je Luca igrao ikako, bolje da je Padoin počeo, a Vidal na njegovom mjestu. Momak nije mjesec i po trenirao sa ekipom, nije odigrao pripremne utakmice ni na treningu i onda ga se odjednom ubaci protiv ovih mrcina. Druga stvar, on nije igrač za tu poziciju, nema ni blizu Pirlovo kretanje bez lopte, nestane u sredini i ne preuzima loptu kada treba. Gol jeste sjebao, ali sjebao ga je i Peluso isto tako, nije mi jasno kako onako lahko ispada, Icardi mu je isto napravio.
Pirlo je razvalio kad je ušao (

), ali naravno o tome se ne govori, jedva dočekali Lucu na nož. Otkad je ušao, nije spojio tačan pas duži od 2 metra, da ne govorimo o nonšalanciji prilikom odlučujućeg penala, Pelusu ne možeš ni zamjeriti, kakav on i penali, ali Pirlo... I nije mu prvi put. Niko ne spominje ni Vidalove greške prema naprijed u prvom poluvremenu i jednom dijelu drugog, prodao je jako puno lopti. Da ne bude sad paljba kako ja njega pljujem, defanzivno je opet bio odličan.
Uglavnom, od pozitivnih stvari bih svakako izdvojio Asamou, Teveza, Ogbonnu i Islu. Kwadwo i Ogbonna su prekucali igru, fenomenalni, Tevez se trznuo u drugom poluvremenu, a Isla drastično digao formu, nadam se da će nastaviti.
Loši su svakako bili Marrone, Llorente, Peluso i Pirlo kasnije kad je ušao.
Ja sam prezadovoljan presingom koji se naprijed vršio, ali nikako zatvaranjem njihovih kontri od strane naše odbrane.
Kako god, samo još kvalitetnog rada sa Antoniom treba i radit će ovo kao sat do superkupa.