FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JosipBukal
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nevjerovatno,nisam vjerovao da Amar više neče biti trener. Ako je sve ovo istina a izgleda kao da jeste nije dobro nikako. Naša največa snaga je upravo bila Amar na klupi i da se Amar pita za sve. Nasikira se majke mi, strah me neki uhvati, sve molim boga da nije istina.
- corleone87
- Kontakt:
Stvarno?RodjeniiBrato je napisao/la:evo Pehilj vam dobio nogu zbog onoga u Gradačcu...

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
RodjeniiBrato je napisao/la:evo Pehilj vam dobio nogu zbog onoga u Gradačcu...
razabu to vise nikog ne interesuje svi mogu ici osim Amara ali je dosao dan kad je svim Zeljinim dusmanima svanulo Amara vise nema tu funkciju koju ce obavljati u klubu je nidje veze vjerovatno ima svojih para ulozenih koje kad vrati ce i da ode iz kluba
pile ,exhabilion i jos par vas sigurno ima inf. koju sam i ja dobio
Pa kakvu je funkciju dobio,mislim citam ovo prica se o nekom SD pa Osim je sve to i do sada radio samo je uz to bio i trener ekipe,sve sto radi jedan sportski direktor je i Osim radio u ovom mandatu tj jednostavno bio je menadjer tako da nerazumijem sta znaci pomjeranja na mjesto koje je vec bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa vidiš da novinari lupaju da bi bilo klikova.miky_hz je napisao/la:Pa kakvu je funkciju dobio,mislim citam ovo prica se o nekom SD pa Osim je sve to i do sada radio samo je uz to bio i trener ekipe,sve sto radi jedan sportski direktor je i Osim radio u ovom mandatu tj jednostavno bio je menadjer tako da nerazumijem sta znaci pomjeranja na mjesto koje je vec bio
DRUG NEBI TI PUNCA
Neće više biti trener ekipe ne mogu da vjerujem šta se ovo radi, i koji je ovo đavo više aj bar je dobro da će Čapljić preuzet u ovog dinu nemam povjerenje ni sekunde, a ponaročito u memića čitavu se utakmicu dere to ne priliči jednom treneru našeg kluba.
Šta ti je radmilo odmori malo.Stavkafcz je napisao/la:Neće više biti trener ekipe ne mogu da vjerujem šta se ovo radi, i koji je ovo đavo više aj bar je dobro da će Čapljić preuzet u ovog dinu nemam povjerenje ni sekunde, a ponaročito u memića čitavu se utakmicu dere to ne priliči jednom treneru našeg kluba.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nek je tacna, ne smaraj viseCARSON je napisao/la:Bogami ne lupaju 100 % je tacna inf. nece vise biti na klupi Zelje a koju ce tacno funkciju dobiti jos uvijek se ne znabagrcavi je napisao/la:Pa vidiš da novinari lupaju da bi bilo klikova.miky_hz je napisao/la:Pa kakvu je funkciju dobio,mislim citam ovo prica se o nekom SD pa Osim je sve to i do sada radio samo je uz to bio i trener ekipe,sve sto radi jedan sportski direktor je i Osim radio u ovom mandatu tj jednostavno bio je menadjer tako da nerazumijem sta znaci pomjeranja na mjesto koje je vec bio
i molim sve debilcine da nista ne komentarisu.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 01 avg 2013, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Odem po namirnice za iftar dok sam se vratila dobili cak i novog trenera 

Željeznicar za život cijeli !
- corleone87
- Kontakt:
Ma i ako ne bude trener bitno je da ce covjek biti u klubu i dalje pri cemu ce opet voditi glavne konce o svemu vezanom za klub,tako da RELAX.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
lupaju pasha Amar ostaje kao i do sad menadjer, a to podrazumjeva i funkciju sportskog direktora, zaduzen je za transfere itd. samo sto su ovi novinari glupi, lose su shvatili stvari, samo da im je napisatmiky_hz je napisao/la:Pa kakvu je funkciju dobio,mislim citam ovo prica se o nekom SD pa Osim je sve to i do sada radio samo je uz to bio i trener ekipe,sve sto radi jedan sportski direktor je i Osim radio u ovom mandatu tj jednostavno bio je menadjer tako da nerazumijem sta znaci pomjeranja na mjesto koje je vec bio
- Greenfingers
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nakon-in ... lje/110392" onclick="window.open(this.href);return false;corleone87 je napisao/la:Stvarno?RodjeniiBrato je napisao/la:evo Pehilj vam dobio nogu zbog onoga u Gradačcu...
Nemoj trollat temu bespotrebno glupostima samo nagađate i lupate ko maksim po diviziji, šta sam to napisao loše zaboga ?folderS je napisao/la:Ma kakav radmilo, ovo je onaj PL-BIH sto nam je i onda bacio bombu da je velika svadja u klubu a mi se primili ko djeca
- storm_raider
- Kontakt:
Kako to šta sad, možda će u olimpic sabirni centar ?Greenfingers je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nakon-in ... lje/110392" onclick="window.open(this.href);return false;corleone87 je napisao/la:Stvarno?RodjeniiBrato je napisao/la:evo Pehilj vam dobio nogu zbog onoga u Gradačcu...
-
- Kontakt:
bagrcavi,baja,izdrzhite,kladim se da u ovom trenutku gledate gordo u daljinu
VVVBK
VVVBK
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta je Kuksi, gdje je zapelo ? Jel' se to jos nadas da bi Osim mogao otici ? 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To je i jedina stvar cemu se imaju nadati ove godineBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta je Kuksi, gdje je zapelo ? Jel' se to jos nadas da bi Osim mogao otici ?
- corleone87
- Kontakt:
A i to ce im brzo pasti u voduxinxee je napisao/la:To je i jedina stvar cemu se imaju nadati ove godineBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta je Kuksi, gdje je zapelo ? Jel' se to jos nadas da bi Osim mogao otici ?

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Lekqqq1921 i 31 gost.