BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la Head » 01 avg 2013, 12:30

slika

Ti si nasa legenda Sajo.
1946

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 avg 2013, 12:32

_dreamer_ je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:
objasnicu ti ja, vrsajevic iako prirodno ofanzivni igrac moze da igra donekle solidno i defanzivno (zato je i pozvan), dok husejinovic to nemoze, ziv bio mjenjas kruske i jabuke...
Ma daj, postedi me Avdije i desnog beka. To je kao da gledam ibricica na lijevom beku. Uostalom, odbrana je i vise nego solidno pokrivena. Nemam ja nista protiv Avdije, ako mora biti na spisku neka bude, ali sta je to problem pozvati jos jednog igraca i makar ga vidjeti uzivo na vlastitom treningu sta moze. Said moze igrati i na krilima i u sredini, kao takav sigurno ima mjesta na ovom spisku, makar da se proba.
Said je igrac koji stvara visak protiv bilo koga. Mi takvog igraca nemamo, brz i prodoran a dobar tehnicar. Miske i Pjana mogu dati fenomenalan pas ali nemaju sto Said ima, mada da se razumijemo Saida kao Zeljovac ne gotivim ali treba biti posten i realan.
Sto se tice Avdije i desnog beka, to je ko da stavis Ibisevica, lik kad ode u napad ne zna se vratiti, treba mu 10 sekundi da zakoci pa jos pola minute da se vrati. O nekim defanzivnim kvalitetima je apsurdno govoriti.
Avdija je krilo, odlikuje ga brzina i to je sve, ostale kvalitete mu nisu za repke a na krilima smo hvala Bogu ekstra popunjeni Visca, Stevo, Lulic i evo sada Izet, tako da Vrske treba da leti sa spiska a mi moramo traziti alternativu Mujdzi.
To moze biti Ogi koji je odlican na beku, a treba pratiti i Dilavera.
Said sa druge strane umjesto Misketa u kombinaciji sa Pjanicem i Medunjaninom moze dosta, treba momka probati jer sada ima formu za repku.
@edinho nemoj vise objasnjavati molim te.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:36

Susic je rekao danas da prati Saida.Nije nevidljiv.Samo kaze nije standardan u Dinamu.I ocekuje jos nesto malo bolje od njega.Ako zeli da dobije poziv.Momak je na vidiku, znaci on je tu.Sad je do njega da se pokaze i izbori grupnu fazu Dinamu ponovo

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 avg 2013, 12:42

Denizli je napisao/la:Susic je rekao danas da prati Saida.Nije nevidljiv.Samo kaze nije standardan u Dinamu.I ocekuje jos nesto malo bolje od njega.Ako zeli da dobije poziv.Momak je na vidiku, znaci on je tu.Sad je do njega da se pokaze i izbori grupnu fazu Dinamu ponovo
Saidu bi cilj trebao biti da se nadje na spisku za Brazil. Ima vremena da se dokazuje i ako iskoristi priliku koju mu daju u Dinamu, vjerujem da nece biti ignorisan od Papeta.
#divovi

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 01 avg 2013, 12:44

Denizli je napisao/la:Susic je rekao danas da prati Saida.Nije nevidljiv.Samo kaze nije standardan u Dinamu.I ocekuje jos nesto malo bolje od njega.Ako zeli da dobije poziv.Momak je na vidiku, znaci on je tu.Sad je do njega da se pokaze i izbori grupnu fazu Dinamu ponovo
Ne znam, Said igra gotovo svaku utakmicu u Dinamu od pocetka sezone. I nametnuo se tako da je izborio mjesto ispred drugih. To ce ti pokazati i statistika utakmica koje je odigrao.

Nije mi jasno da se on ne pozove, a pozove se Vrsajevic koji je ozlijedjen ili Rahimic gdje svi znamo situaciju s njim.

A Husejinovic je trebao dobit poziv.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:46

Rahimic je iskusan igrac.Na toj poziciji.Pa, ako je Roger Mila blistao s 38 godina kao napadac.Moze i Rahimic.Uostalom.Da je Pjanic dobio onakav udarac protiv Latvije.Mogli bi da ga halalimo do kraja kvalifikacija.A, Rahima je jos tu.Neka ga.On je super zamjena, i ne mislim na ono sto je Svraka radio

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 01 avg 2013, 12:50

Denizli je napisao/la:Rahimic je iskusan igrac.Na toj poziciji.Pa, ako je Roger Mila blistao s 38 godina kao napadac.Moze i Rahimic.Uostalom.Da je Pjanic dobio onakav udarac protiv Latvije.Mogli bi da ga halalimo do kraja kvalifikacija.A, Rahima je jos tu.Neka ga.On je super zamjena, i ne mislim na ono sto je Svraka radio
Ma dobro, shvatio sam da se on zove. Ok, to je uredu. Ali ne shvacam zvanje Vrsajevica koji nije igrao uopce ove sezone.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:55

Prije par godina nama je Mravac bio standardan.Ovo je premija, kako je nekad bilo

Vidis Mravca, i znojis se samo gledajuci tu stranu

Vrsajevic ne zasluzuje poziv, ali eto.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 avg 2013, 12:56

Ma ja, ali kakva je to izjava. Pa to je da se ubijes, kako mu neki novinar onda ne podmentne statistiku gdje stoji da je lik bio standardan u finisu prosle sezone, a evo i pocetkom ove. Pape haman vremenski kasni pola godine, jer je tada Huse imao minute na kapaljku. No to nije vise slucaj.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 01 avg 2013, 13:03

Bitno je da je Avdija tu,niti igra(povrijedjen)niti je u formi ali nema veze,svi mogu otpasti ali Avdija je siguran.Inace podrzavam ovo provjetravanje spiska s tim da je trebalo provjetriti i Avdiju.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 13:05

Susic nije Hadzibegic ili Halilhodzic koji se mnogo bolje sluze rijecima od njega.Kod njega ne znas ko pije, ko placa, sta je pisac htio da kaze.Totalno, ama bas totalnu.Po tom planu, nismo bas najbolje srece

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 01 avg 2013, 13:06

Head je napisao/la:slika

Ti si nasa legenda Sajo.
Iskleso se Sajo,nema vise masnog-lijepo ga vidjet.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 01 avg 2013, 13:11

[youtube][/youtube]

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 avg 2013, 13:13

I ja mislim da said zasluzuje poziv , al neka samo igra susic ga ocito prati doce i na njega red ...

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 01 avg 2013, 13:21

da se razumijemo, meni je lično Husejinović drag kao igrač koji igra u Dinamu, samim time što je naš...da nema npr. njega ne bih ni gledao taj Dinamo...ali sve, baš sve utakmica koje sam gledao i u kojima je igrao, na mene lično nije ostavio nikakvu posebnu impresiju, a kamoli da govorimo da on kvalitetom odskače npr. u toj ekipi i da je baba na terenu

prije mi djeluje ovo što sam gledao da je samo još jedan od igrača na terenu, a da im je tu onaj Sammir, našeg ne bi bilo nigdje, realno

dalje, mojne ocjenjivat njegovu igru u Hrvatskoj ligi, kad je i kod njih jad i čemer, samo malo manji od nas...isto tako ove utakmice u kvalifikacijama...Fola, Šerif itd... to su susreti u kojim on ama baš ništa nije pokazao a složit ćemo se svi da ove ekipe nisu ni 8. razred euro fudbala

kamo sreće da je npr. Željo dobio ove protivnike, sad bi ovi navijači plavih našli 10 Husejninovića u ekipi ;)
_dreamer_ je napisao/la: @baltazar

a ti mangupe sto mene prozivas djetetom bi mogao malo postovanja da pokazes. Said je standardan u Dinamu i igra konstantno dobro, da ne igra, SJEDIO BI NA KLUPI. Ocigledno ni kruno jurcic nema pojma o fudbalu, ali je bitno da ti imas. Gledao sam Dinamove utakmice i ono sto pokazuje u Dinamu je i vise nego dovoljno da dobije poziv. On makar igra standardno, dok recimo Avdije i Rahimica nema ni na mapi. Uostalom, da si sabrao 2 i 2 u glavi kao sto nisi, znao bi da Said ima vise odigranih takmicarskih utakmica nego vecina igraca na spisku, tako da je vjerovatno u boljoj takmicarskoj formi, sto je Papetu trebao biti dodatan motiv da ga pozove.
epic fail ... forumaš i k tomu još i moderator vuče paralelu između Husejinovića i Rahimića :o

de se sam ispiši, obriši i uništi ;)

moderatoreeeee...ako si već moderator trebao bi se izdignuti u komunikaciji iznad nas "običnih" članova u svakom pogledu...ali uostalom šta ja tebi pokušavam objašnjavat kad si mi sam svojim odvalama dao do znanja koliko si kompetentan da s tobom bilo šta raspravljam vezano za reprezentaciju kad su tebi Rahimić i Husejinović u istom rangu :lol:
Undici stelle - ACM 1899

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 01 avg 2013, 13:24

zna li neko mozda ima li u tz da se kupi istok ili zapad ?

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 avg 2013, 13:27

baltazar1 je napisao/la:da se razumijemo, meni je lično Husejinović drag kao igrač koji igra u Dinamu, samim time što je naš...da nema npr. njega ne bih ni gledao taj Dinamo...ali sve, baš sve utakmica koje sam gledao i u kojima je igrao, na mene lično nije ostavio nikakvu posebnu impresiju, a kamoli da govorimo da on kvalitetom odskače npr. u toj ekipi i da je baba na terenu

prije mi djeluje ovo što sam gledao da je samo još jedan od igrača na terenu, a da im je tu onaj Sammir, našeg ne bi bilo nigdje, realno

dalje, mojne ocjenjivat njegovu igru u Hrvatskoj ligi, kad je i kod njih jad i čemer, samo malo manji od nas...isto tako ove utakmice u kvalifikacijama...Fola, Šerif itd... to su susreti u kojim on ama baš ništa nije pokazao a složit ćemo se svi da ove ekipe nisu ni 8. razred euro fudbala

kamo sreće da je npr. Željo dobio ove protivnike, sad bi ovi navijači plavih našli 10 Husejninovića u ekipi ;)
_dreamer_ je napisao/la: @baltazar

a ti mangupe sto mene prozivas djetetom bi mogao malo postovanja da pokazes. Said je standardan u Dinamu i igra konstantno dobro, da ne igra, SJEDIO BI NA KLUPI. Ocigledno ni kruno jurcic nema pojma o fudbalu, ali je bitno da ti imas. Gledao sam Dinamove utakmice i ono sto pokazuje u Dinamu je i vise nego dovoljno da dobije poziv. On makar igra standardno, dok recimo Avdije i Rahimica nema ni na mapi. Uostalom, da si sabrao 2 i 2 u glavi kao sto nisi, znao bi da Said ima vise odigranih takmicarskih utakmica nego vecina igraca na spisku, tako da je vjerovatno u boljoj takmicarskoj formi, sto je Papetu trebao biti dodatan motiv da ga pozove.
epic fail ... forumaš i k tomu još i moderator vuče paralelu između Husejinovića i Rahimića :o

de se sam ispiši, obriši i uništi ;)

moderatoreeeee...ako si već moderator trebao bi se izdignuti u komunikaciji iznad nas "običnih" članova u svakom pogledu...ali uostalom šta ja tebi pokušavam objašnjavat kad si mi sam svojim odvalama dao do znanja koliko si kompetentan da s tobom bilo šta raspravljam vezano za reprezentaciju kad su tebi Rahimić i Husejinović u istom rangu :lol:
Od sada cu za pojedine clanove uz komentare obavezno postati i graficke prikaze (citaj: crteze), jer pomenuti nisu u stanju ili ne zele da shvate bit mog komentara.

Poredjenje Husejinovica i Rahimica nema ama bas nikakve veze sa njihovim pozicijama u timu, vec sa njihovim statusom u timu, buduci da je Safetov argument za Saida to sto ne igra dovoljno.

A ti samo nastavi da provociras kako si poceo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 01 avg 2013, 13:28

Moze li mi neko reci od kad Visca ima klub i koji je to klub?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2013, 13:29

Miske10 je napisao/la:Moze li mi neko reci od kad Visca ima klub i koji je to klub?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 09217.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 01 avg 2013, 13:32

Omerbavarac je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:Moze li mi neko reci od kad Visca ima klub i koji je to klub?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... 09217.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci jos je u Istambulu.Oprosti mi na neupucenosti jel taj klub ostao u prvoj ligi Turske?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.